хто тобі таке сказав? це ти сам так думаєш, що купити теслу в Україні - це засіб виїбону?Desperado_ писав: а в нас це засіб ви$бону

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хто тобі таке сказав? це ти сам так думаєш, що купити теслу в Україні - це засіб виїбону?Desperado_ писав: а в нас це засіб ви$бону
печальpikach00 писав:
Dexter писав: хто тобі таке сказав? це ти сам так думаєш, що купити теслу в Україні - це засіб виїбону?
Ні, вона відноситься до пантовозокDexter писав: Bohdan, а тесла що відноситься до хетчбеків б класу?
По теслі впадло рахувати, по f30 в трилітровому гібриді витрата 6 на сотню. на 200 тис це вийде 12000 літрів.Dexter писав: порівняй її з bmw f30 і прикинь скіки грошей піде на 150-200 тищ пробігу там і там
порахуй ще масло, свічки, фільтри і т.п. а не суто бензин.Bohdan писав: по f30 в трилітровому гібриді витрата 6 на сотню. на 200 тис це вийде 12000 літрів.
в кожному гаражі або особняку. Для тих хто їздить шодня по місту грубо з роботи і назад + трохи по магазинах (кілометрів 100) - цього достатньо.Bohdan писав: Скільки заправок для електрокарів є в Львівській області і по Україні?
Для цього потрібна машина з розгоном до сотні за 4 сек? Люди, про що ви говоритеvovka писав: в кожному гаражі або особняку. Для тих хто їздить шодня по місту грубо з роботи і назад + трохи по магазинах (кілометрів 100) - цього достатньо.
Враховуючи різницю в ціні, то можна вагон свічок і цистерну масла купити впридачу до бехи.vovka писав: порахуй ще масло, свічки, фільтри і т.п. а не суто бензин. а в теслі що на ТО міняти ?
хз, я на гібриді не їздив, тому читаю що пишуть в ттх: 10-11 може палити не гібрид. Та і це не багато. Все одно суттєвої економії маючи Теслу порівняно з f30 не отримаєш.Dexter писав: бумерок на 306 лошадок буде палити не 6 а 10-11 літрів мінімум
Поясни мені економію при різниці в ціні в 2 рази. Я розумію, що з Теслою ти раз заплатив і потім майже на халяву їздиш. Проблема в тому що заплатити треба стільки, скільки мені на Поло на бензину на 1 300 000 км. З пробігом +-20 000 в рік це 65 років. Нехай масло, свічки і т.д., віднімем років 10. Виходить 55 років. Жодна машина стільки не проживе, якщо це не музейний експонат.Dexter писав: кароч я бачу в теслі якусь економію а ти бачиш в ній тільки панти... ну ладно, на тому і завершуєм
нетреба свою ситуацію проектувати на весь світ.Bohdan писав: Для мене оправдана покупка електрокара - це машина ціною +- 10000$
чого б ні ?Bohdan писав: Для цього потрібна машина з розгоном до сотні за 4 сек?
Я доречі непоняв чому тесла рівняється до якоїсь бмв 3Bohdan писав: Враховуючи різницю в ціні, то можна вагон свічок і цистерну масла купити впридачу до бехи.
в людей з грошима є різні погляди на речі. більш глобальні чим в бідняків.Bohdan писав: Тому що економити вимушені люди з середнім достатком і нижче.
Тут зовсім інша ситуація. Я сам готовий заплатити більше, але знати що це зменшує витрати електрики, газу, води для України. І в основному для зменшення залежності від кацапстану. Як ти правильно написав, це не виправдана економічно для мене особисто, але мотивована глобальнішими цілями покупка.vovka писав: Я хоч і не належу до багачів, але часто роблю економічно невиправдані покупки різноманітної техніки, яка споживає менше енергії (холодильник, пралка, посудомийка, світлодіодні лампи, кондюки і т.п.) , і в якій ці більш економічні технології не окупляться в принципі з нашими цінами на енергоносії. І понти тут точно нідочого.
vovka писав: Може йому просто подобається їздити на сучасній економічній машині зі всіма можливостями бензинових аналогів ? Ну от за планету переживає наприклад, і пропагує сучасні технології Чого б ні ?
Погодься, що машина за 2 лімона гривень на вулицях України викликає в людей в першу чергу захоплення, в когось заздрість і в більшості думки про "панти". Ну не є це машина для їзди кожного дня на роботу і назад по наших корках. Це машина швидше вихідного дня. Я ж бо чекаю з нетерпінням на доступні електрокари в Україні (в ціновій категорії всяких Ріо, Акцентів, Поліків і т.д.), але думаю що їх застануть в кращому випадку мої дітиvovka писав: нетреба свою ситуацію проектувати на весь світ. ми говорим про людей з грошима, які здатні купити нормальну машину, а в них вибір стоїть між різноманітними бмв, мерседесами, і таким іншим.. І Тесла тут ніяк не виділяється "понтами".
залежить від стилю водіння :)Dexter писав:vovka, це я запропонував порівняти до трійки
бо обговорювати економічнійсь у М5 якось нерозумно, погодься
для людини панти - це те шо людина не може собі позволити фінансово, або те, шо вона має фінансову можливість купити, але жме на це гроші, бо/або має інші пріоритети.Bohdan писав: Тому враховуючи всі проблеми, з якими стикається покупець такого авто в Україні, то іншого виправдання як панти, я не бачу.
пріоритети інші, працюю на житло.pikach00 писав: купи ніссан ліф
правда, але колись так про інжектори говорилиLinux_Rock писав: але якщо якась деталька полеть (з електроніки) то треба буде в летіти в круглу суму тому що спеціалістів 0 а в гаражі як жигу не зробиш
Ну через років 5 освоємо ці хмарні технологіїwazzup писав: правда, але колись так про інжектори говорили
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей