Дайджест автомобільних новин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Електромобіль Tesla Model S
Dexter
Стать:чоловік
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази
Re: Електромобіль Tesla Model S

Повідомлення Dexter » Суб, 22 листопада 2014, 23:53

Desperado_ писав: а в нас це засіб ви$бону
хто тобі таке сказав? це ти сам так думаєш, що купити теслу в Україні - це засіб виїбону? :surprised
Work hard! Play hard!

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 26 листопада 2014, 16:59

Зображення
:shout

DaimlerBenzE500
Дякував (ла): 13 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення DaimlerBenzE500 » Сер, 26 листопада 2014, 17:40

pikach00 писав:Зображення
:shout
печаль :cry как бить теперь :surprised
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.

Bohdan
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Bohdan » Сер, 26 листопада 2014, 18:10

Dexter писав: хто тобі таке сказав? це ти сам так думаєш, що купити теслу в Україні - це засіб виїбону?
:surprised А для чого ще??? Для економії? :shout Машина коштує лям беушна і 2 лями нова! Яка в жопу економія? Хочеш економити - купляєш хетч В-класу з мотором до 1,4 і ставиш ГБО, а хочеш попантуватись і щоб всі на тебе дивились - викидуєш туєву хучу бабла на таку Теслу і щось там розказуєш про економію і екологію :facepalm

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 26 листопада 2014, 18:29

Bohdan, а тесла що відноситься до хетчбеків б класу?
порівняй її з bmw f30 і прикинь скіки грошей піде на 150-200 тищ пробігу там і там

бо по твоїй логіці можна вивести що велосипед буде економніший ніж хетчебек 1.4 на газу
Work hard! Play hard!

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 26 листопада 2014, 18:54

Dexter писав: Bohdan, а тесла що відноситься до хетчбеків б класу?
Ні, вона відноситься до пантовозок
Dexter писав: порівняй її з bmw f30 і прикинь скіки грошей піде на 150-200 тищ пробігу там і там
По теслі впадло рахувати, по f30 в трилітровому гібриді витрата 6 на сотню. на 200 тис це вийде 12000 літрів.
На сьогодні це біля 200 000 грн. Але я взагалі не розумію, як людина купляючи автомобілі та ще й нові типу Тесла і F30 може взагалі цікавитись витратою пального :surprised
Мені наприклад щоб накатати 200 000 км треба їздити років 10. Який там ресурс батарей в Тесла? Скільки коштує заміна? Як заправляти в дорозі? Скільки заправок для електрокарів є в Львівській області і по Україні? Тому враховуючи всі проблеми, з якими стикається покупець такого авто в Україні, то іншого виправдання як панти, я не бачу.

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 26 листопада 2014, 19:05

Bohdan, в тесли 362 лошадки
бумерок на 306 лошадок буде палити не 6 а 10-11 літрів мінімум, так що на бензу піде не 200 а 400 тисяч гривень, скік на бмв буде коштувати заміни масла і фільтрів?
кароч я бачу в теслі якусь економію а ти бачиш в ній тільки панти... ну ладно, на тому і завершуєм :beer
Work hard! Play hard!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 26 листопада 2014, 19:06

Bohdan писав: по f30 в трилітровому гібриді витрата 6 на сотню. на 200 тис це вийде 12000 літрів.
порахуй ще масло, свічки, фільтри і т.п. а не суто бензин.
а в теслі що на ТО міняти ?
Bohdan писав: Скільки заправок для електрокарів є в Львівській області і по Україні?
в кожному гаражі або особняку. Для тих хто їздить шодня по місту грубо з роботи і назад + трохи по магазинах (кілометрів 100) - цього достатньо.

А для дальніх поїздок наразі приходиться терпіти.. Якщо хочеш юзати самі круті технології перед тим як вони пішли широко в маси, то мусиш в чомусь програти.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 26 листопада 2014, 19:22

vovka писав: в кожному гаражі або особняку. Для тих хто їздить шодня по місту грубо з роботи і назад + трохи по магазинах (кілометрів 100) - цього достатньо.
Для цього потрібна машина з розгоном до сотні за 4 сек? Люди, про що ви говорите :facepalm
Для мене оправдана покупка електрокара - це машина ціною +- 10000$, в яку сяде 4 людини в відносному комфорті бо це буде єдина машина в сім'ї. Тому що економити вимушені люди з середнім достатком і нижче. А люди з мільйонами на рахунках купляють такі штуки зовсім з інших причин. Нічого не маю проти тих технологій і Тесли зокрема, просто треба називати речі своїми іменами.
vovka писав: порахуй ще масло, свічки, фільтри і т.п. а не суто бензин. а в теслі що на ТО міняти ?
Враховуючи різницю в ціні, то можна вагон свічок і цистерну масла купити впридачу до бехи.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 26 листопада 2014, 19:32

Dexter писав: бумерок на 306 лошадок буде палити не 6 а 10-11 літрів мінімум
хз, я на гібриді не їздив, тому читаю що пишуть в ттх:
10-11 може палити не гібрид. Та і це не багато. Все одно суттєвої економії маючи Теслу порівняно з f30 не отримаєш.
Dexter писав: кароч я бачу в теслі якусь економію а ти бачиш в ній тільки панти... ну ладно, на тому і завершуєм
Поясни мені економію при різниці в ціні в 2 рази. Я розумію, що з Теслою ти раз заплатив і потім майже на халяву їздиш. Проблема в тому що заплатити треба стільки, скільки мені на Поло на бензину на 1 300 000 км. З пробігом +-20 000 в рік це 65 років. Нехай масло, свічки і т.д., віднімем років 10. Виходить 55 років. Жодна машина стільки не проживе, якщо це не музейний експонат.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 26 листопада 2014, 19:37

Bohdan писав: Для мене оправдана покупка електрокара - це машина ціною +- 10000$
нетреба свою ситуацію проектувати на весь світ.

ми говорим про людей з грошима, які здатні купити нормальну машину, а в них вибір стоїть між різноманітними бмв, мерседесами, і таким іншим.. І Тесла тут ніяк не виділяється "понтами".
Bohdan писав: Для цього потрібна машина з розгоном до сотні за 4 сек?
чого б ні ? :surprised
Bohdan писав: Враховуючи різницю в ціні, то можна вагон свічок і цистерну масла купити впридачу до бехи.
Я доречі непоняв чому тесла рівняється до якоїсь бмв 3 :facepalm

Давай може її хоча б з 5 серією порівняєм, наприклад М5, там такий же розгін до сотні і розміри похожі ?

Bohdan писав: Тому що економити вимушені люди з середнім достатком і нижче.
в людей з грошима є різні погляди на речі. більш глобальні чим в бідняків.

Може йому просто подобається їздити на сучасній економічній машині зі всіма можливостями бензинових аналогів ? Ну от за планету переживає наприклад, і пропагує сучасні технології :facepalm Чого б ні ?

Я хоч і не належу до багачів, але часто роблю економічно невиправдані покупки різноманітної техніки, яка споживає менше енергії (холодильник, пралка, посудомийка, світлодіодні лампи, кондюки і т.п.) , і в якій ці більш економічні технології не окупляться в принципі з нашими цінами на енергоносії. І понти тут точно нідочого.

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 26 листопада 2014, 19:42

vovka, це я запропонував порівняти до трійки
бо обговорювати економічнійсь у М5 якось нерозумно, погодься :-)
Work hard! Play hard!

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 26 листопада 2014, 19:56

vovka писав: Я хоч і не належу до багачів, але часто роблю економічно невиправдані покупки різноманітної техніки, яка споживає менше енергії (холодильник, пралка, посудомийка, світлодіодні лампи, кондюки і т.п.) , і в якій ці більш економічні технології не окупляться в принципі з нашими цінами на енергоносії. І понти тут точно нідочого.
Тут зовсім інша ситуація. Я сам готовий заплатити більше, але знати що це зменшує витрати електрики, газу, води для України. І в основному для зменшення залежності від кацапстану. Як ти правильно написав, це не виправдана економічно для мене особисто, але мотивована глобальнішими цілями покупка.
vovka писав: Може йому просто подобається їздити на сучасній економічній машині зі всіма можливостями бензинових аналогів ? Ну от за планету переживає наприклад, і пропагує сучасні технології Чого б ні ?
:beer +100500
Я ж майже про те і пишу, що економія в покупці такої машини це далеко не основна, а часом взагалі не причина. Швидше модні зараз віяння стосовно глобального потепління, грінпіс і т.д.
vovka писав: нетреба свою ситуацію проектувати на весь світ. ми говорим про людей з грошима, які здатні купити нормальну машину, а в них вибір стоїть між різноманітними бмв, мерседесами, і таким іншим.. І Тесла тут ніяк не виділяється "понтами".
Погодься, що машина за 2 лімона гривень на вулицях України викликає в людей в першу чергу захоплення, в когось заздрість і в більшості думки про "панти". Ну не є це машина для їзди кожного дня на роботу і назад по наших корках. Це машина швидше вихідного дня. Я ж бо чекаю з нетерпінням на доступні електрокари в Україні (в ціновій категорії всяких Ріо, Акцентів, Поліків і т.д.), але думаю що їх застануть в кращому випадку мої діти :facepalm

Dinko
Ім'я:Дмитро

Повідомлення Dinko » Чет, 27 листопада 2014, 14:33

Dexter писав:vovka, це я запропонував порівняти до трійки
бо обговорювати економічнійсь у М5 якось нерозумно, погодься :-)
залежить від стилю водіння :)

ось гарний приклад :) http://www.bbcamerica.com/top-gear/vide ... sty-prius/

wazzup

Повідомлення wazzup » П'ят, 28 листопада 2014, 09:39

Bohdan писав: Тому враховуючи всі проблеми, з якими стикається покупець такого авто в Україні, то іншого виправдання як панти, я не бачу.
для людини панти - це те шо людина не може собі позволити фінансово, або те, шо вона має фінансову можливість купити, але жме на це гроші, бо/або має інші пріоритети.

я би залюбки їздив на Теслі С, думка про екологію чомусь мене колише, але це крапля в морі, правда. думка, що я можу доїхати абсолютно безкоштовно в плані пально до Португалії, мене взагалі розриває. Мати теслу у Україні - це мати багато грошей і бути прогресивним.

реалії сьогодення: купити електроавто - це не економія, це стиль життя :-)

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 28 листопада 2014, 10:58

wazzup, купи ніссан ліф

wazzup

Повідомлення wazzup » П'ят, 28 листопада 2014, 11:37

pikach00 писав: купи ніссан ліф
пріоритети інші, працюю на житло.

Linux_Rock
Ім'я:Олег
Контактна інформація:

Повідомлення Linux_Rock » П'ят, 28 листопада 2014, 11:40

Воу-воу та почекайте трошка і вийде більш дешева тесла без того екрану меншими розмірами і буде вам щастя.
Тесла це дійсно економія, але якщо якась деталька полеть (з електроніки) то треба буде в летіти в круглу суму тому що спеціалістів 0 а в гаражі як жигу не зробиш

wazzup

Повідомлення wazzup » П'ят, 28 листопада 2014, 11:42

Linux_Rock писав: але якщо якась деталька полеть (з електроніки) то треба буде в летіти в круглу суму тому що спеціалістів 0 а в гаражі як жигу не зробиш
правда, але колись так про інжектори говорили :-)

Linux_Rock
Ім'я:Олег
Контактна інформація:

Повідомлення Linux_Rock » П'ят, 28 листопада 2014, 11:46

wazzup писав: правда, але колись так про інжектори говорили :-)
Ну через років 5 освоємо ці хмарні технології ;)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей