Ще один доказ що ти домахався до людини просто такg0nzales писав: pikach00, опечатка, малося на увазі що той ряд тільки направо.
http://maps.yandex.ua/-/CVvruU9u

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще один доказ що ти домахався до людини просто такg0nzales писав: pikach00, опечатка, малося на увазі що той ряд тільки направо.
Ну якщо не вмієш дотримуватися дистанції, то рано чи пізно когось ремонтуватимеш.g0nzales писав: Чесно, якби не на тормозі була нога, я би його підрехтував і собі передок побив, бо переставити ногу я би не встиг.
Можна дати мені якісь особливі прикмети?LEgEnDA писав: Мені більше цікаво хто на е36 чорній седан з наклейкою бмв клубу вчора на всі червоні летів зі стадом пациків
А что такое?pikach00 писав: mikenat, не юзай стабілізацію відео на Ютюбі
А я никак к олухам привыкнуть не могу. Наверное старею )))ugine31 писав: mikenat, я на таке навіть уваги не звертаю.
Відео своє перегляньmikenat писав: А что такое?
С нашими дорогами без стабилизации еще хуже будет. ИМХО. Но учту, попробую без стабилизации.pikach00 писав: Відео своє переглянь
Denja писав: Відео з мотоцикла, правда любителям знайти побільше порушень двоколісних можна проходити подалі, сьогодні 150 і міста не буде...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей