бажано після зєднання 2в1M@sTeR писав:
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW E30
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
TURBO -POWER
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: BMW E30
скинь будь ласка якесь фото, як воно має бути, а то неможу нічо найти про той вихлоп, всі кричать про паук-равнодлинный, але тут поки грошей на то нема.....andriy320e30 писав: бажано після зєднання 2в1
де має бути зєднання? а то в мене кажу йде, 2 колектора, потім 2 труби і ті дві труби на середині машини заходят ьв резонатор, потім з резонатора вже 1 труба виходить десь 45мм.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Тепер я про лемф забув як фірму взагалі ,як і про резино-метл вироби Ruville. Тільки Moog або найприємніше по ціні то Meyle або Meyle HD, ну SWAG на крайняк.....andrew писав: M@sTeR на рахунок Lemforder
так він сьогодні такої якості... Німеччина
- andriy320e30
- Контактна інформація:
там ближче до зєднання приварити .гайка від ступиці жигуля підходитьM@sTeR писав: потім 2 труби і ті дві труби на середині машини заходят ьв резонатор,
TURBO -POWER
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
що це за магазин і де він знаходиться?M@sTeR писав: А це Lemforder після 5тис. пробігу і року простою.......купляв на Владислав Авто....((((
В мене теж доречі є рекламація по лемфордеру. 5 тис пробігу, пильник просто розкришився. СВАГ стоїть вже другий рік. мягенький.
Impossible is Nothing
- M@sTeR
- Контактна інформація:
гуртова кантора по автозапчастинах.....T5-R писав: що це за магазин і де він знаходиться?

- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
T5-R там тариться 90% наших магазинів
Пильники то взагалі окрема тема.. Spidan більше року не ходить

Пильники то взагалі окрема тема.. Spidan більше року не ходить
- Денис
- Ім'я:Денис
- Подякували: 37 рази
Spidаn-пильник ШРУСа,три роки,зауважень немае...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Сьогодні відчув якесь шоркотання і мін. вібрацію. Глянувши авто на підйомнику замітив що опорний підшипник відірвався повінстю.....
Замовив SWAG, також пі дзаміну вже піде і еластична муфта Meyle поставлю.....

Замовив SWAG, також пі дзаміну вже піде і еластична муфта Meyle поставлю.....

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
andrew, ну не 90, але левова частка таки тариться
- b_andriy
- Контактна інформація:
незнаю , знайомий 5 штук за рік поміняв поки лємфьордер не поставив, я б її не радивM@sTeR писав: еластична муфта Meyle поставлю.....
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Таряться просто багато хто працює із різними гуртівнямиLEgEnDA писав:andrew, ну не 90, але левова частка таки тариться
- M@sTeR
- Контактна інформація:
b_andriy писав: знайомий 5 штук за рік поміняв поки лємфьордер не поставив, я б її не радив
приклад лемфьордеру на попер. сторінці в опорах амортизатора......
А і ще рульовий наконечник нещодавно міняв на лемфордер, на одному пильник шарніру тріс за 5000 км.......

Хоча лемф. тоже різний буває, і ніхто від того не захищений.....хіба оріджінал......

- M@sTeR
- Контактна інформація:
А забув ще написати....рульова рейка була звичайна без підсилювача. Їй прийшов гаплик....
НА томість було поставлено рейку від Е36....суху
Все стало на свої місця як в рідне, єдине що поставив між кріпленням рейки до балки 2 гайки(можна було і по пару шайб дати), так як рідні кріплення зроблені під вищу рейку (Від Е30) ,а від Е36 рейка трохи тонша.......Всі шланги ГУР взяв з то ї ж Е36....рульові наконечники теж від Е36. Дехто пише на форумах що наконечники від рейки Е30 підходять на Е36 ,але це неправда, тому як різні способи кріплення, там внутрішня різьба а там зовнішня.....
Руль став гострий, ну і менше крутити, все таки 3,25 оберти протів старих 4.....
НА томість було поставлено рейку від Е36....суху

Все стало на свої місця як в рідне, єдине що поставив між кріпленням рейки до балки 2 гайки(можна було і по пару шайб дати), так як рідні кріплення зроблені під вищу рейку (Від Е30) ,а від Е36 рейка трохи тонша.......Всі шланги ГУР взяв з то ї ж Е36....рульові наконечники теж від Е36. Дехто пише на форумах що наконечники від рейки Е30 підходять на Е36 ,але це неправда, тому як різні способи кріплення, там внутрішня різьба а там зовнішня.....
Руль став гострий, ну і менше крутити, все таки 3,25 оберти протів старих 4.....

- _ALEX_
- Контактна інформація:
M@sTeR, Зусилля на рулі сильно збільшилось??
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
_ALEX_, тобі краще ставити від Е-46рейку. в мене така була. По-моєму вона найкоротша зі всіх. супер.
Impossible is Nothing
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Не дуже памятаю, так як на простій рейці без ГУР їздив ще 2 роки тому, забулося......._ALEX_ писав: Зусилля на рулі сильно збільшилось??
Но машина класно рулиться, досить гострий, мені подобається....
+1, якщо б була можливість ставив би таку, там ще й вроді йде перемінний крок на рейці Е46......T5-R писав: тобі краще ставити від Е-46рейку
- M@sTeR
- Контактна інформація:
На днях заміна всієї задньої ходової та одної шарової......
Вчора ввечері замінив підвісник підшипник на SWAG, та еластичну муфту фірми MEYLE.....
старий підвісний розлетівся в хлам, резина тупо відірвалась від самого підшипника......
Все робив сам, досить важко було збити старий підшипник, так як він був прокрутився на самому кардані........новий зайшов легко.... кардан повністю не знімав. просто розєднав його по середині і назад поставив по мітках які було зроблено перед зняттям......
Вібрації та дьоргання при рушанні пропали, але шуркотіння в кпп залишилось
.....(спочатку думав що справа тільки в підвісному, так як звук був поширений від кпп до задньої частини кузова)
Тепер в пошуках кпп....пропонуйте якщо хтось має добру кпп.....
БМВісти, підкажіть що по передаточних числах в М20В25, чи карще ставити рідну з М20В20?
На днях буду знімати всю задню балку, та везти на перепресовку всі 6 задніх сайлентів, також буду міняти редуктор з 4,1 на 3,9......
Т
Вчора ввечері замінив підвісник підшипник на SWAG, та еластичну муфту фірми MEYLE.....
старий підвісний розлетівся в хлам, резина тупо відірвалась від самого підшипника......

Все робив сам, досить важко було збити старий підшипник, так як він був прокрутився на самому кардані........новий зайшов легко.... кардан повністю не знімав. просто розєднав його по середині і назад поставив по мітках які було зроблено перед зняттям......
Вібрації та дьоргання при рушанні пропали, але шуркотіння в кпп залишилось

Тепер в пошуках кпп....пропонуйте якщо хтось має добру кпп.....
БМВісти, підкажіть що по передаточних числах в М20В25, чи карще ставити рідну з М20В20?
На днях буду знімати всю задню балку, та везти на перепресовку всі 6 задніх сайлентів, також буду міняти редуктор з 4,1 на 3,9......
Т
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Минулого тижня демонтував задню балку, складнощів в демонтації не було, за виключенням одного сайлента балки, там болт просто прокручувався і ніяк не хотів вилазити, довгими муками його було демонтвоано......
Вартість перепресовки сайлентів + відмиття та грунтовка балки вийшла 300 грн...
1. Замінено сайленти балки на Meyle, сайленти ричагів Lemforder
2. Редуктор поставив 3,9 майже не гудящий
, масло залито Motul 75W90 напівсинтетика
Прокладки нової під редуктор в наявності я не знайшов, тому було просто поставлено на сірий герметик Vircor Reinz, все сухо....
Також була замінена кпп, тут були нюанси з кулісою
. Ту кпп що я купив, мала зовсім інше кріплення куліси. На томість продавець(доречі львівянин і напевно одноклубник
) запевняв що ця кпп стояла на М20В20 ще й на клубній машині.....
, і мені було запропоновано докупити до неї кулісу, типу Quick Shift (короткохідну), що я й зробив. Разом кпп з кулісою вийшла 800 грн.
Масло в кпп думав міняти теж на Motul, але випадково перехиливши її на бік я замітив що з сапуна чи як там
, потекло чистеньке червоне масло.....його я і залишив.....
Стуки в задній підвісці пропали, машина стала більш зібрана(там стояли ще рідні сайленти напевно бо вони самі аж вилазили)
На черзі заміна задніх амортів.
Також стоїть питання ребром з задніми тормозами, вони в мене барабанні, барабанів під заміну, гальма ніякі, от задумуюсь над колхозом ЗДТ від VAG або ВАЗ
. Бо віддавати 3000-4000 грн. за комплект рідних ЗДТ з Е30 325, ще й з дисками під заміну, я не маю ні бажання ні можливостей.....
Також випадково замітив на передній підвісці(незнаю як я цього не замічав при перепресовці передніх сайлентів
) що в мене один ричаг не від Е30, а напевно таки від Е36, а я то думаю чого завжди вириває кронштейн сайлента стабілізатора....
в пошуках ричага, і відразу всі шарові поміняю....
Різниця в кпп сток М20 на фото з низу, думаю по фото зможите відрізнити мою вбиту кпп і кпп яку я придбав з клубної машинки....
куліса quick shift теж на фото.....
Номер кпп я забув списати, раніше я таких на М20 не зустрічав, але кпп а особливо куліса влаштовують на всі 100%.
Вартість перепресовки сайлентів + відмиття та грунтовка балки вийшла 300 грн...
1. Замінено сайленти балки на Meyle, сайленти ричагів Lemforder
2. Редуктор поставив 3,9 майже не гудящий

Також була замінена кпп, тут були нюанси з кулісою

Масло в кпп думав міняти теж на Motul, але випадково перехиливши її на бік я замітив що з сапуна чи як там

Стуки в задній підвісці пропали, машина стала більш зібрана(там стояли ще рідні сайленти напевно бо вони самі аж вилазили)

Також стоїть питання ребром з задніми тормозами, вони в мене барабанні, барабанів під заміну, гальма ніякі, от задумуюсь над колхозом ЗДТ від VAG або ВАЗ

Також випадково замітив на передній підвісці(незнаю як я цього не замічав при перепресовці передніх сайлентів

Різниця в кпп сток М20 на фото з низу, думаю по фото зможите відрізнити мою вбиту кпп і кпп яку я придбав з клубної машинки....

Номер кпп я забув списати, раніше я таких на М20 не зустрічав, але кпп а особливо куліса влаштовують на всі 100%.
- andriy320e30
- Контактна інформація:
то кпп дорестайл . в мене така була на м20 .цікаво чому масло червоне ,там вроді густе 80W йде .M@sTeR писав: раніше я таких на М20 не зустрічав, але кпп а особливо куліса влаштовують на всі 100%.
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей