Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Dexter
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Bob2014, там мент молоток
водій ідіотус їхав без заднього номера через дві сплошних і ще й почав бурити. даїшник молодець шо не прогнувся і не упустив його
водій ідіотус їхав без заднього номера через дві сплошних і ще й почав бурити. даїшник молодець шо не прогнувся і не упустив його
Work hard! Play hard!
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Dexter +1 дуже нагла поведінка водія.. ну і баба теж там матами наліво і направо кидає
- Dexter
andrew, це при тому що на задньому сидінні плаче їх дитинаandrew писав: ну і баба теж там матами наліво і направо кидає
Work hard! Play hard!
- andrew
- Контактна інформація:
Dexter то напевне ті хто втікав від карателів...базар точно їхній
- Дмитриус
- Ім'я:Дмитриус
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Код: Виділити все
От карателей не уйтиandrew писав:Dexter то напевне ті хто втікав від карателів...базар точно їхній

Маю всякi вкуснастi...
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Bob2014 писав:http://za-rul.com/video/pravila/ukro-ga ... vosti.html
Данный случай произошел в Донецке весной 2014 года. Водитель звонил нам, ему подсказывали, однако было одно но которое мы увидели по приезду. Водител был в не адеквате, имел нарушения ПДД Украины, сбил инспектора...Видели полное видео с камер инспекторов.
Была вызвана СОГ...которая по оф процедуре нашла у водителя биту и РОС флаги...В то время было много таких, которые ездили без номеров и искали "ПравоСеков" водитель один из участников "Зелло Антимайдан"...Со слов сотрудников ГАИ данный водитель был так же замечен при захвате СБУ, и Облгосадминистрации Донецка.
- andrew
- Контактна інформація:
ugine31 ну я десь так і думав
- COMANDOR
Сьогодні бачив цікаву сцену. Навпроти Коня, відпрацьовував евакуатор, вже поставив лапи на два праві колеса прадо, тут біжить тьотка і гарлапанить, що я вже їду, не забирайте машину, сідає в машину і хоче тікати, а евакуаторщик кричить, стій, бо лапи на колесах правих, вона не розуміє в чому справа, вже люди махають, що стій дура))) це треба було бачити
тут мужик зняв лапи і їде назустріч пріус мєнтовський, чувак з евакуатора махає, і тут тьотка попала, даішник почав складати протокол, а евакуатор підїхав до наступної машини попереду лексуса-паркетника, який і успішно забрав)))
А мораль, тут така, став машину, де дозволено і краще пройди пішки пару хвилин, ніж шукати машину на майданчику і відчути шок "викраденої машини". Правда, наклейку на бордюр наклеїли із даними машини і телефоном.

тут мужик зняв лапи і їде назустріч пріус мєнтовський, чувак з евакуатора махає, і тут тьотка попала, даішник почав складати протокол, а евакуатор підїхав до наступної машини попереду лексуса-паркетника, який і успішно забрав)))
А мораль, тут така, став машину, де дозволено і краще пройди пішки пару хвилин, ніж шукати машину на майданчику і відчути шок "викраденої машини". Правда, наклейку на бордюр наклеїли із даними машини і телефоном.
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два
-
- Ім'я:Ігор
ну вот давай поїдем разом і поставиш в обід десь там машинуCOMANDOR писав: А мораль, тут така, став машину, де дозволено і краще пройди пішки пару хвилин, ніж шукати машину на майданчику і відчути шок "викраденої машини". Правда, наклейку на бордюр наклеїли із даними машини і телефоном.
Пі по новому
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Doktor, цілком можливо, просто треба не лінитись
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
ugine31, доктора з псіхушки давно не випускають 

-
я живу в центрі,розкажеш то комусь іншомуugine31 писав: цілком можливо, просто треба не лінитись
Пі по новому
- COMANDOR
на власні очі бачив, як кенгу заїхав у подвіря біля церкви Андрія і поїхав далі, певно аж під оборонні мури до пл. МитноїDoktor писав: ну вот давай поїдем разом і поставиш в обід десь там машину

А машину можна поставити біля облради і пройтись до коня 3 хв. (про платну парковку на Валовій мовчу).
Хочеш миру - готуйся до війни.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
В Ріусі є підземни паркінг. Але канєшно такі рагулі як ти не мають бажання платити.Doktor писав:я живу в центрі,розкажеш то комусь іншомуugine31 писав: цілком можливо, просто треба не лінитись
- Dexter
pikach00, друшляка опель-омегу на польських номерах на платну парковку ставити?
Doktor, ходити корисно, а якшо не можеш 5 хв пройтись ногами до дому, то плати за платну парковку, які проблеми?

Doktor, ходити корисно, а якшо не можеш 5 хв пройтись ногами до дому, то плати за платну парковку, які проблеми?
Work hard! Play hard!
- federov
- Ім'я:Julia
- Стать:жінка
- Номер:9111
Допоможіть оскаржити протокол та дії працівників інспекції.
Суть справи, інспектор зупинив автомобіль на якому пересувався мій родич. Після зупинки інспектор заявив водієві, що у нього не видно номерних знаків. Водій не зорієнтувавись в ситуації, вийшов з автомобіля щоб подивитися що саме з номерними знаками і чому інспектор заявив що їх не видно. Номерні знаки знаходилися в такій коробці -

Водій з порушенням не був згідний і наполягав на тому, щоб були присутні два свідки для складання АП. Після того, як водій вийшов з автомобіля щоб оглянути номерні знаки, інспектор заблокував своїм тілом дверку автомобіля і не дав можливості водієві повернутися в салон автомобіля. І за цього виникла суперечка в ході якої водієві заламали руки на посадили в автомобіль даі та повезли в райвідділ, якоби для встановлення особи. (машину залишили відкритою і з неї викрали деякі документи та значну суму грошей). В райвідділі водій написав заяву на інспектора. Інспектор склав протокол на їзду без посвідчення та другий протокол за "закриті іншими предметами номерні знак" , статті на даний момент сказати не можу так як копій протокола водій не отримав.
В райвідділку також був складений третій протокол за опір працівникам міліції. Тот вже окрема історія, так як цей протокол складений був не на ориг.бланку а на якійсь ксерокопії.
Якщо в когось є приклади оскарження протоколів по даних порушеннях поділіться даними
Суть справи, інспектор зупинив автомобіль на якому пересувався мій родич. Після зупинки інспектор заявив водієві, що у нього не видно номерних знаків. Водій не зорієнтувавись в ситуації, вийшов з автомобіля щоб подивитися що саме з номерними знаками і чому інспектор заявив що їх не видно. Номерні знаки знаходилися в такій коробці -

Водій з порушенням не був згідний і наполягав на тому, щоб були присутні два свідки для складання АП. Після того, як водій вийшов з автомобіля щоб оглянути номерні знаки, інспектор заблокував своїм тілом дверку автомобіля і не дав можливості водієві повернутися в салон автомобіля. І за цього виникла суперечка в ході якої водієві заламали руки на посадили в автомобіль даі та повезли в райвідділ, якоби для встановлення особи. (машину залишили відкритою і з неї викрали деякі документи та значну суму грошей). В райвідділі водій написав заяву на інспектора. Інспектор склав протокол на їзду без посвідчення та другий протокол за "закриті іншими предметами номерні знак" , статті на даний момент сказати не можу так як копій протокола водій не отримав.
В райвідділку також був складений третій протокол за опір працівникам міліції. Тот вже окрема історія, так як цей протокол складений був не на ориг.бланку а на якійсь ксерокопії.
Якщо в когось є приклади оскарження протоколів по даних порушеннях поділіться даними
- Dexter
federov, глянь в протоколах прізвище даїшника, шоб місто знало своїх героїв
може apricot щось порадить
він мав тяганину з мусарами
може apricot щось порадить

Work hard! Play hard!
- federov
- Ім'я:Julia
- Стать:жінка
- Номер:9111
протоколів і інших документів на руках нема, прізвище інспектор Бойчук Іван Васильович жетон ІВ0099 . Дивлюсь якраз реєстр судових рішень то його протоколів досить багато оскаржують походу ще той мусорDexter писав:federov, глянь в протоколах прізвище даїшника, шоб місто знало своїх героїв

-
деколи з села треба вилазити і в той центр їздити,щоб говорити про парковку в цій частині міста
Пі по новому
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей