Як ти зараз знову будеш час міняти і пропонувати по ночах - ми таки скажем, що ти засцявInfernal One писав: Півка папіл , да ?Спать пробавал?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як ти зараз знову будеш час міняти і пропонувати по ночах - ми таки скажем, що ти засцявInfernal One писав: Півка папіл , да ?Спать пробавал?
Так, тут ви праві. Можна стартувати просто з холостих, а можна з 3000-3500 обертів, що дасть виграш в 0,5..1 секунду, а подекуди і більше. Я думаю можна буде попробувати різні варіанти старту:_Ramp_ писав: факторів виграти заїзд - це хороший старт
Попередній варіант - в п'ятницю після 18-тої. Може буде на вихідних, з Infernal One наразі ще не домовилися.mathst писав: не зрозумів, коли заїзд? в неділю?
"анігілятивно-анальний інонагібатор "Infernal One писав: А шо від тебе чекати
Почикай малёха і анігілятивно-анальний інонагібатор прийде і по твою душу , точніше по душу всих твоїх 150 !!!!!!!!!!!!!! кіньських!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сил!!!!!!!!!!!!!!!!!
тут вже форум від тої біліберди починає глючитиasteroid писав: Kirik, ти шось наблудив, то не я писав
Shpioner писав: Де можна буде подивитись на той цирк?
драги тепер там будуть?Kirik писав: Автодром Арена Львів, бітва тітанов, пятніца , вішімнадцята: бублик бублик
b_andriy писав: драги тепер там будуть?
g0nzales писав: 18-тої можу. Як варіант місця - дорога біля Арена Львів.
Fobos писав: Я за кітайца, але думаю, що ВАЗ не доїде.
двіжок від карвета, турбіна від самальотаzEk писав: ваз стоковий
можеш ссилку кинути..я походу не за того проголосувавugine31 писав: zEk, тут каже шо стоковий, а на д2 розписує тюнєх
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість