T5-R писав: Вольво йому не стати ніколи
на щастя це такT5-R писав: довели шведський концерн до банкрутсва і продали його китайцям.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав: Вольво йому не стати ніколи
на щастя це такT5-R писав: довели шведський концерн до банкрутсва і продали його китайцям.
на щастя для кого?vovka писав: на щастя це так
для мене.T5-R писав: на щастя для кого?
походу вазоводи ще застрягли в девяностихrubilnik писав: походу зараз фордоводи скажуть що вольво гамно
вони не самостійно збанкротували і продались, а їх довів до банкрутства і потім продав форд, чи я помиляюсь?vovka писав: тому що я б нехотів щоби Форд повторив незавидну долю Вольво. Збанкрутувати і продатися китайцями..
тобі яка різниця, ти фанат форда?vovka писав: T5-R написав:
на щастя для кого?
для мене.
Buster писав: но старый я бы не брал,
неа, службова машина - найкращаBuster писав: А лучшая машина - это которая твоя
можеш повірити мені на слово: я зараз ізджу на 1.4 турбо звичній (своя), службовій 1.2 ТСІ зі змінною геометрією (ВАГен) і до того їздив на 146 сильному атмосфернику 2.0...vovka писав: звідки таке видно.. там нормальний ріст мощі до 6500.
в мене допустим моща на 6000 максимальна.
і воно знизу і в середині ліпше навалює..
Гарантія від виробника 400000 власник вище говорив.cdrom писав: чота ти песиміст. Якщо смарт 150тищ ресурс має, то чого цей двигун, котрий є новішим і більш просунутівшим не зможе? А гарантія від виробника на них скільки?
А уж БМВ и подавноT5-R писав: але, як би Форд не старався - Вольво йому не стати ніколи
Яка різниця хто довів.. Вольво стало СЛАБКИМ, і не змогло встояти перед продажею форду. А що з ним робити, то вже справа форда. Я б на місці форда вчинив аналогічно. Всі імперії так роблять - викачують ресурси, технології і потім кидають напризволяще ))) От як москалі в нас викачали весь газ при совку ))T5-R писав: вони не самостійно збанкротували і продались, а їх довів до банкрутства і потім продав форд, чи я помиляюсь?
ну то некоректне порівняння... ясно що твій 2.0 трохи навалює бо там 146 сил, а скільки сил в Лінеї чи службовій 1.2 ТСІ ?Romko писав: можеш повірити мені на слово: я зараз ізджу на 1.4 турбо звичній (своя), службовій 1.2 ТСІ зі змінною геометрією (ВАГен) і до того їздив на 146 сильному атмосфернику 2.0...
- так от, в порівнянні з маленькими двигунами з турбою, 2.0 з ніяким моментом до 3тис в місці, але як навалював мій 2.0 після 4х тис і до відсічки 7400 (146 к.с. було на 6250)
закінчується тому що немає потужності.. я ж про це і кажу. потужність рішає, а не момент.Romko писав: але після 4х... - все ...-шоу закінчується
vovka писав: закінчується тому що немає потужності.. я ж про це і кажу. потужність рішає, а не момент.
ну правильно, але питання в кількості тої потужності.. Саме тому здається шо 1.4 турбо там "неїде", а 2.0 "їде".AntikvAr писав: якраз після 4-ох падає момент а потужність залишається і навіть росте.
Romko писав: ак от, в порівнянні з маленькими двигунами з турбою, 2.0 з ніяким моментом до 3тис в місці, але як навалював мій 2.0 після 4х тис і до відсічки 7400 (146 к.с. було на 6250)
- маленьким моторам етого не понять
цікаво яке відношення вижимний має до мотору в назві темиostin777powers писав: Пост для фанатів марки
ЗАШУМІВ ВИЖИМНИЙ
Я б їхав до офіціалів. Тим більше якщо ще гарантія то варіантів все одно нема.ostin777powers писав: відповідно мене пішлють
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей