Ще більше часу проводити на роботі, щоб квадратним метрам тепло булоpikach00 писав: Що з тими квадратними метрами робити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще більше часу проводити на роботі, щоб квадратним метрам тепло булоpikach00 писав: Що з тими квадратними метрами робити?
піжди....а потім зявляються внуки яких сплавляють на всі канікули і апять кімнат в роботіpikach00 писав: потім ті 2 з 4х ідуть жити в інше місце, а ви батьки блукайте по кімнатах
опалення зимою при -20 мені обходилося десь під 2000грн в місяць, якшо все грамотно зробити і вікна хороші би були, було б дешевше.pikach00 писав: Опалення, освітлення, прибирання, догляд за територією.
я вважаю це вартує того, шоб ті 6 год + вихідні - мати ті квадратиpikach00 писав: ну а смисл з тої площі? Якщо 8 годин проводиш на роботі, 8 спиш, 2 добирання на роботу. Залишилось 6 годин які потратиш на хоббі. Що з тими квадратними метрами робити?
Ну якщо в тебе дружина за прибиральницю, чи сам не має більше на що тратити час то дійсно не потрібні, але то маразмwazzup писав: прибирання, гроші не потрібні.
блєа, всі так рахують свій часpikach00 писав: не має більше на що тратити час
плюсуюсь, краще і не скажешBOXER писав: блєа, всі так рахують свій час чому в той час не враховується прибирання навколо себе? скоро будуте наймати тьоть шоб дупу підтирали, бо у вас руки будуть зайняті писанням кодів це життя - купити хавку, приготувати шось, прибрати. для чого таку велику проблему робити з цього якшо невелика 2-кімнатна то за пів дня двоє людей всьо прибирають до ідеалі. якшо будинок - то спокійно можна розділити і не обов"язково все за один день робити.
в нас рівні права, я і їсти готуюpikach00 писав: Ну якщо в тебе дружина за прибиральницю, чи сам не має більше на що тратити час то дійсно не потрібні, але то маразм
В мене в друга так всі так свалили, тепер батьки живуть двоє на 400 квадратахpikach00 писав: ага, потім ті 2 з 4х ідуть жити в інше місце, а ви батьки блукайте по кімнатах
минулого року я для цікавості підрахував свої витрати на будинок 135м2 -- вийшло приблизно 6000грн на рік. В це входить світло, центральна вода, опалення дровами, інтернет. На бензин за той самий період йде 2.5-3 рази більше.telko писав:
ти собі уявляєш який дохід має бути щоб це утримувати?
Мінімум 10куо в місяць. імхо
ну от чувак на роботі,дружина в дома,не має що робити бо прибиральниця все зробила,і от щоб не витрачати час просто так,вона йде з кимось [цензура]pikach00 писав: Ну якщо в тебе дружина за прибиральницю, чи сам не має більше на що тратити час то дійсно не потрібні, але то маразм
Ще раз для тугого напишу.BOXER писав: блєа, всі так рахують свій час
А то що не відпочинок ?pikach00 писав: Чи стриження газонів? Відпочивати треба колись, нє?
то ще може і куховарку наймати, і виховательку для дітей ? Тоді виникає питання - а нафіга така ліворука жінка комусь треба ?pikach00 писав: Ну якщо в тебе дружина за прибиральницю
особисто я не сприймаю, шоб *лєві* люди *шастали* в мене по хатіLui писав: а при 200 м2 треба однозначно ще плюс 1-2 людину на постійне місце роботи біля нашої сімї!
Ти пишеш типову відповідь людини, яка з цим не стикалась. Я такий самий був колись - такі люди не "лєві" і з часом ближчі тобі ніж люди з "великої родини"wazzup писав: Lui написав:
а при 200 м2 треба однозначно ще плюс 1-2 людину на постійне місце роботи біля нашої сімї!
особисто я не сприймаю, шоб *лєві* люди *шастали* в мене по хаті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей