Видать рычаг включения поворотов сломан или отсутствует

"Дама" за рулем.
При движении задним ходом смотреть назад не обязательно...
Звук специально убрал - чтобы не травмировать нежные уши

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mikenat писав: Звук специально убрал - чтобы не травмировать нежные уши
ну там всього раз треба було клацнути, мало лі, може втикнув, може не встиг...mikenat писав: Видать рычаг включения поворотов сломан или отсутствует
Так она еще и отвернулась специально - типа не вижу и не слышу (последнее - особенноtopper писав: мда, дамочка через || просто вбила...
Вообще-то видео я в "выродки на дороге" размещал. Как оно тут оказалось - мне не ведомо...bossjara писав: але шось ми не в ті теми пишемо товариші....
Я вот дивуюсь, чого копи там стоять?Kaster писав:Спостерігав вчора цікаву ситуацію на перехресті Стрийської та Рубчака,
Година була десь 22:30 навпроти автобусного заводу стояли копи і зупиняли всіх підряд, потім вони спробували зупинити якийсь чорний великий чи то крузер чи лехус нерозгледів, спроба була невдала той дав погазам але троха невписався в поворот рубчака боком дав в бардюр звук був порядний , копи з мігалками почали доганяти чим закінчилось не знаю може хто,що знає?
Я щось провтикав, я мав на увазі біля лазу на ВВ не можна повертати https://www.google.com/maps?q=%D0%A1%D1 ... 22,,0,-3.5Vusiko писав:serega_l1, то цитата з мордокнижки.
А відколи зі Стрийської ніщя повертати?
а ще ловлять , хто на жовте проскакує, але то вже ми не в тій темі заразmyzikk писав: стоять то вони на проти автобусного.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей