тільки позитив... а зимою - просто казка..Thorn писав:andrew, тобто?в доброму розумынны?
У мене ще э комплект мiшелiна а4, не порывняти
В тата стояла Ультра Гріп 7, а минула зима Fulda - дуже відчутна різниця
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тільки позитив... а зимою - просто казка..Thorn писав:andrew, тобто?в доброму розумынны?
У мене ще э комплект мiшелiна а4, не порывняти
не зрозумів, що краще фулда чи гуди ?andrew писав: В тата стояла Ультра Гріп 7, а минула зима Fulda - дуже відчутна різниця
Ну то як сказати бесніжна... В Карпатах трохи було, а місцями так нормально...A1 писав:не зрозумів, що краще фулда чи гуди ?andrew писав: В тата стояла Ультра Гріп 7, а минула зима Fulda - дуже відчутна різниця
Минула зима була безсніжна, тому не показова.
Вітаю! Як гребе?Thorn писав:Забрав брiдж, скажу коротко, по якостi на око I на ощуп вiн просто мега![]()
я сніг мав наувазіThorn писав:pavlo09, дякую! не пю
непогана гума. вже 3-ій сезон в мене на такій буде.Taras:) писав: і я до зими готовий
так, 7 вже не виробляють. Ябтобі радив взяти 9-ий , він подібний до 7-го і на мій погляд кращий від 8-го. 860 грн ціну можу зробити на ньогоSmith Wesson писав:195/65 R15lambor писав:який розмір?Smith Wesson писав: lambor, Треба пару резини на зиму, маю пару 2 зими від'їздив Гудєар ультрагріп 7, її вже не виробляють?
нема защо. Думаю будеш задоволений!Taras:) писав: Taras:)
Ок, подумаю.lambor писав:так, 7 вже не виробляють. Ябтобі радив взяти 9-ий , він подібний до 7-го і на мій погляд кращий від 8-го. 860 грн ціну можу зробити на ньогоSmith Wesson писав:195/65 R15lambor писав:який розмір?Smith Wesson писав: lambor, Треба пару резини на зиму, маю пару 2 зими від'їздив Гудєар ультрагріп 7, її вже не виробляють?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей