T5-R писав: Опис машини чьоткій

нє, в Зака фари не були жовті, тіки туманки.T5-R писав: По-моєму це машина з форуму
ну але машІнка виглядає чьотко

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав: Опис машини чьоткій
нє, в Зака фари не були жовті, тіки туманки.T5-R писав: По-моєму це машина з форуму
УгуT5-R писав: P38 ?
як виявляється?r_ii писав: В загальному майже всі мають паршиву історію з виготовленням дублікатів техпаспорта.
який резон давати інфу після продажу авто? Ця тема створена для того щоб попередити ймовірних покупців про ті чи інші проблеми автомобілів що продаються зараз.r_ii писав: Ну все не буду давати тому що ті машини ще продаються.
я думаю, що мають бути якісь конкретніші способи виявлення цього, ане відмінка про дублікат ТПDexter писав: TOTAL_55, а якшо десь двойнік їздить?
а як ти це виявиш наприклад якщо це оригінальне авто - тобто двійник це якесь інше авто. Здавалося б нема чого хвилюватися, але якщо якимось чином те інше авто знімуть з реєстрації (а є ненульові шанси що це можна зробити), то проблеми почнуться в оригінального авто.TOTAL_55 писав: я думаю, що мають бути якісь конкретніші способи виявлення цього, ане відмінка про дублікат ТП
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей