Fobos писав: P.S. А ти машину святив? Якщо ні раджу заїхати до священника
ну вы суерерные, блин

едешь на сервис и пусть машину посмотрят, винты покрутят, ТО сделают :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Fobos писав: P.S. А ти машину святив? Якщо ні раджу заїхати до священника
А Ви всю гілку читали? Це меньше ніж за пів-рокуand1 писав:ну вы суерерные, блин
Кожен кулик хвалить свій тазік (с)and1 писав:ты про Елика машину почитай
В мене 1,4 із опелевською коробкоюand1 писав:сенс он своей коробкой больше всего славиться
Вчора мав нагоду стати черговий раз хресним татом, попросив пена-отця освятити мою ластівку, на що Він дуже адекватно відреагував. машина освяченаandriy_zab писав:священники на то реагують адекватно! То є нормально, автомобілі освячують ше з давніх давен і всі про то в курсі
Oleh Nemchinov писав:Обійшлось 100 грн.
нерадив би тобі так їздити це як лотарея вїдеш в когось чи невїдешOleh Nemchinov писав:маю новий "зальот" сьогодні ввечері пропав вакум у педалі тормазу. Неприємне відчуття коли їдеш, починаєш гальмувати а педаль замість звичної стає ВАЖКОЮ. Зупинився поїхав з аварійкою, потім тиск знову З'ЯВИВСЯ ы я нормально доїхав до гаража. тепер гадаю що діяти далі. Однозначно треба на сервіс. але чи можно до того часу поїздити без перспектив лишитись без гальм. колега підказує що проблема із діафрагмою (не знаю чи це та)
Що колеги підкажуть?
А можно для чайників докладніше?LEgEnDA писав:любі масляні будуть кращі за стокові, постав спереді розпорки(на стакани і ричаги), машина буде їхати відчутно краще
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей