Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пряма Перереєстрація
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Одним словом прийшлось гнати машину в Калуш і там знімати з обліку. Там все вийшло без проблем, але був власник, а не через доручення... І тут вже також поставилась без проблем.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: Пряма Перереєстрація
Сьодня був в МРЕО: довідка рахунок в одній фірмі - 850 грн. в іншій - 500 грн. І всі мені розказують шо треба знімати і ставити на облік, а як же перереєстрація?!
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Svjat_B
- Ім'я:Святослав
У четвер 4 грудня сусід перереєстровував у Стрию без зняття з обліку...
- topper
Svjat_B, можеш випитати в нього процедуру і вартість?

- Svjat_B
topper, ok, в понеділок-вівторок відпишу
-
- Ім'я:Тарас
цікавить перереєстрація Ваз2109 1.3,
авто зареєстроване в стрию,власниця змінила прізвище,Витяг з загсу є, як краще зробити може хтось пояснити!???скільки це займе часу?
авто зареєстроване в стрию,власниця змінила прізвище,Витяг з загсу є, як краще зробити може хтось пояснити!???скільки це займе часу?
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Tarase30, якщо поїдеш в Стрийський МРЕВ, то за години 2-4 зробиш....
Якщо є генеральне доручення то можеш робити у нас, приходиш на 9 ранку до 13 вікна, вони подають запит в Стрийський МРЕВ, це мінімум години 3, а то і в 17,00 прийде а може і на слідуючий день, і тоді вже робиш все тут
Якщо є генеральне доручення то можеш робити у нас, приходиш на 9 ранку до 13 вікна, вони подають запит в Стрийський МРЕВ, це мінімум години 3, а то і в 17,00 прийде а може і на слідуючий день, і тоді вже робиш все тут
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- topper
Хто вкурсі як зараз працює перереєстрація авто в межах однієї області ?
Мені в мрео сказали таку процедуру: робиш довідку-рахунок(~500-800грн), потім все по-процедурі(оплата квитанцій, експерти) але хз чи я зможу лишити ці самі номери, треба походу заяву від власника авто
Мені в мрео сказали таку процедуру: робиш довідку-рахунок(~500-800грн), потім все по-процедурі(оплата квитанцій, експерти) але хз чи я зможу лишити ці самі номери, треба походу заяву від власника авто

-
А хто під каже, може стикалися.
авто ваз 2109 1,3 1989 року, техпаспорт на людину яка померла 7 років тому, хочеться перерееструвати на себе і вписати в реестраційний документ газ, скільки буде коштувати така процедура зараз, і чи варто робити це зараз, чув що з березня будуть якісь номера нового зразку (чи це все брехня?)?
авто ваз 2109 1,3 1989 року, техпаспорт на людину яка померла 7 років тому, хочеться перерееструвати на себе і вписати в реестраційний документ газ, скільки буде коштувати така процедура зараз, і чи варто робити це зараз, чув що з березня будуть якісь номера нового зразку (чи це все брехня?)?
- Svjat_B
qvestyara, якщо ти не маєш дійсного на сьогодні доручення, а власника вже нема в живих, тоді тобі до "рішал", але далеко не всі таким займаються, а якщо займаються, то дорого
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Я думаю якщо діяти законними методами то ти можна сказати без машини......qvestyara писав: авто ваз 2109 1,3 1989 року, техпаспорт на людину яка померла 7 років тому

Svjat_B, якщо виписує такі дурниці що ТЕХПАСПОРТ НА ЛЮДИНУ ЯКА ПОМЕРЛА 7 років тому, то скоріш за все довіреності і НЕ БУЛО......

-
довіреність колись була, тай є людина нащадок, правда довіреність до 2012 чи 2011 року дійсна, і вот питання чи вигідно (чи є сенс) все переписувати, а то якщо за доки треба буде викласти 5 - 6 тисяч, то наЩо вони тоді мені...., буду їздити по техпаспорту на померлого.
qvestyara,
Тут ьобі наврядчи хтось скаже чітку суму, тобі треба звернутись до нотаріуса, він тобі все розкаже і відразу озвучить ціну а потім добав ще переоформлення в врев, також ціну можна взнатиу них.
Тут ьобі наврядчи хтось скаже чітку суму, тобі треба звернутись до нотаріуса, він тобі все розкаже і відразу озвучить ціну а потім добав ще переоформлення в врев, також ціну можна взнатиу них.
завжди ? рано чи пізно ти захочеш продати...qvestyara писав: буду їздити по техпаспорту на померлого.
- Olko_ua
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 3 рази
Цікавить теж питання.topper писав:Хто вкурсі як зараз працює перереєстрація авто в межах однієї області ?
Що воно може коштувати і чи варто перереєстровувати, чи зробити доручення в нотаріуса і по всьому?

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
В день смерті доручителя автоматично припиняється чинність довіреності. Тут два варіанти: або говорити зі спадкоємцями (якщо такі є і вони прийняти те авто в якості спадщини), або визнавати твоє право власності на авто в судовому порядку.qvestyara писав: А хто під каже, може стикалися.
авто ваз 2109 1,3 1989 року, техпаспорт на людину яка померла 7 років тому
Ну або кататися як є...
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Если родственники умершего окажутся нормальными и порядочными людьми то заинтересовав их материально можна через некоторое время сделать документы и обойтись малой кровью но набегаться.Другие варианты не для данной марки машины.Vasiliyyy писав:В день смерті доручителя автоматично припиняється чинність довіреності. Тут два варіанти: або говорити зі спадкоємцями (якщо такі є і вони прийняти те авто в якості спадщини), або визнавати твоє право власності на авто в судовому порядку.qvestyara писав: А хто під каже, може стикалися.
авто ваз 2109 1,3 1989 року, техпаспорт на людину яка померла 7 років тому
Ну або кататися як є...
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
В травні закінчується гендоручення на мій вазик, в дорученні я і моя жінка, машин сам ніколи незнімав, тому і фіг зна як то робити та і з тими новими правилами я незнайомий.Машина зареєстрована у Львові, жінка знімає і ставить на мене.Хто може росписати попорядку процес( до якого вікна і що куди подавати і як то все проходить і коштує) доручення до травня і до власників вже якось влом йти.Але пліз-попорядку от- і до! 

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- M@sTeR
- Контактна інформація:
pavlolvov, читай на 5 сторінці теми, мій звіт.
Там нічо складного нема, краще зробити ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЮ(з одног овласника на іншого) менше грошей і менше гемору......
Береш свою жінку, вона типу продає тобі, а ти купляєш і на себе ставиш......
ОБОВЯЗКОВО зроби копію довіреності завірену НОТАРІУСОМ. на територі МРЕВ нотаріусів НЕБУЛО у вересні, я їздив яж до Південного......
Якщо авто у Львові зареєстроване у любе віконечко в кінці, побачиш там багато людей) Потім навпроти є кіоск(в середині в МРЕВ) там купляєш офіційно довідку рахунок, там тобі все далі скажуть. Все робиться за пів дня, якщо авто без траблів.
І не слухай всяких рішал, нагріють мінімум 500 грн а ще як курс згадають то цілих 1500 грн....
Все виходить не більше 1800(якщо знімаєш з обліку), а перереєстрація взагалі 1300 грн офіційно......

Там нічо складного нема, краще зробити ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЮ(з одног овласника на іншого) менше грошей і менше гемору......
Береш свою жінку, вона типу продає тобі, а ти купляєш і на себе ставиш......
ОБОВЯЗКОВО зроби копію довіреності завірену НОТАРІУСОМ. на територі МРЕВ нотаріусів НЕБУЛО у вересні, я їздив яж до Південного......
Якщо авто у Львові зареєстроване у любе віконечко в кінці, побачиш там багато людей) Потім навпроти є кіоск(в середині в МРЕВ) там купляєш офіційно довідку рахунок, там тобі все далі скажуть. Все робиться за пів дня, якщо авто без траблів.
І не слухай всяких рішал, нагріють мінімум 500 грн а ще як курс згадають то цілих 1500 грн....
Все виходить не більше 1800(якщо знімаєш з обліку), а перереєстрація взагалі 1300 грн офіційно......

- topper
Значить сьодня зробив пряму перереєстрацію:M@sTeR писав: Там нічо складного нема, краще зробити ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЮ(з одног овласника на іншого) менше грошей і менше гемору......Береш свою жінку, вона типу продає тобі, а ти купляєш і на себе ставиш......ОБОВЯЗКОВО зроби копію довіреності завірену НОТАРІУСОМ. на територі МРЕВ нотаріусів НЕБУЛО у вересні, я їздив яж до Південного......Якщо авто у Львові зареєстроване у любе віконечко в кінці, побачиш там багато людей) Потім навпроти є кіоск(в середині в МРЕВ) там купляєш офіційно довідку рахунок, там тобі все далі скажуть. Все робиться за пів дня, якщо авто без траблів.
Важливо: Мені потрібно було лишити ті самі номери !
Довідка-рахунок - 500 грн.
Значить експертиза - 89 грн. з комісією банку.
Акт висновку - ~389 грн.
Копія довіреності - 30 грн.
Нагадую - це без заміни номерів ! Все робив сам без шістьорок.
В 10:30 зайшов в МРЕВ, вийшов з документами в 14:20 (обід з 13-14).

- Svjat_B
topper, topper, 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей