розклад з 1 червня 2014 року..RomkoZem писав: держ кордон вроді вже нема (знялиїї) ну але незнаю
http://railway.lviv.ua/schedule/
хіба би десь зняли за останні кілька місяців.. позвони в довідку спитай.
Довідка приміського вокзалу: (032) 226-10-06.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
розклад з 1 червня 2014 року..RomkoZem писав: держ кордон вроді вже нема (знялиїї) ну але незнаю
Довідка приміського вокзалу: (032) 226-10-06.
так точноvovik писав: AntikvAr, це типу що - запхати в паспорт 50 грн одразу з техпаспортом і проблема вирішена? )
Я взагалі противник такого, але якщо вже і так - то 20-ть, а не 50!vovik писав:AntikvAr, це типу що - запхати в паспорт 50 грн одразу з техпаспортом і проблема вирішена? )
я також противник і вроді навіть маю законне право їздити по техпаспорту але що зробиш отак і живемо...Wasik писав: Я взагалі противник такого, але якщо вже і так - то 20-ть, а не 50!
http://lg.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark ... 07773.htmlA1 писав: а є закон, що не можна на чужій машині їздити через кордон?
короче або доручення з правом виїзду , або тимчасовий техпаспорт в даі робити.Таким чином, особа, яка виїжджає за кордон на автомобілі, що належить і зареєстрованому на іншу особу, має право на виїзд за кордон за наявності свідоцтва про реєстрацію, виданого на ім'я власника транспортного засобу, та документа, що підтверджує право користування і (або) розпорядження цим транспортним засобом, або свідоцтва про реєстрацію на ім'я особи, яка буде здійснювати поїздку за кордон, виданого на період поїздки підрозділом Державтоінспекції за його бажанням.
а вроді маєш законне в Україні, но не за кордон.AntikvAr писав: вроді навіть маю законне право їздити по техпаспорту але що зробиш отак і живемо...
або ти вписаний в техпаспортvovka писав: короче або доручення з правом виїзду , або тимчасовий техпаспорт в даі робити.
Wasik писав: Я взагалі противник такого, але якщо вже і так - то 20-ть, а не 50!
має писати "з правом виїзду за кордон".z@k писав: то просте генеральне чи там якісь особливі примітки мають бути ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей