Infernal One писав:rubilnik, Оу , в тебе Двянаха , приїзди, давно хотів з 2112 рванути.тільки різниця в тому що мої 13 реальні ....Infernal One писав:Так і узгодили, 13с і 6с Можеш гордитися![]()
![]()
а твої шість тобі білочка нашопотіла![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Infernal One писав:rubilnik, Оу , в тебе Двянаха , приїзди, давно хотів з 2112 рванути.тільки різниця в тому що мої 13 реальні ....Infernal One писав:Так і узгодили, 13с і 6с Можеш гордитися![]()
![]()
а твої шість тобі білочка нашопотіла![]()
![]()
скільки скількиInfernal One писав: біля 6-7 с до 100.
а шо ти в тій тройці від корча побачив ?b_andriy писав: нехай то буде корч але не 6 і не 7
Liuskywalker писав: я щось патірялся , ви про яку тройку ?
та я то поняв.vovka писав: та є така тройка білого кольору, часто на нічних ганяє .але до чого тут вона недуже ясно )) тут сімка в головній ролі ))
SEAT Cordoba SportInfernal One писав: Просто Кордоба
А чим зле? Як сімка за 13с , то кордоба точно за 6сInfernal One писав:та я то поняв.vovka писав: та є така тройка білого кольору, часто на нічних ганяє .але до чого тут вона недуже ясно )) тут сімка в головній ролі ))
Просто Кордоба за 6 с. їде )) Прийдеться повірити на слово.
це оте чудо, що офіційні дилери продавали в 2007-2011 з 2,0 8-ми клапанником?cdrom писав: Cordoba Sport
Не знаю , напевнеYuraDOC писав: це оте чудо, що офіційні дилери продавали в 2007-2011 з 2,0 8-ми клапанником?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей