Есть, если заправляешь больше 20-х литров, до полного бака. Акция продлится до 29.11.оксана2013 писав:На окко з фішкою ше є знижка?
Скидка 30 коп. Заправлялся два дня назад.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Есть, если заправляешь больше 20-х литров, до полного бака. Акция продлится до 29.11.оксана2013 писав:На окко з фішкою ше є знижка?
Kritik писав: він міг мене попередити шо без картки акції не буде, це називається піклування про клієнта, якшо ти чув про таке? хоча в україні мало хто чув про таке...
а картка була в машині, і якби я знав шо без неї акції не буде, то я б перейшовся вже тих 50 метрів до машини
ой, вибачтеxxfOxx писав:Kritik писав: він міг мене попередити шо без картки акції не буде, це називається піклування про клієнта, якшо ти чув про таке? хоча в україні мало хто чув про таке...
а картка була в машині, і якби я знав шо без неї акції не буде, то я б перейшовся вже тих 50 метрів до машини
попрошу не тикати, а про акцію треба було уточнити - це називається взнати умови, хоча про що це я, як є люди які вірять в 0% кредит
все можливоmastergid писав:сьоня мені сказали по чому скоро буде газ =-------10.30![]()
то якщо правда то піпецьь
причому газ до бакса?Kritik писав: а після виборів як влупить бакс по 15
то 10 за газ і 20 за бенз - цілком реально...
в нас навіть сємочки в бабців на базарі дорожають через бакс...xxfOxx писав:причому газ до бакса?Kritik писав: а після виборів як влупить бакс по 15
то 10 за газ і 20 за бенз - цілком реально...
xxfOxx писав: причому газ до бакса?
Я теж там позавчора був залив 25л. бензуса та 25л. ГАЗу як закинув ті 2 лотерейних квитка на холодильник так і забув, дякую що нагадала про можливість виграти вольво )))оксана2013 писав:заправилась на окко по 8.7
вольво не виграла
Я постійно там газом заправляюся. Проблем не виникало. Трохи деколи замахує - бігати далеко, ще й деколи по два раз - спочатку, щоб включили (не всюди та кнопка працює), а пізніше - заплатити. Із-за цього бувають черги.Sluva писав: Хто в поляндії чи десь за кардоном заправлявся?
я і в нас часто сам заправляюсь)Sluva писав:Хто в поляндії чи десь за кардоном заправлявся?вас заправляли чи самі руцями?бо я отово чуть не всрався поки в польщі той пісталєт сам примастирив і заправив...в ітогє кагби нічого страшного
ну ну і причому? Підкажіть будьласка лінгвісте.Felix писав:![]()
![]()
а ВИ ще не в курсі?
![]()
![]()
ну а далі гортаєм кілька сторінок назад і дивимось, я наводив офіційні данні, в нас LPG власного видобутку, ми ним забезпечені цілком і повністю, то не метан, що завозиться з расєї, тому щераз до чого тут бакс?rubilnik писав: xxfOxx, Пропан-бутан получают из нефти и сконденсированных нефтяных попутных газов.
http://www.rod-nik.com.ua/content/propa ... vtomobilei
ну а далі логіка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість