ну а як же, наступна буде вже дизельна, то вже буду дизелістомVanjabest писав: бучу куив нову машину і став експертом газовщиком-іжекторщиком

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну а як же, наступна буде вже дизельна, то вже буду дизелістомVanjabest писав: бучу куив нову машину і став експертом газовщиком-іжекторщиком
без проблем завтра гляну.mazhor_chik писав: Kostya_im, можеш глянути в себе, куда який провід в фішці йде? Бо я найшов відрізаних 3 : чорний, коричневий, і бежевий з зеленим....
Ооо, дякуюKostya_im писав:
без проблем завтра гляну.
в мене також таке, і все працює норм як часіки, і газ і бенза і автоматичне переключання з прогрівання з бензи на газ.LUBAN писав: на мерса 124го газову. Там теж мехінжектор
і газKost писав: w124 coupe sportline
в Київ і назад за 350-400грн і ше пів балона газу лишилось))Ziro-cool писав: Kost, кеп за то скажи молодожі по розходу на ауді! Такого розходу не було ніде
такий купивBOXER писав:ти міня удівляєш. хоч сам не мутив того, купив таку?
тобі по-любому ще треба туди карбіратор поставити щоб було всьо аліганськоKost писав: в мене також таке, і все працює норм як часіки, і газ і бенза і автоматичне переключання з прогрівання з бензи на газ.
ну дивись, наскільки я обізнаний в будові того інжектора, то там напевно здх той насос. або там ше є такий потенціометр, короче чи як воно. по факту то така приблуда яка похожа на датчик рівня палива, тобто типу як реостат, я правда не знаю для чого вона там і на шо впливаєmazhor_chik писав: але як би я не нажимав педаль газу - не реагує, просто тримає обертів 500..
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей