Апападробней можна? Шо то і з чим його їдятьrubilnik писав:Ростик1, а якщо сток аморти правильно перепакувати під твої потреби? На 08 форумі є толкові люди які то роблять

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Апападробней можна? Шо то і з чим його їдятьrubilnik писав:Ростик1, а якщо сток аморти правильно перепакувати під твої потреби? На 08 форумі є толкові люди які то роблять
Це діло привички, я катаюся на 19 і з пружинами -30, хоча в мене і СТОк низьки й і ніде нічого не Черкаю, і не тільки по Львову катаюся, тут взагалі дороги песня в порівнянні))AVP_6 писав:народ а скажіть який прикол занижати машину? в нас по Львову я от на джипі їжджу і то буває шо черкаю днов з тими дорогами? всі ж спеціально купують паркетники шоб кліренс був більший а тут занижати
бо от я наприклад в тому ніякої красоти не бачу а функціональності тим більшеrubilnik писав: то стан душі
коли в мене була Тігра, і спереду кліренс був по висоті менше ніж середньостатистичний каблук львівських дівчат, то я на ній в Славськ заїжджав, і навіть в Гребенові під міст до самої річки, а там я вам скажу не кожен ризикне поїхати і ніц не чіпав і ніц не відірвав. Просто їздити треба вміти, думаю Ростик як поставить ті диски і покатається тижден другий, то привикне і ще схоче занижати машину...AVP_6 писав: ну от заїдьте в ліс чи до озера якогось на берег і я побачу чи нічого не черкнете
але тут напевно правий rubilnik,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей