Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
MAGYLA, Я в той момент з кастрюльою якраз там проїжджав
також маю таку фотку але здалека.

Ford?
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото
Дааа, "запор", конешно танк! Так бімера розквасив. Цікаво, хто винен. Якщо дєд, то шкода (дійсно анекдотична ситуація)...
В нього грошей на ремонт не хватить (дуже сумніваюсь що в нього була цивілка
)
А Братва, як відомом Могет Все. Навіть, якщо виновата...вона ...

В нього грошей на ремонт не хватить (дуже сумніваюсь що в нього була цивілка

А Братва, як відомом Могет Все. Навіть, якщо виновата...вона ...

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
дед походу взагали інвалід на протезах, за нього МТСБУ платити має якщо він винен
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- vovik
- Ім'я:vovik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
11.03.2008 На Львівщині у ДТП загинула сім'я.
Вчора, о 21-й годині, на Львівщині, на 102 км автодороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, поблизу с. Райлів Стрийського району, 44-річна жінка-водій автомобіля “Aуді-80”, рухаючись по другорядній дорозі з с. Райлів, під час виїзду на головну дорогу не надала перевагу в русі та скоїла зіткнення з автомобілем “Tойота”, що рухався в напрямку м. Дрогобич по головній дорозі.
Внаслідок ДТП водійка, її чоловік та ще один пасажир автомобіля “Aуді” від отриманих травм загинули на місці події, а водій автомобіля “Tойота” отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.
Вчора, о 21-й годині, на Львівщині, на 102 км автодороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, поблизу с. Райлів Стрийського району, 44-річна жінка-водій автомобіля “Aуді-80”, рухаючись по другорядній дорозі з с. Райлів, під час виїзду на головну дорогу не надала перевагу в русі та скоїла зіткнення з автомобілем “Tойота”, що рухався в напрямку м. Дрогобич по головній дорозі.
Внаслідок ДТП водійка, її чоловік та ще один пасажир автомобіля “Aуді” від отриманих травм загинули на місці події, а водій автомобіля “Tойота” отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovik
- Контактна інформація:
09.03.2008 ДТП за участю рейсового автобуса в Запорізькій області.
7 березня, близько 6 години ранку, на 517 км автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ , водій вантажного мікроавтобусу "Fiat Ducato", рухаючись з м. Бердянська в напрямку м. Мелітополя, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом "Yutong ZK6129H", що рухався у зустрічному напрямку.
Внаслідок ДТП водій вантажного мікроавтобусу "Fiat Ducato" загинув на місці пригоди, водій рейсового автобуса "Yutong ZK6129H" отримав тілесні ушкодження.
Слід зазначити, що у талоні попередження загиблого водія наявні відмітки про два діючих порушення (упродовж року) за перевищення швидкості руху.
7 березня, близько 6 години ранку, на 517 км автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ , водій вантажного мікроавтобусу "Fiat Ducato", рухаючись з м. Бердянська в напрямку м. Мелітополя, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом "Yutong ZK6129H", що рухався у зустрічному напрямку.
Внаслідок ДТП водій вантажного мікроавтобусу "Fiat Ducato" загинув на місці пригоди, водій рейсового автобуса "Yutong ZK6129H" отримав тілесні ушкодження.
Слід зазначити, що у талоні попередження загиблого водія наявні відмітки про два діючих порушення (упродовж року) за перевищення швидкості руху.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovik
- Контактна інформація:
06.03.2008 На трасі Київ-Одеса сталося зіткнення трьох автомобілів.
Вчора, 5 березня, близько 15:00 год. на 57 км автодороги Київ-Одеса поблизу с. Ксаверівка Васильківського району, водій автомобіля "Toyota Prado", рухаючись у лівій смузі руху в напрямку м. Києва, не впоралася із керуванням, допустила виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автомобілями "Volkswagen Passat" та "Mitsubishi Grandis", які рухалися в протилежному напрямку.
Внаслідок ДТП водії трьох автомобілів та пасажир "Mitsubishi Grandis" отримали тілесні ушкодження. Пасажир автомобіля "Volkswagen Passat", та пасажир автомобіля "Mitsubishi Grandis" - чотирирічна дитина, від отриманих травм загинули на місці події. Постраждалих доставлено Білоцерківської ЦРЛ.
Вчора, 5 березня, близько 15:00 год. на 57 км автодороги Київ-Одеса поблизу с. Ксаверівка Васильківського району, водій автомобіля "Toyota Prado", рухаючись у лівій смузі руху в напрямку м. Києва, не впоралася із керуванням, допустила виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автомобілями "Volkswagen Passat" та "Mitsubishi Grandis", які рухалися в протилежному напрямку.
Внаслідок ДТП водії трьох автомобілів та пасажир "Mitsubishi Grandis" отримали тілесні ушкодження. Пасажир автомобіля "Volkswagen Passat", та пасажир автомобіля "Mitsubishi Grandis" - чотирирічна дитина, від отриманих травм загинули на місці події. Постраждалих доставлено Білоцерківської ЦРЛ.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
vovik писав:чотирирічна дитина, від отриманих травм загинули на місці події.

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Speedo
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
бачив, якраз там проїжджав, жахvovik писав:11.03.2008 На Львівщині у ДТП загинула сім'я.
Вчора, о 21-й годині, на Львівщині, на 102 км автодороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, поблизу с. Райлів Стрийського району, 44-річна жінка-водій

тількм я подумав що джипон винен...
і взагалі такий день тоді був, 3 аварії бачив, ще 2 в Стрию (також досить сильно машини покоцались, правда, вроді, без серйозних жертв). Майже в самому центрі Стрия (колишня вул. Кірова)"Омега"на шаленій швидкості (судячи по наслідках) виїхала на зустрічну і знесла ще 2 іномарки і стовп ЛЕП...
Треба фотік нарешті купити...
- Buts
zaxid.net спочатку коментував, що Тойота виїхала на зустрічну смугу.vovik писав:Райлів Стрийського району, 44-річна жінка-водій автомобіля “Aуді-80”, рухаючись по другорядній дорозі з с. Райлів, під час виїзду на головну дорогу не надала перевагу в русі та скоїла зіткнення з автомобілем “Tойота”, що рухався в напрямку м. Дрогобич по головній дорозі.
Як не крути дороги+автомобілі гірше війни. Страшно стає.
- byte
- Контактна інформація:
то мої знайомі розбилися:(vovik писав:11.03.2008 На Львівщині у ДТП загинула сім'я.
http://www.fraza.com.ua/news/12.03.08/48591.html
- ROTOR
Хто знає вчора ввечері по дорозі мимо 30-тки вроді вул.Тунельна стояла розвалена Subara чорного кольору з наклейкою ASO чия?
бачив на свої очі , шкода того мерса
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
Livsi, недавно тиждень тому тоже на Шуварі, Очкаріку пів жопи марширутка знесла,несфоткав бо телефон мав ікраз без камери .... =(
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- Livsi
- Ім'я:Назар
- Контактна інформація:
Та в нас тут вічно пріколи... Дуже часто стовби рівняють...
Шось вони мужикам неподобаються ...

- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
ОГОROTOR писав:Хто знає вчора ввечері по дорозі мимо 30-тки вроді вул.Тунельна стояла розвалена Subara чорного кольору з наклейкою ASO чия?

Путін [цензура].
- Formula1
- Контактна інформація:
ROTOR, Таякби сіро чорна 

-
- Ім'я:Андрій
Крупнейшее ДТП в ОАЭ: столкнулось более 200 машин!
http://www.rb.ru/topstory/incidents/200 ... 25442.html
До шести человек погибло, десятки получили ранения в крупнейшей автомобильной катастрофе в Объединенных арабских эмиратах (ОАЭ).
Инцидент произошел рано утром на скоростной трассе Абу-Даби - Дубай, в семи километрах от Дубая. На данный момент нет точных данных о числе жертв ДТП, в которой столкнулись более 200 машин. Reuters сообщает о трех погибших и 277 раненых. В то же время CNN передает, что погибли шесть человек и, по крайней мере, 40 получили ранения различной степени тяжести.
Авария, в которой сгорело 25 машин, а остальные 180 повреждены, привела к образованию двадцатикилометровой пробки, которая не могла рассосаться несколько часов. Как объясняют в полиции, причиной аварии стал густой туман, снизивший видимость на трассе до 100 метров, и огромная скорость движения автомобилей.
Тот же туман, который рассеялся только после обеда, серьезно затруднил спасательные работы. Из-за него к месту происшествия долгое время не могли подлететь вертолеты службы спасения.

http://www.rb.ru/topstory/incidents/200 ... 25442.html
До шести человек погибло, десятки получили ранения в крупнейшей автомобильной катастрофе в Объединенных арабских эмиратах (ОАЭ).
Инцидент произошел рано утром на скоростной трассе Абу-Даби - Дубай, в семи километрах от Дубая. На данный момент нет точных данных о числе жертв ДТП, в которой столкнулись более 200 машин. Reuters сообщает о трех погибших и 277 раненых. В то же время CNN передает, что погибли шесть человек и, по крайней мере, 40 получили ранения различной степени тяжести.
Авария, в которой сгорело 25 машин, а остальные 180 повреждены, привела к образованию двадцатикилометровой пробки, которая не могла рассосаться несколько часов. Как объясняют в полиции, причиной аварии стал густой туман, снизивший видимость на трассе до 100 метров, и огромная скорость движения автомобилей.
Тот же туман, который рассеялся только после обеда, серьезно затруднил спасательные работы. Из-за него к месту происшествия долгое время не могли подлететь вертолеты службы спасения.

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Yar4ik
- Ім'я:Ярік
ROTOR, оптика тюнена?
- ROTOR
Оптики взагалі не стало, а машина вся чорнаYar4ik писав:оптика тюнена?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей