Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Как по мне - таких практически 50% на дороге.AndrewK писав: З пятого разу до виродка ще не доходить . Цікаво, в нас дійсно так багато розумово неповносправних? Чи вони придумали власні ПДР і по них їздять?
Да....AndrewK писав:Короче класика жанра. Ранок на Сахарова коло старого трампарку в сторону до центру. Зразу за пішоходним переходом одна смуга розділяється на дві. До того - є лише одна смуга. І звісно як і завжди прямо через островок безпеки вистроюється колєйка виродків по островку безпеки аж за перехрестя з вуличкою вліво. Їду по розмітці і чітко по розмітці встаю в лівий ряд, чую ззаду воплі чергового виродка на ланосі. На перехресті воно обтирає мене зправа і таки пролазить. На спуску до головпошти стаю паралельно з ним і показую щоб опустив вікно. Воно пробує щось булькати "нє, ну ти нормально вліз?". Питаюся "розмітку бачиш?". З пятого разу до виродка ще не доходить. Цікаво, в нас дійсно так багато розумово неповносправних? Чи вони придумали власні ПДР і по них їздять?
Така сама історія по Городоцькій біля 7-го відділення в сторону Скрині...Felix писав:кстаті про размітку (чи вапше паніманіє многополосності двіженія - недавно їхав в правому ряду від палітєха до церкви Юра в сторону Дністра тіпа (спіцом зайняв правий ряд, бо там народ зліва на городоцьку часто повертає (хоча тоді машин не було) - і вот проїжджамо ми той світлофор вже перед церковою Юра, зліва Віто а я справа... ви ж знаєте, шо там дорога чуток так вліво спочатку повертає, а потім півкругом далі іде направо.. так вот зразу за світлофором рухаємося далі ,а то Віто як їхало прямо (геометрично) так і далі без поворотів, без всього і прямо в мій ряддобре, шо якийсь досвід був від такіх [цензура], чи то просто чуйка.... інакше вже б праву сторону робив я
Така сама ситуація на городоцькій біля ДАЇ... Якщо їхати від моозаводу то після перехрестя з кульпарківською полоси "зміщуються" і часто лівий ряд виїжджає в правий, а правий ряд впирається в тротуар і тих хто їде з кульпарківської...t309 писав: А як вам виродки які йідуть по стрийській в напрямку ашана і на перехресті з науковою з правого(тепер вже середнього) ряду нагло пруть в лівий витісняючи народ на газон!!!
відчуваю себе ковбоєм, тільки замість кобури з револьвером - перемикач ближнє-дальнє. Завжди стараюсь завчасно перейти, а деякі падлюки не перемикаються навіть коли їм врубуєш дальнєdiza писав:дорогами вночі дуже хочеться зробити так: Як зустрічним так і заднім![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей