і ше я зрозумів шо ти порядна людина яка любить машини - за то тобі уваженіє від нас - на такіх як ти клуб той і дєржитса

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
золоті слова!!!!niama писав:Тре шумити і чіпувати
Чувак, ти про ланос так сказав буцімто я з нього 10 років не вилажуStuff писав:Колега- регіональний представник має такий з нуля, правда на автоматі, аморти міняє кожні 30 000, розхід по трасі на 3,5 літри більший ніж в іншого колеги із 1.6 ручка, в дохлого до речі, теж проблеми з амортами, шумки нема взагалі, пластик гавно, зате вигляд бомба, і салон і зовні, керується і їде як всі в тому класі, гудить мотор сильно, всьо. після ланоса тачка космос адназначна
Просто іхав такою з Ужгорода за кермом. Моторчик був 1.8 , пуста стокова бібіка. Клієнту шумив і чіпував 2.0. Відчув різницю до і після. А 1.5 воопше не ідеcrush писав: золоті слова!!!!
ага,.. дехто навіть любить номер на бік повісити і велику прасувальну дошку ззадуFelix писав: правда має свій специфічний імідж - але то вже друге діло
Ну прасувальна дошка ззаду і асфальтоукладчік зпереду присутній(я про обвєс)Romko писав:ага,.. дехто навіть любить номер на бік повісити і велику прасувальну дошку ззадуFelix писав: правда має свій специфічний імідж - але то вже друге діло
тоLEgEnDA писав: а ще навіть мухобойка
не катіт - нада брати сразу і не думатиLEgEnDA писав: Утрясаю по ціні, якщо получиться то заберу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей