нажаль грабовсьокого вулиця ширша трохи ніж лукяновича, тому умнічати будеш в іншому місціtopper писав: жаль, шо не всі це можуть догнати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нажаль грабовсьокого вулиця ширша трохи ніж лукяновича, тому умнічати будеш в іншому місціtopper писав: жаль, шо не всі це можуть догнати
в один рядAndriy01 писав:Тепер авта стоятимуть на дорозі)
а там правильно зробили - тепер нема де уродам паркуватисьcdrom писав: поясніть мені ще нафіга на Садовій зробили отой цирк
а комунальні за прибудинкову територію хто платить?topper писав: а мешканці - власники тротуарів ?! Пішки *здуй
щоби машини могли їхати в обидва боки.. бо інакше там був ряд запаркований і вулиця місцями одностороння.. загалом задумка хороша там.cdrom писав: ok, поясніть мені ще нафіга на Садовій зробили отой цирк:
ну реально, якшо розібратися то ніхто за тебе не має думати де діти ТВОЮ машину.. Ти купив машину, але ти не купив собі місце під будинкомDoktor писав: де я маю ту машину діти?
А деньги на топливо есть? А на зимнюю резину? А на ТО? Владение машиной - это не только стоимость самой машины, но и стоимость содержания. И перед тем как машину покупать, нужно думать не только чем ты ее будешь заправлять, но где и за какие деньги хранить. А тротуар под домом ни ты, ни твои соседи не приватизировали.Doktor писав: а грошей з парковку платити по мільйону я не буду і не маю
В принципе, все описанное выше не сильно применимо к старой части города. Но! Если смотреть на цивилизованные страны, то там нередка смена места жительства. У меня одноклассник в Германии сначала поменял квартиру, потом купил машину. Возле предыдущей держать машину было негде. Хотя там связь немного другая, стал больше зарабатывать, смог позволить квартиру подороже, а она уже с условиями для хранения машины. Но факт, остается фактом.Doktor писав: як добре розказувати комусь де ставити машину якщо ти там не живеш
саме так:BOXER писав: хоча в нас переважно ідея хороша - виконання хренове
і я про то. в нас таке "європейське" місто, давайте потрохи переймати їхній досвід.vovka писав: щоби машини могли їхати в обидва боки.. бо інакше там був ряд запаркований і вулиця місцями одностороння.. загалом задумка хороша там.в поляків таке дуже багато де є..
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 1%96%D1%8FDoktor писав:а комунальні за прибудинкову територію хто платить?
нормально, їздити хай вчаться. + там буде зниження швидкості, бо народу там багато скче.cdrom писав: 1) там надто вузько, навіть для бусів вже є шанси позносити оті стрілки
ну а дороги всюди треба робити, горбата не тільки там...vovka писав: всього 2 полоси на дорозі... але в місці зебри полоса дуже звужується і робиться острівок, там автобус фактично впрітірочку проїжджає.. Але дорогу перейти зручно. Бо вузька полоса змушує водії напрягтися, і зменшити швидкість щоб нічо не зачепити ))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей