VETERAN писав: Є такі літні шини, що краще, ніж деякі зимові. В будь якому разі, нові літні, хорошого виробника будуть значно краще триматися за дорогу, ніж потерта зимова дешевка.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VETERAN писав: Є такі літні шини, що краще, ніж деякі зимові. В будь якому разі, нові літні, хорошого виробника будуть значно краще триматися за дорогу, ніж потерта зимова дешевка.
нема і ніколи не буде, бо літня резина вже робиться тверда при +8VETERAN писав: Є такі літні шини, що краще, ніж деякі зимові.
В мене стоїть тен електричний (від заводу), теплим дує моментально.Thorn писав:pavlo09, chogo vona ne nagrivaetsya?![]()
ya mau na uvazi sho dovgo chekaty poky nagrietsya zranku, potim teplo
mozhesh prodemonstruvaty v roboti?Sluva писав: я собі поставив
Thorn писав: mozhesh prodemonstruvaty v roboti?
хочеш подивитись як Сливи тен стоїть? ойайебуThorn писав: u mene takozh ten stoit'
заъжжай покажу...я весь час быля Цуму нового або Океану...вопшем майже в твому районы :)Thorn писав: mozhesh prodemonstruvaty v roboti?
Та шо ше дешево. Біля Гал Перехрестя р14, диски звичайні - 150 грн ше весною. При тому шо років 5 міняла тільки в них. І ше й болото вічноvovka писав: Сьогодні перезувся. R15, з заміною тих чотирьох "сосків". 160 грн. То дорого чи нормально ?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 29 гостей