Зранку в 9:15 припаркувався на Дудаєва в ідеальному для парковки місці.
Ось тут на гугл мапс, там де стоїть Subaru Forester, чітко за знаком "Р"
Лише під знаком стоянка-зупинка заборонена.
Перешкоди руху не створював. Порушив ПДР - так, зізнаюсь. Варіантів інших не було.
Приходжу в обід - машини нема. Знайшов на землі наклейку:

Взяв таксі, поїхав на цю вулицю Конюшинну. Це в районі Метро на Городоцькій, але десь 2 км вглиб по дуже розбитій дорозі. Відшиб.

Там спілкування проходить через металеву сітку, дають одразу таке оплатити. І кажуть, що без оплати машини не побачу:

Машину не віддають

Дзвоню в органи влади за захистом:
- Дзвінок в міліцію про крадіжку авто - ваше авто не вкрадене. Платіть за штрафмайданчик.
- Дзвінок в ДАІ - ми тут ні при чому, дзвоніть в міську раду.
- Дзвінок в гарячу лінію міста - ми не в курсі, не зобов'язували ваші авта забирати.
Беру таксі (відшиб реальний, добре що не темно), їду в найближчий банк оплатити, повертаюсь.
На лобовому вікні авта знайшов таке:

Всередині мені дали акт огляду підписати:

Там купа перебільшених пошкоджень мого авта (напевне, про всякий випадок написали)
Акт про те, що я ніби-то встановлював перешкоди для руху транспорту:

Акт "огляду і тимчасового затримання":

На звороті "акту огляду і тимчасового затримання" написав короткі пояснення

Адмін-протоколу не бачив ніякого. Можливо, його й немає
Висновки:
1) У Львові можуть забрати ваше авто - вашу приватну власність просто так, навіть якщо вона реально не створює перешкоди руху для ТВ, а ДАІ, міліція не допоможе.
Поняття "приватної власності" тут не існує. Поки не заплатите 290+144 грн * кількість днів простою на їх стоянці, ВЛАСНЕ авто ви не заберете.
2) у Львові і далі нав’язують людям непотрібні і платні послуги по евакуюванні (290 грн) і триманні на стоянці (144 грн за день)
3) У Львові плювали на поняття приватної власності. Можуть скільки завгодно не віддавати вам ваше авто
4) Оплативши квитанції, на штрафмайданчику вам видадуть будь-яке авто, якщо ви зможете його завести.