В мене так БМВ Е38 хотіло проскочити.. але якось хлоп в кінці зрозумів, що краще включити задню і мене пропустити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тебе думки цікавлять чи ПДР?ostin777powers писав: Хто був винуватий? хто як думає?
may писав: чи ПДР
Таки так, у випадках коли дозволяєтья перетинати 1.1 нічого не сказано про населений пункт чи поза нсmay писав:І пункт назвеш?Morozov писав: в місті не можна
"Думки" тут значення не мають, хоча правило ДДД ніхто не скасовував...10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
в такій ситуації можна попасти наostin777powers писав: я якби я його іобнув і продер йому весь бік, я б це навмисно зробив звичайно![]()
12.3. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об'єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу ...
поясне бо я шось не зрозумівtopper писав: інакше - сиди дома і не сідай за руль
я це і маю на увазі шо цей пункт можна до будь-кого застосувати. Типу я їхав, він міг зупинитись, а взяв і стукнув... двоякий пункт, нічого особистогоostin777powers писав: ну цей пункт можна використати і для людини яка нагло лізла... вона теж не сліпа і розуміє , що може спровукувати аварію
-думаю тут більше сутіmay писав: У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
Десь так.topper писав: я це і маю на увазі шо цей пункт можна до будь-кого застосувати.
Це якраз поняття нормативне!ostin777powers писав: may, ну це якби поняття абстрактне 1 секунда...
Так!!!ostin777powers писав: перечитав ці пункти..вони відносяться до двох учасників
may писав:Я про те, що "я його навмисне туцьнув і мені нічого не буде" - може не пройти. У нього крім 12.3 та 10.3 іще і 10.1...
Просто, при наших судах можна обоюдку отримати...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей