Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нісенітниці в автошколі...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ходить зараз моя дружина в автошколу, там її вчать теорії, а практикується на peugeot 107 їздити, все би ніби нічого, хвальоний інструктор, всі дєла, але деколи чую такі уроки, що мене аж перекручує, одне з останніх - коли стоїть на світлофорі на рівній дорозі (як то взагалі поняття, вийти з васервагою поміряти чи як) і машина не котиться, то ногу з гальма потрібно обовязково забирати, а тримати на поготові на педалі акселератора
А от на підйомі то куда без того, а на рівній дорозі ногу з гальма забрати!!! Наказово!!! Що то за єресь така, я не можу зрозуміти і вловити в тому здоровий глузд, окрім того, що вона скоріше рушить (можливо) бо нога на газу і не заглохне на світлофорі. Але ж якщо ти стоїш на перехресті з вимкненими гальмами, тобі вїжджає в сраку хтось то ти вилітаєш на перехрестя, або можна навіть не помітити як машина котиться і заїхати в когось задом і тд. Ще будуть перли, викаду, а зараз хочу послухати вашу думку з приводу цього.

Востаннє редагувалось П'ят, 24 жовтня 2014, 23:41 користувачем Fobos, всього редагувалось 2 разів.
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Нісенітниці в автошколі...
Я вважаю що ногу на гальмах тримати треба, особливо недосвідченим.
Деколи незнаєш чи та візуально рівна дорога справді рівна чи ні. Забираєш ногу з гальм, і потрошки починаєш котитися назад/вперед і то часто незразу замітно, а там машина в пробці і то чревато.. Краще перестрахуватися.
буде реактивно на зелене стартувати
Деколи незнаєш чи та візуально рівна дорога справді рівна чи ні. Забираєш ногу з гальм, і потрошки починаєш котитися назад/вперед і то часто незразу замітно, а там машина в пробці і то чревато.. Краще перестрахуватися.
а ще краще зразу лівою ще й щеплення вижати і тримати включену передачуFobos писав: а тримати на поготові на педалі акселератора

буде реактивно на зелене стартувати

Востаннє редагувалось П'ят, 24 жовтня 2014, 23:34 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Fobos, Цей інструктов недолугий якийсь.Спантеличив напевно не одну жінку, от уяви -їздить вона на механіці а потім пересідає на АКПП і що далі???? Взагалі не розумію як можна стояти на світлофорі не на гальмах, коли стою за кимось то сигнал до рушання з місця це погасші стопи попереду стоячої машини, ну благо якщо по переду легкова і хоть видно що колія рушила, а якщо спрінтер то стоїш як перед стіною
. А як хтось проіпе і влупить ззаду - то получиться нехілий паравозік з десятка автомобілів, але так можна і при ударі і пішохода не нароком вальнути. Це якийсь брєд, може хоче показатись умніком перед жінкою!?

Востаннє редагувалось П'ят, 24 жовтня 2014, 23:37 користувачем pavlolvov, всього редагувалось 1 раз.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Думаю, що треба легко натиснути гальма, реально для того, щоб не скотитись. Але і затискати надто сильно не думаю, що варто. Якщо коротко (так чи ні), то інструктор не правий. Тим більше, що людина без досвіду може не відчути, що котиться, а інколи бувають випадки, коли ззаду стають під самий *№"*№*ядь, бампер (повбивав би)!
Від одних чув, що інструктор казав, що інструкт-авто повинно не мати гідро-електро-підсилювача, бо треба відчувати машину....
Від одних чув, що інструктор казав, що інструкт-авто повинно не мати гідро-електро-підсилювача, бо треба відчувати машину....
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то в такому випадку треба вчитися на копійці їздити, там ще й вакуумного підсилення гальм нема - гарно машину відчувати навчишся :)cat-yellow писав: що інструкт-авто повинно не мати гідро-електро-підсилювача, бо треба відчувати машину....
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Та в інструктора тормозна підтікає, тому і казав не тримати 

- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Ну тут теж якби спірно. Згідно законів фізики, якшо тримати на гальмах, то ж більші пошкодження будуть. Залежно, що попереду, чи буде куди вильнути в разі чогось і так далі. По ситуації дивитися треба, словомpavlolvov писав: А як хтось проіпе і влупить ззаду - то получиться нехілий паравозік з десятка автомобілів

Я коли вчився, то нас інструктор вчив переключати на по оборотах, а по швидкості (типу, 2-га - 20км/год, 30 - 3-тя і так далі)

- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
А шось в тому є. Після такого чуда техніки будь-що хоча б трохи краще в управлінні і мінімально комфортніше і динамічніше - вже реактивний літак! По собі знаюvovka писав: то в такому випадку треба вчитися на копійці їздити, там ще й вакуумного підсилення гальм нема - гарно машину відчувати навчишся :)

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
По ПДР нема права маневрувати, потрібно тримати курс рівно і гальмувати, а якщо почнеш вирулювати і зібєш не дав Бог когось, будеш винен ти, а не той хто ззаду ввалив.St-ART писав: чи буде куди вильнути в разі чогось
До речі також їх так вчать, бо в тому пижику немає тахометра. Дружина дуже дивувалась, як то я по місту вмикає 5 передачу деколи, їй дозволяв інструктор пару раз ввімкнути 4 передачу за містомSt-ART писав: Я коли вчився, то нас інструктор вчив переключати на по оборотах, а по швидкості (типу, 2-га - 20км/год, 30 - 3-тя і так далі)

Ford?
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
St-ART писав: Я коли вчився, то нас інструктор вчив переключати на по оборотах, а по швидкості (типу, 2-га - 20км/год, 30 - 3-тя і так далі)
То називається пенсіонерний режим.Двигун крутити треба( в мірі розумного) так на ньому не буде нагрузок на кривошатунний механізьм і він прослужить довше.А взагалі з нашими їздюками розслаблятись не можна, по перше- треба завжди витримувати чуть більшу дистанцію при стоянні на світлофорах чи в корках і завжди заглядати в дзеркало заднього виду( на всякий случай) Заздалегідь ( по мірі розумного ) включати повороти а не в самому повороті( або взагалі є унікали що не включають) і хочеш того чи не хочеш але водій має мати паранормальні здібності ( по нашому законодавству) щоб передбачити дії інших учасників руху наперед для уникненя непоправної ситуації.

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
якась дурня,якщо чесно...але деколи треба і вчасно відпустити гальма,бо якщо тобі припечатають в попу,а ти будеш вижимати тормоз то пошкодженнь буде в кілька раз більше...Fobos писав: а на рівній дорозі ногу з гальма забрати!!! Наказово!!!
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Sluva, Ну то все з досвідом приходить. Але якщо тебе навчать стояти без гальма на світлофорі або в пробці, то ти так і звикнеш.
Мене тут кохана виправляє, що з "наказово" то я перегнув. Але суті то не міняє, просто нагадує постійно, що як нема підйому і машина не котиться (хоча вона може поктитись в любий момент і ти того не помінтиш) то ногу з гальма потрібно забрати і постаивти на педаль акселератора, типу швидше рушиш.
Мене тут кохана виправляє, що з "наказово" то я перегнув. Але суті то не міняє, просто нагадує постійно, що як нема підйому і машина не котиться (хоча вона може поктитись в любий момент і ти того не помінтиш) то ногу з гальма потрібно забрати і постаивти на педаль акселератора, типу швидше рушиш.
Ford?
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
А для чого ( крім дати угла ) бог створив ручNik ? Мене канторські вчили - Увімкнув передачу , почав відпускати сцепу і одночасно ручнік ..
-
- Ім'я:Назар
В мне 3 дтп було ізза ноги на світлофорі.
А васервагу в автошколі не видають щоб на кожному світлофорі перевіряти чи є уклон чи ні!?
А васервагу в автошколі не видають щоб на кожному світлофорі перевіряти чи є уклон чи ні!?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
о, тепер ясно звідки ноги ростуть в частини їздаків. Кожен інструктор думає що він краще всіх все знає, і вправі вносити свої власні корективи в інструктаж.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ 8400 ВМ
- Контактна інформація:
Fobos, в мене мама також недавно закінчила, так там її тупо нічому не навчили, або навчили якийсь брєд (тіпа їздити)...Дав їй їхати вже після отримання прав, то котившись на швидкості 50 км, вона замість того шоб втикнути 3 передачу - вона включає 1 (добре шо встиг швидко виключити, доки сцеплення не відпустила) я питаю що вона робить?! - каже думала що після нейтрально завжди з 1-ї треба починати..її тіпа інструктор не вчив як діяти в таких ситуаціх... 
За то їм сказали що таке естакада
Особисто я знав тільки одне визначення того слова 

За то їм сказали що таке естакада

-
- Ім'я:Павло
Я б поміняв такого інструктора. Як це не тримати на гальмах?
А якщо покотиться машина? А як же задні зіваки, подумають що ти їжеш, бо стоп сигнал не світить
і...
А якщо дружина сяде в авто з автоматом, що тоді? 

-
- Ім'я:Павло
...а потім кажуть що понакупляли прав... А це і інструктори зараз такі....
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Fobos писав: і машина не котиться, то ногу з гальма потрібно обовязково забирати, а тримати на поготові на педалі акселератора
Я думаю що машина інструктора і не покотиться, так як накат в його авто, напевно відсутній......

В мене на 2109 таке було, коли підшипники ступиць були на підході......я також це замічав що на світлофорах машина не котиться і можна не тримати....., потім коли ЗДТ поставив то було зависання тормозів.......
Короч його авто не має відповідного накату.....Я як з ВАз пересів на Опель і БМВ, то прозрівав що машина на кожній ямці котиться, на ВАЗ в мене все одно такого не було навіть при справній ходовці......

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- weber
Все ясно, інструктор дибiл або в нього пежо з hill-асістомЧи тримаєте ви ногу на педаі гальм коли стоїте на світлофорі?
Так 95% 95% [ 21 ]
Ні 5% 5% [ 1 ]

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей