Так там давно вже так. Вроді на це не звертаю уваги. 25л достатньо, навіть на акції повезло знижку зловити .xxfOxx писав: А що за "акція" така ? Вчора заправляв газом машинку на заправці по вул. Наукова, кажу до повного, мені відповіли що до повного не заправляють, але можуть залити скільки потрібно літрів , на запитання тоді ж не діє знижка, касир і заправник відповіли що знижку потім нададуть куди і кому не змогли відповісти
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Номер:ВС....ВВ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: ОККО
Лайфхак: я останнім часом приїжджаю, вставляю пістоля :) тисну кнопку на колонці і кажу: "включіть пульс за готівку" і мені одразу тече бензина 

- MAECTP0
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
звиклий чи Нітро?wazzup писав:
мій трактор не відчувує різниці між шелом українським і шелом європейським.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
тоді, перепрошую.Andriy01 писав:MAECTP0, помиляєшся. А ти працівник ОККО?

я - ні.

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
-
- Подякували: 0
звичайний.MAECTP0 писав: wazzup написав:
мій трактор не відчувує різниці між шелом українським і шелом європейським.
звиклий чи Нітро?
колись пробував пульс на окко, екто на лукойлі, не памятаю чи пробував в-павер на шеллі. але по одному баку *преміум* пального від окко і лукоулу випалив, і більше в таке не граюсь

- ОККО
- Контактна інформація:
Відбулось повернення 5.85 л Газу на суму 53 грн. ці кошти мали б повернутись на банківську картку протягом 14 днів (тобто вже десь через тиждень).xxfOxx писав:А що за "акція" така ? Вчора заправляв газом машинку на заправці по вул. Наукова, кажу до повного, мені відповіли що до повного не заправляють, але можуть залити скільки потрібно літрів, на запитання тоді ж не діє знижка, касир і заправник відповіли що знижку потім нададуть куди і кому не змогли відповісти
![]()
![]()
Знижка в розмірі 8,75 грн. нарахується автоматично при наступній покупці.
Щодо самої відмови по заправці я зробив запит, але відповіді по ньому ще немає.
- ОККО
- Контактна інформація:
Погодили кошти на частковий ремонт прилеглого до АЗК асфальтового покриття.ОККО писав:На Патона інша ситуація. Ті ями на прилеглій до заправки території. Зараз готується на погодження пропозиція по ремонту асфальтового покриття поруч з АЗС. Якщо погодять - відремонтуємо без питань.cdrom писав:на Патона така ж дорога у ямах. Жах. Більше туди не поїду поки 10м заїзду не зроблятьа то ввечері нехіло в яму влетів, добре що швидкість була зовсім невелика
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
ок, я радий, побачимоОККО писав: Погодили кошти на частковий ремонт прилеглого до АЗК асфальтового покриття.

A goal without a plan is just a wish
- ОККО
- Контактна інформація:
На АЗС пояснили, чому тоді відмовили у заправці "до повного". На касових апаратах Датекс при умові замовлення до повного баку необхідно, щоб обліковий залишок складав більше 900 літрів. В даному випадку обліковий залишок був менший на обох касових апаратах, що унеможливило відпуск по формі оплати післяплата, але дозволяло відпуск по передплаті. Таке інколи трапляється у дні коли має бути поставка ресурсу. Перепрошуємо за незручності!ОККО писав:Відбулось повернення 5.85 л Газу на суму 53 грн. ці кошти мали б повернутись на банківську картку протягом 14 днів (тобто вже десь через тиждень).xxfOxx писав:А що за "акція" така ? Вчора заправляв газом машинку на заправці по вул. Наукова, кажу до повного, мені відповіли що до повного не заправляють, але можуть залити скільки потрібно літрів, на запитання тоді ж не діє знижка, касир і заправник відповіли що знижку потім нададуть куди і кому не змогли відповісти
![]()
![]()
Знижка в розмірі 8,75 грн. нарахується автоматично при наступній покупці.
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
чи так чи так ніякої знижки не дало:ROVA писав: Так там давно вже так. Вроді на це не звертаю уваги. 25л достатньо, навіть на акції повезло знижку зловити .
заплатив 8.99*35 = 314.65, так і є в чеку , де знижка яка небудь?
- Smith Wesson
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 1 раз
Блін, я тільки глянув в чек, заправлявся ще 30.10.14 без знижки 8,99х50=449,50 грн.
Пам"ятав лише щоб 2 картки на Вольво дали, знижку раніше і так автоматом давало.
Щоправда питала касирша чи до повного, я сказав 50л. бо кажу то всеодно у мене то означає до повного, а то бувають унікали що заливають більше ніж об"єм балону має.
Приєднуюся до верхнього поста
Пам"ятав лише щоб 2 картки на Вольво дали, знижку раніше і так автоматом давало.
Щоправда питала касирша чи до повного, я сказав 50л. бо кажу то всеодно у мене то означає до повного, а то бувають унікали що заливають більше ніж об"єм балону має.
Приєднуюся до верхнього поста
де знижка яка небудь?
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
виїздила балон газу з окко. розхід 9.5 л. дороги, пробки, час такі як і раніше. на укрнафті розхід 9 л
- Tepez
- Ім'я:Тарас
У тебе немає знижки, тому що ти заправлявся по передоплаті (заплатив - заправився - поїхав) У такому випадку знижка зберігається на карточці до наступної заправки. Підчас наступної заправки в тебе на чеку "знімає" збережену знижку.Smith Wesson писав:Блін, я тільки глянув в чек, заправлявся ще 30.10.14 без знижки 8,99х50=449,50 грн.
Приєднуюся до верхнього постаде знижка яка небудь?
Якщо ти хочеш знижку миттєво тоді приходиш на касу, кажеш щоб включили до повного, а на колонці пулеметчик зупиняє на 200грн. наприклад. При розрахунку тобі сканують картку і ти оплачуєш вартість уже з урахуванням знижки.
Така схема діє по всій мережі...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей