Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там де замельдованийHacK писав:приписка обовязкова? побит є, просто вже виписаний з того місця, а на нове не ставивися... до кого конкретно йти після перекладача? то мусово йти в установу там де місце приписки ? чи пофіг де?
крім того по-європі можеш споко їздити не думаючи про пів року за бугром! В мене брат собі замутив польські права, тепер споко може шо там шо в іншій країні їздитиYust писав: Саме так - я ото щойно почитав про 180 днів. Проте я тиждень тут, а тиждень у Львові. Мета польських прав - вільно їздити на польських номерах.
А з іншого боку, навіщо мені укрправа? Вони й і не дуже красиві, бо з 2003 - хоч і їздити почав щойно у 2010.HacK писав:Yust, імхо єдиний варіант, незаконнийдомовитися з нашим мрев, що так-то-так, і щоб в базу не вносили як утиль а віддали назад
Ти і так можеш вільно їздити. ти що сидиш одноразово більше 180 днів ??Yust писав: Мета польських прав - вільно їздити на польських номерах.
Та з тої точки зору я за 4 роки їзди Польщею теж не мав клопотів, але укрдаішник буде здивований, коли при всіх моїх документах побачить укрправа.Jack писав:Я по цілому світі катався на наших правах ставлення всюди нормальне. По цілому світі - то я при ..здів,![]()
канєшно , но європа, штати, канада без ніяких проблем
Вони того не перевіряють. Я ті польські права хотів зробити лише для укрдайців.HacK писав:Yust, та забий ти на укр права, тим більше якщо ти весь час тамто виходить вони дивляться чи ти замельдований в польщі не менше ніж пів року? чи як вони провіряють?
Та ні вони вже звиклиYust писав: укрдаішник буде здивований, коли при всіх моїх документах побачить укрправа.
До чого звикли?Jack писав:Та ні вони вже звиклиYust писав: укрдаішник буде здивований, коли при всіх моїх документах побачить укрправа.
До пакету польських доків і паралельно укр. праваYust писав:До чого звикли?Jack писав:Та ні вони вже звиклиYust писав: укрдаішник буде здивований, коли при всіх моїх документах побачить укрправа.
В обивателя Польскі Жєчпосполітей?Sluva писав: До пакету польських доків і паралельно укр. права
І там записи українською та англійською? Без польської?Jack писав:Так в нас всі студенти польскі робили собі права
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей