а нашо так довго гріти??? Це мотор прогрів а коробку забув??Kritik писав: в суботу 12 хв грів машину

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а нашо так довго гріти??? Це мотор прогрів а коробку забув??Kritik писав: в суботу 12 хв грів машину
а дальше повідомлення не читається?)DBF писав:а нашо так довго гріти??? Це мотор прогрів а коробку забув??Kritik писав: в суботу 12 хв грів машину
я ніколи не грію .завів пару сек по проацювала і їду на 1ші 1300 об метрів 700 і темп мотора вже 60 градусів .турбіна рішаєKritik писав: в суботу 12 хв грів машину, поки відчистив її від панцеру леду який утворився ше в п"ятниц
чукча писатель!!!Kritik писав: форум чукчів не читателів
Koya писав: По місту 20 :) на трасі 17
спочатку мотор ,потім ходоваAnGeL писав: там ще є над чим попрацювати.
та чекай там 170 -180 коней покишо . розіжму тоді поїде нормальноAnGeL писав: настільки валить як хотілося б
Ні, дякую :)andriy320e30 писав:вчора їздив до львова .70%траса 30% місто .розхід менше 10л . скорість середня100-170туда.
назад 90-100.по трасі їду майже на одній передачі бо тяга вже з 2000. тепер можу сказати що машина трошки їде, бо без турбіни нікуда не їхала
думаю якщо їхати в круізі 90 км то розхід буде менший ніж з заводу .за рахунок збільшення ккд системи і довшого редуктора.короче не можу натішитись турбіною .всім раджу ставити
ну в мазді 3 мпс і так турбіна є, і не маленькаKoya писав: І так тягнути фуру можу :)
скільки до 100км розганяється?Koya писав: Я зара на форді свому катаюсь :) там 8 баняків :)
та нє .в мене на 4.25 на стоку буксувала на 3ті передачіAnGeL писав: постав гп 4.3, чи який там варіант присутній на бмв, і навіть з тими 180 силами народ почне всиратись в машині...
секунд 9-10andriy320e30 писав:скільки до 100км розганяється?Koya писав: Я зара на форді свому катаюсь :) там 8 баняків :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей