Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
все залежить скільки будеш їздити, я колись рахував, то виходило що окупність газу +-15000 км(все залежить від розходу на бензі і цін на газ і бензин, тоді були трошки інші цифри). А розхід на газі від 10 до 15% більший, ніж на бензині(якщо все правильно настроєно).jetros писав: Перечитав всю тему, аж в очах мерехтить!
Гольфик не продається і почав задумуватись над встановленням ГБО. Колись на Джетті стояло друге покоління, то я його сам обслуговував і настроював. Тепер напевно треба буде ставити 4-те покоління, шукаються майстри і приємна ціна. З усього комплекта в мене є тільки балон.
Питання: розхід сильно зміниться в "+", на бензі-13,5л/100км(місто).
Пробіги невеликі, до 1000км в місяць.
п.с. Чи варто заморочуватися з ГБО, при продажі воно ж на ціну не вплине!
для твоєї комбінації мотора і коробки наявність ГБО прискорить продаж. по місту буде 15л\100jetros писав: п.с. Чи варто заморочуватися з ГБО, при продажі воно ж на ціну не вплине!
mathst писав:13,5+15%=15,5 л газу
13,5*18-15,5*9=+-100 грн/100 км економії(насправді трошки менша, оскільки ще треба врахувати прогріви на бензині і обслуговування)
Нехай економія 80 грн/100км. Вартість ГБО близько 700$*16=11200
11200/80*100=14000км приблизна окупність газу.
Продаж може і прискорить, а ціна з ГБО то підніметься!mathst писав:для твоєї комбінації мотора і коробки наявність ГБО прискорить продаж. по місту буде 15л\100
пропозіцію поюзати мій жопомєр счітаю правакацієйSluva писав:Карочє Felix це треба спробувать самому ібо отак на чужих словах трудно панять,або зідзвонимось,берем маю тачьку їдем на Північну,або АшанАрену ти сідаєш за руль і пробуєш з і без варіатора...вазможна то мій жопомір вже замилілся і я шота хочу такого непанятного,а насправді все чікі-пікі
OKurylyshyn писав: p0var,
Макс, а скажи, прогу і провід для Ловатто де можна взяти?
прочитай мануал мікролуча і все стане зрозуміло, там вкінці рекомендіції по налаштуванню.Felix писав: не поняв Повара, чого на холостому 3 градуси? вроді ж в 0 там треба виставляти?
http://vagcom.com.ua/gbo-adaptery/p0var писав: OKurylyshyn написав:
p0var,
Пластова 7,
0968141768
в них має бути, або в неті пошукай, СТАГовский дріт підходить. Программа у вільному доступі.
А дійсно таки, гуманна.Sluva писав:http://vagcom.com.ua/gbo-adaptery/p0var писав: OKurylyshyn написав:
p0var,
Пластова 7,
0968141768
в них має бути, або в неті пошукай, СТАГовский дріт підходить. Программа у вільному доступі.
помоэму сама гуманна ціна на провода ГБОшні
а можеш тикнути ссилку, було б добре на зрозумілій мові.p0var писав: Программа у вільному доступі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість