не баїсь - я в дворіку своєю губою весь сніг позгрібаюromanbelyj писав: знаючи зиму і наші комунальні служби, то я навіть з своєї вулиці не виїду, а сяду на живіт

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не баїсь - я в дворіку своєю губою весь сніг позгрібаюromanbelyj писав: знаючи зиму і наші комунальні служби, то я навіть з своєї вулиці не виїду, а сяду на живіт
не спорю. трохи за неповний рік попав по запчастинах - але то принцип будь якого авто - хочеш кататиссь вмій саночки возити. не жалію ніразу шо взяв її. задовільняє повністю окрім функції прохідності - для себе вирішив вирішення цього дискомфорту.BOXER писав: romanbelyj, знаєш, я профтикав як продавалась ця машинка, не бачив її в продажі. потім якийсь час шкодував, бо по ціні вона навіть дешевша за форд мій вийшла. але, враховуючи скільки ти мав мозгой0бки вже з нею, а я у фієсті ніф не робив за рік, то тепер не шкодую. ну і взагалі то пиж завжди шось чекає за поворотом))) але машина дуже цікава, попередній власник постарався.
ти не так часто буваєш у дворику. шо кожен раз як мені треба буде їхати - дзвонити до тебе, шоб ти вулиці прочищав ???antik писав: не баїсь - я в дворіку своєю губою весь сніг позгрібаю
бачив! мені нра! я би нічьо не трогав!romanbelyj писав: Антон, ти бачив моє авто впритул 10000000 разів, погодься, що пузотерка ше та.
мені тоже нра, але але але.....antik писав: бачив! мені нра! я би нічьо не трогав!
то ще раз доводить що ти взяв не ту машину, твій пиж, в такому вигляді як він є, для молодого парубка необтяженого вищевказаними обузами , а тобі треба вже сімейне автоromanbelyj писав: коли їду в машині з дружиною і дитиною і ше з 1-2 людьми і багажник битком то ваааааааааааааааащє "місія невиполніма"
нууу, як сказати, в тебе який пробіг за рік?romanbelyj писав: але то принцип будь якого авто - хочеш кататиссь вмій саночки возити.
питання спірне. в мене під роботою біля мого пижа паркується такий самий пиж (тільки що білий), їздить також молода сімя. дивлюсь на дві машини поруч і офігіваю від кліренсів. вона не задумується коли заїжджає на бардюр чи їде по шевченка і перестроюється на коліях з тими ямами (про що мені наразі і не снилось).RUS_70 писав: то ще раз доводить що ти взяв не ту машину, твій пиж, в такому вигляді як він є, для молодого парубка необтяженого вищевказаними обузами , а тобі треба вже сімейне авто
я наїздив мало відносно більшості тут водіїв - 5 тис.BOXER писав: нууу, як сказати, в тебе який пробіг за рік?я накатав 18 тик, і попав на заміну бендікса (300 грн) і підпишпника ступиці (250)... тому я-то і не жалію тепер)
як завжди по суботах. і за картоплею і за морквою і за закрутками і компотами.T5-R писав: коли в село за бульбою?
ну напевне не тобі вирішувати які теми закривати. та й я тут описую що роблю з авто а не просто флуд розводжу і все. кожен робить з своїм авто що хоче. і тільки власнику вирішувати що для нього краще.Stuff писав: Закрийте цю тему..
так на фото права сторона вийшла бо на тротуарі стоїть авто. ал е в принципі після переходу на сток підвіску авто стало жипом трохи_Ramp_ писав: romanbelyj, то зад так задертий,чи так став?
b_andriy писав: _Ramp_, то койли +150мм
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей