ну так би і написав зразу, ато колхозом запахло, комфорт тд тпromanbelyj писав: на зиму вирішив ставити рідні, а потім назад все.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну так би і написав зразу, ато колхозом запахло, комфорт тд тпromanbelyj писав: на зиму вирішив ставити рідні, а потім назад все.
власне шо це свого роду ексклюзив і робить машину ексклюзивноюromanbelyj писав: таке враження шо всі авто їздять на койлах.
не сперечаюсь, але не у всі пори року і не на всіх шляхах. для мене не тільки має значення ексклюзив і комфорт , але й зручність і прохідність.BOXER писав: власне шо це свого роду ексклюзив і робить машину ексклюзивною
100% я пройшов цей етапHacK писав: але тобі то надоїсть,
мені все в авто підходить, окрім кліренсу.RUS_70 писав: Ромко, не в обіду, но по-моєму ти не то авто купив
romanbelyj, ннада пнєвмуromanbelyj писав: мені все в авто підходить, окрім кліренсу.
Если он ничего не менял в настройках подвески,то где-то 13 см. до подрамника,он там самый низкий.rubilnik писав:romanbelyj, скільки в тебе см до найнижчої точки?
Я как бы тоже особого дискомфорта не замечал при таком клиренсеrubilnik писав:З 13 см важко їздити по львову?![]()
треба не полінуватись скинути відео з регіка по яким дорогам я їзжу кожного дня з 13 см
в мене на астрі на пружинах -30 мм було 13 см до захисту піддона, хрдрайв шось 11.5 на своєму пижику мав - і їздив по таких задуп"яхBaseone писав: Если он ничего не менял в настройках подвески,то где-то 13 см.
поміряй. заїдь на яму, залізь в яму і поміряй найнижчу точку. самому не цікаво?romanbelyj писав: про яких 13 см, ви говорите???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість