ми просто поняли жизнь, але з другого бокуTaras:) писав:ви якісь збоченці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ми просто поняли жизнь, але з другого бокуTaras:) писав:ви якісь збоченці
макс, так ти скажи в порядку дискусії(ібо я не супер сильний технік шо знає ті нюанси) - умовно на бензі мозгі дають певний кут запалювання на евних оборпотах, відповідно на газу на таких же оборотах кут запалювання буде такий самий як на бензі? чи бензиновий мозг якось там клректує запалення в раньшу сторону?p0var писав:В трьох словах про варіатор.
Є дуже досвідчені майстри (Україна) які без варіатора не ставлять ГБО. При цьому є теж професіонали які попробували варіатори ставити і відмовились. І по сьогоднішній день їх не встановлюють.
В теорії звичайно бажано його поставити. На практиці - не обовязково що буде відчутній ефект. А брати приблизно 800 грн за "невідчутний ефект" - якось не для мене.
Я краще перевірю на собі, перевірю на знайомих і тоді тут відпишусь - чи треба і куда треба його ставити.
p.s. мікролуч хороший продукт. мені рекомендували ec dynamic.
На більшості сучасних авто - сам регулює, але повільно.Felix писав: чи бензиновий мозг якось там клректує запалення
уточню питання - на трасі при розгоні варік работаєЮ і так ефекту майже нема, правильно?Sluva писав:тобто це дає збіьшення динаміки в місті,а на трассі що він є що його нема прпавильно?
не зашкодить.Felix писав: варік не зашкодить, правильно?
дякую за інфоp0var писав:не зашкодить.Felix писав: варік не зашкодить, правильно?
чим більші оберти - тим меньше треба міняти кут запалювання. ПІсля 3000 об - переважно виставляеться зміна 1-0 градусів.
якщо хіба від фієсти ставитиFelix писав: буду тепер думати про тюнінх в віді варіка
хароша ідеяT5-R писав:якщо хіба від фієсти ставитиFelix писав: буду тепер думати про тюнінх в віді варіка
це все враховано і бенз і газFelix писав: mastergid, а шо робити на бензі - коли на газ прошив? чи може ти всі машини шиєш?
тувайво туйоту немогем тіко дизельку 1.4 DIDSluva писав: mastergidпрошиєш мені тойоту?
тобто є дві різні карти під кожен вид пального окремо? по якому ритерію мозги взнають, який вид пального зараз?mastergid писав:
це все враховано і бенз і газ
Ну взагальному виглядає так:RULES писав: тобто є дві різні карти під кожен вид пального окремо? по якому ритерію мозги взнають, який вид пального зараз?
то приклад не по чіптюнінгу, а картінка з якоїсь статті в неті про роботу варіатораmastergid писав:во приклад
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей