Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
COMANDOR
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення COMANDOR » Сер, 29 жовтня 2014, 10:58

andrew писав:MEGASinK якщо буде 2 грн - маршрутки просто не будуть їздити
супер, коли АТП стає ? Можу запропонувати свої послуги для ліквідації АТП, Ви ж не виживете при такому бідосьному тарифі, пропоную навіть завчасно подати звіт у центр зайнятості про вивільнення працівників, щоб потім штрафів не було.
Хочеш миру - готуйся до війни.
адвокат 0,5 нуль 64 два 7 16два

scrap
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Повідомлення scrap » Сер, 29 жовтня 2014, 13:07

g0nzales писав: За совка серед водіїв автобусів і тролейбусів було таке правило, що машину на зупинках треба ставити не далі 30см від бордюру.
був на апаратних нарадах Садового: Управління транспорту та зв’язку виправдовувалось, що постійно проводять розяснювальну роботу з водіями і озвучували що цифру не більше 1 метра до бордюра. Був 2011-2012 рік

AVP_6
Ім'я:Антон
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Сер, 29 жовтня 2014, 13:25

може трошки не в тему але
маю велике щастя шо взяв собі офіс в 15хв ходьби від дому а далі службова машина і тд, тобто маршрутки не юзаю.
от раз був випадок запросили в центр на пиво і машиною ж не поїду пішов на маршрутку (коло мене кінцева), сів собі спокійно вибрав яке місце більше подобається - приїхав в центр і думаю за шо люди ті марщрутки так бакланять.
Коли випили пива пішов назад на маршрутку коло гол.Львів в сторону АС-2 і тут МРАК :cry
ледве заліз в неї, гроші передати нема як бо навіть не розвернешся (мабуть треба було наготувати завчасно) жара страшна люк не відкривають бо бабки кіпішують шо тягне і холодно ну і таке інше
якшо чесно після того як доїхав до дому я вже не хотів ні того пива ні тих гульок :D

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 29 жовтня 2014, 13:51

AVP_6, пиво вечером треба пити, а не в обід :D

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 29 жовтня 2014, 14:56

Vexler писав: дуже важко заїхати в кишеню
заїхати то не важко.. важко виїхати бо не дуже то і пропускають..

кишені то не сильно потрібна фігня центрі міста і навколо. хіба десь на швидкісних дорогах. у трамваї от нема кишень, і не сказав би що це сильно комусь ускладнює рух. не проблема почекати тих пару сєк поки він загрузиться.

інше діло шо немає бути табунів з маршруток на зупинках, і вони не повинні там "відстоюватися" по пару хвилин в надії добрати пасажирів.

wklef
Ім'я:Віктор
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення wklef » Сер, 29 жовтня 2014, 15:11

Bugs_bunny писав: сьогодні стою на зупинці, чекаю маршрутку на зупинці навпроти МкДаку, на Чорновола в сторону Центру.
Замітив таку штуку, що люди стоять не на бордюрі, а на дорозі, так званій "кишенці" і жодна з маршруток не доїжає до бардюра, а зупиняється прямо на полосі руху, чим створюють перешкоду для руху транспорту:facepalm
А коли бачать маршрутку то як те стадо біжать через усю "кишеньку", бо треба бути першим серед всього стада
Постарався пояснити пасажирам, що непотрібно стояти на "кишенці" і від того маршрутка швидше не приїде, не до всіх доходить
Дочекався я свою №26 д/з ВС8722СР
Зайшоввши, поцікавився, чи можна водієві задати запитання. Отримав схвальну відповідь. ПИтання була такого змісту: "Чому ви не доїхали до бордюру, а зупинилися на проїжджій частині?" ВІдповідь оригінальна: "В мене не було як. Тобі важко було підійти?"
Я знову задав, те ж саме запитання, на що отримав відповідь, що з водієм заборонено розмовляти під час руху. Тут я зрозумів, що немає про що з ним говорити.
Проїхали ми центр....
Тут водій дістає мобільний і набираєє напарника. Зробив йому зауваження, що заборонено розмовляти за кермом по мобільному....НОЛЬ НА МАСУ.....тупо почав морозитися і далі розмовляти.....вже чую в салоні люди почали між собою, обговорювати про ДТП і т.п.
Проїхали ще трохи, тепер у водія дзвонити телефон, знову наголошую, що йому заборонено розмовляти по телефону . Почав огризатися, обізвав козлом на мою вимогу назвати своє прізвище відповів " моє прізвище занадто відоме, щоб я його називав" люди на мене накинулися, "та він п'яний" (алкоголю не вживаю ) і т.п.
І як з цим сусьпільством будувати нову країну???
ну, вот бачиш, якби таких як ти було хочаб 20%, то вони би їздили правильно. Бо боялися би за.обів + треба ще 10-15% які можуть пе.ди дати тоді би ваще їздили тіку по правилах. По другому боюсь їх навчити дуже важко.
Ще звичайно варіант, понаставляти на зупинка камер і хто не правильно паркується має лист щастя :D

В мене в самого недавно ситуація була на кольці ВВ і Княгині Ольги. При виїзді з кільця олень мене так підрізав,що якщо я би не тормазнув то він би мені пів морди розніс. Я обматюкався і їду далі так за хвилину він жорстко підрізає мотоцикліста. Ну тоді я поняв шо він конкретний неадекват і перед зупинкою його підрізав. І пішли з знайомим балакати. Кароч получив він трохи в морду+вибачився. Але САМЕ ЦІКАВЕ з того всього, ШО ВОНО НАСТІЛЬКИ ТУПЕ,ШО ВОНО ПРАКТИЧНО І НЕ ПОНЯЛО ЗА ШО ВІН ВИБАЧАЄТЬСЯ :angry . Я так поняв, шо в нього таких ситуаці за день дуже багато і він вже звик.
На наступний раз як буду бачити таких не адекватів просто буду бити фари.
То не наші єноти :)

tjey
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tjey » Сер, 29 жовтня 2014, 17:12

вчора їхав маршутом № 20 . Так одна дівчина зайшла і дала водію 2 грн. . Водій почав натякати типи ше одну грн. А вона тут давай говорити що був суд недавно і ухвалили що 3 грн. забагато тим маршрутчикам . Водій зразу почав гарчати шось собі під ніс шо той суд всьо фігня бла бла бла. Але замовк і чувіха спокійно проїхала за 2 грн. хоть їхала не багато десь 3-4 зупинки . А маршрутка в дуже хорошому стані була , при включенні 1 передачі був такий хруст шо маманегорюй а підїжаючи до центру то взагалі передачу не міг включити , незнаю чи доїхала та маршрутка до кінцевою зупинки чи не %)

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Сер, 29 жовтня 2014, 17:13

tjey, жінка тоже в пятницю 2 дала. Бурчав пів години :D

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Сер, 29 жовтня 2014, 17:25

g0nzales, я говорив про загальну ситуацію - ігнор зауважень від пасажирів, куріння, телефон... вони думають шо вони тут головні і всі на них мають молитися
Vexler писав: десь 80% водіїв маршруток\автобусів дуже важко заїхати в кишеню, а стають як барани на дорозі і створюють корки.
за таке штрафувати треба!
проблема не в водіях маршруток, а в львіській бидлоті
коли маршрутка пробує виїхати з кишені, машина, яка їде в смузі в 90% випадків дає газу і зажимає сигнал, бере на зустрічку, створює аварійну ситуацію
особливо часто таке на початку Личаківської спостерігаю

так шо, якщо хочеше шоб маршрутки ставалив кишеню - спочаку самі перестаньте бути бидлом
Work hard! Play hard!

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 29 жовтня 2014, 17:39

tjey писав: а підїжаючи до центру то взагалі передачу не міг включити , незнаю чи доїхала та маршрутка до кінцевою зупинки чи не
оо
нагадали мені
недавно був в Дрогобичі по справах і користувався там маршруткою номер 2 (вокзал-центр -...)
я був шокований :shock думав шо попав кудась в Європейське місто
маршрутки ті, що в нас, стан маршруток ідеальний, ніяких вібрацій, ШУМОІЗОЛЯЦІЯ є, їдуть плавно, рівно, ЧИСТО, бачив швабру, походу водії миють підлогу на кінцевих
і що найбільше вразило
на вокзалі заходить 20 людей, з них 10 пенсіонерів, в маршрутці 6 місць помічені наклейками пільгове місце, туди сідають 6 пенсіонерів а решта 4 зі словами "ой, а що всі пільгові вже зайняли? дозвольт вийти, будем чекати наступну маршрутку" :shock

їздити в Дрогобицьких маршрутках - кайф :thumbup зі Львовом не зрівняти
Work hard! Play hard!

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Сер, 29 жовтня 2014, 17:50

І не плачуться що збитково. Пасажиропотік не до порівняння
VAG вже не той

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 29 жовтня 2014, 17:54

RULES, в них проїзд 2 грн
Work hard! Play hard!

andrew
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Сер, 29 жовтня 2014, 17:57

RULES писав:І не плачуться що збитково. Пасажиропотік не до порівняння
а кілометраж? кількість автобусів на маршруті?

Dexter

Повідомлення Dexter » Сер, 29 жовтня 2014, 18:06

andrew писав: а кілометраж? кількість автобусів на маршруті?
кілометраж мабуть в двічі менший, автобусів по кілька на кінцевих, інтервал 10 хв
але там людей 30 максимум їде, а не як в нас 100, шо двері не закриваються і ціна не 3 а 2...

мабуть тоже собі в мінус возять, тре в Фелікса спитати
Work hard! Play hard!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 29 жовтня 2014, 18:09

andrew писав: а кілометраж? кількість автобусів на маршруті?
я знав що перший аргумент буде про "кілометраж" :-)

а дублювання маршрутів, а нафіг нікому не потрібна (крім власників) "конкуренція" між маршрутами ? А відсутність абонементів ? (це ж гроші авансом і привязка до щоденної їзди в ГТ)
Крім як підвищувати ціну проїзду, є ще інші методи по збільшенню виручки.

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Сер, 29 жовтня 2014, 19:24

Dexter писав: g0nzales, я говорив про загальну ситуацію - ігнор зауважень від пасажирів, куріння, телефон... вони думають шо вони тут головні і всі на них мають молитися
Тут ти правий, коли сідаєш в маршрутку у Львові створюється враження що сів до власника приватного таксі, без його згоди, на дурняка, ще і хочеш аби крісло не хиталося, було тепло, їхало м'яко і пахло парфюмом.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Сер, 29 жовтня 2014, 19:25

Vusiko писав:tjey, жінка тоже в пятницю 2 дала. Бурчав пів години :D
а люди неправі, оскільки рішення суду про незаконність затвердження тарифу в 3 грн. не набрало законної сили, тому тариф в 3 грн. досі чинний!!!

Bugs_bunny
Ім'я:Leonid
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 7 рази

Повідомлення Bugs_bunny » Сер, 29 жовтня 2014, 19:42

COMANDOR писав: досі чинний!!!
Думаєш перевізники та водії, після рішення і набуття законної сили, будуть повертати 1 грн назад кожному, хто не знає про цю постанову????
Щось я сумніваюся......Будуть далі висіти наклейки, що тариф 3грн

COMANDOR

Повідомлення COMANDOR » Сер, 29 жовтня 2014, 20:34

Bugs_bunny писав:
COMANDOR писав: досі чинний!!!
Думаєш перевізники та водії, після рішення і набуття законної сили, будуть повертати 1 грн назад кожному, хто не знає про цю постанову????
Щось я сумніваюся......Будуть далі висіти наклейки, що тариф 3грн
Я ж і не спорю, оскільки апеляцію на рішення районного суду подала САМА Львівська міська Рада, садіку не вигідно залишати 2 грн., бо ж відкат вже перевізниками оплачений, тому міська рада сама і воює, щоб був тариф у 3 грн., а не 2 грн. Вдумайтесь, чиї інтереси захищаються і ким ...

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Чет, 30 жовтня 2014, 23:11

Vusiko писав:tjey, жінка тоже в пятницю 2 дала. Бурчав пів години :D
неправомірно...подано апеляцію...рішення виконкому про 3грн..законне
Dexter писав:
tjey писав: а підїжаючи до центру то взагалі передачу не міг включити , незнаю чи доїхала та маршрутка до кінцевою зупинки чи не
оо
нагадали мені
недавно був в Дрогобичі по справах і користувався там маршруткою номер 2 (вокзал-центр -...)
я був шокований :shock думав шо попав кудась в Європейське місто
маршрутки ті, що в нас, стан маршруток ідеальний, ніяких вібрацій, ШУМОІЗОЛЯЦІЯ є, їдуть плавно, рівно, ЧИСТО, бачив швабру, походу водії миють підлогу на кінцевих
і що найбільше вразило
на вокзалі заходить 20 людей, з них 10 пенсіонерів, в маршрутці 6 місць помічені наклейками пільгове місце, туди сідають 6 пенсіонерів а решта 4 зі словами "ой, а що всі пільгові вже зайняли? дозвольт вийти, будем чекати наступну маршрутку" :shock

їздити в Дрогобицьких маршрутках - кайф :thumbup зі Львовом не зрівняти
масштаби міст не співрозмірні!!!
навіть при менших пасажиропотоках...оборотність маршрутів на порядок вища...що в свою чергу при меншому тарифі та пасажиропотоку....дозволяє отримувати той же рівень прибутковості
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей