Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Стать:чоловік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Jarevych » Чет, 02 жовтня 2014, 20:17

Ну так і скажи, я лицемір. Хай всі роблять правильно, а я так як схочу
Машина не жінка , помилок не пробачає

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Morozov » Чет, 02 жовтня 2014, 20:22

Jarevych писав:
Ну так і скажи, я лицемір.
Я не даішник, тут суто про даі !
Моя позиція - все має бути згідно закону !
По конкретному випадку:
1. Водій попросив посвідчення - законно !
2. Водій зробив зауваження про відсутність жетона - законно!
3. Водій пропросив назвати причину - законно !
4. На прохання відкрити авто, водій чітко сказав "без проблєм, протокольчик по процедурі УПК" - законно !
5. Водій не передав а предявив посвідчення через вікно - законно !
6. Водій сказав що не зобовязаний вийти з авто - законно !
---
1. Інспектор підійшовши представився не чітко - порушення (дрібне) !
2. Значок не на видному місці - порушення !
3. на питання про причину сказав - "рєгістрація транспорта", а потім щей сказав що "причини зупинки тимчасово не діють" - порушення !
4. Інспектор вимагав "дакумєнти в рукі" - порушення !
5. Вдарив рукою по реєстратору - порушення !
6. Витягнув водія з авто - порушення !

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 02 жовтня 2014, 20:48

Яка різниця, якщо ти вимагаєш дотримання правил, то будь добрий дотримуйся сам, а як ні, то не осуджуй інших, бо сам не кращий
Машина не жінка , помилок не пробачає

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 02 жовтня 2014, 20:54

Jarevych писав: Яка різниця, якщо ти вимагаєш дотримання правил
Я їм плачу зарплату, тому і вимагаю щоб вони працювали згідно закону ;)

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 02 жовтня 2014, 23:13

topper писав: а от тепер атвєть тільки зніми особисто на регік/телефон/камеру/сігарєту П.С. маєш місяць часу шоб зафіксувати моє порушення (будь-яке)! Якшо не буде доказів - за3.14здівся ти, пацан П.П.С. можу тобі заздалегідь свій маршрут зливати
А якщо я тут викладу фото чи навіть відео твого порушення, визнаєш що ти за3,14здівся?

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Чет, 02 жовтня 2014, 23:23

Bohdan писав: А якщо я тут викладу фото чи навіть відео твого порушення
тільки шоб не було монтажів, відео з реальною датою починаючи з цього місяця 2014р.
Тоді я
визнаю що за3,14здівся
П.С. За пів години буду їхати по-Коперника в сторону центру ;)
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Чет, 02 жовтня 2014, 23:32

topper писав: відео з реальною датою починаючи з цього місяця 2014р.
а шо у вересні чи в серпні можна було порушувати? я цього місяця вже не можна?
не позорся
Work hard! Play hard!

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 02 жовтня 2014, 23:44

topper писав:тільки шоб не було монтажів, відео з реальною датою починаючи з цього місяця 2014р.
ніхрена. Я маю сім'ю, дитину і роботу і не збираюсь за тобою їздити. Якщо ти кажеш, що ти не порушуєш, значить не порушуєш, а не так, що давай я той місяць спецом буду корчити з себе святого і нічого не порушувати, а потім знов стану виродком на дорозі, як був до того. Той ДАІшник також мабуть вперше в житті таке зробив, тому тепер якщо ви будете кожен день біля нього стояти, то скоріш за все це не повториться. А ви вже вирішили що він чмо, треба звільнити, посадити, розстріляти і т.д. Тому раз ви судите по ньому лише за ОДНИМ епізодом з його роботи і будьте готові відповідати за себе по такій самій схемі.
Ось твої власні ролики з теми "Відео з реєстратора", хоча мали бути в темі про виродків:
viewtopic.php?p=1107749#p1107749

а тепер уяви що перед трамваєм дорогу перебігає школяр, там же ШКОЛА :angry Вже не говорячи про виїзд на зустрічну колію, перехрестя, створення аварійної ситуації. Виродок? - виродок :teach
Наступне:
viewtopic.php?p=1114806#p1114806

Це взагалі ЖЕСТЬ :facepalm Проїзд під цеглу, виїзд на зустрічну колію, втикнувся перед всіма, став раком за межами світлофора. Виродок? - виродок :teach
Так шо
topper писав: за3.14здівся ти, пацан
Це лише ті відео, які ти сам наважився сюди викласти, а скільки не попало в мережу? А ременем безпеки завжди користуєшся? А повороти при кожному перебудовуванні вмикаєш? А по місту ніколи не пересуваєшся зі швидкістю 61 км/год і більше? А в населених пунктах по трасі? Тільки не кажи, що їдеш рівно 60, а за межами рівно 90 :facepalm

topper

Повідомлення topper » Чет, 02 жовтня 2014, 23:44

Dexter писав: не позорся
дискусія почалась 02/10/2014. ну от шоб було по-часноку - з тої дати хай покаже моє порушення в доказ своїх слів, шо я кожен день порушую ;) Інакше, думаю знаєш хто словами розкидається ;)

topper

Повідомлення topper » Чет, 02 жовтня 2014, 23:46

Bohdan писав: ніхрена. Я маю сім'ю, дитину і роботу і не збираюсь за тобою їздити
твої виправдання мене не цікавлять! Відмовляєшся від своїх слів чи будеш чоловіком і зафіксуєш мої щоденні порушення?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 02 жовтня 2014, 23:54

topper писав: дискусія почалась 02/10/2014. ну от шоб було по-часноку - з тої дати хай покаже моє порушення в доказ своїх слів, шо я кожен день порушую Інакше, думаю знаєш хто словами розкидається
Може ти малолітніх хлопчиків по ночах любиш, я що зі свічкою маю стояти? Тут пова не лише про правила дорожнього руху, а про ВСІ закони. І не треба ніяких відео, що бути в певненим що кожен з нас постійно порушує якісь закони, норми, правила і т.д. Я вірю що ти можеш СПЕЦОМ місяць протриматись від порушення ПДР. А далі? Ніколи не будеш порушувати? А твоє чіпляння за слова виглядає так же жалюгідно, як і Морозове
Morozov писав: Я не даішник, тут суто про даі !Моя позиція - все має бути згідно закону !

topper

Повідомлення topper » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:11

Bohdan, Я тобі за словом в кишеню не ліз, сам заявку кинув! Якшо пішли звинувачення в мою сторону - докази ! Нема - ну то значить твої слова - чистої води 3.14здьош.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:14

Може не треба на особистості переходити? Тут обговорюємо дії даішника. Якщо б не було війни, він був би правий? Це тільки в прифронтовій зоні можна таке собі дозволити? Якщо так, та за скільки км від межі луганської чи донецької області діють "такі" правила? Як вберегтись жителю донецької області від підстави такого предвзятого держслужбовця в такий час в такому місці? Може хватить чуш писати? Виходить за часів майдану правильно крошили людей - це ж спроба державного перевороту, захоплення будівель групою осіб, непокора працівникам органів і т.д., значить можна було діяти не по закону? І що за поняття вимахувався водій чи ні? Попросити посвідчення в гайця це вже вимахування чи ще ні? Самі мислимо категоріями понять, а не законів, і на кожному кроці кажемо, що кращі за східняків %)

topper

Повідомлення topper » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:21

igorok, доречі, привіт твоїй машинці в 11:00 і потім в 13:00 на Сахарова :-)
П.С. дехто вважає, якшо б його писком до землі положили, то так би мало бути, бо то є міліціянт і він несе службу :teach :facepalm

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:26

topper писав: Якшо пішли звинувачення в мою сторону - докази ! Нема - ну то значить твої слова - чистої води 3.14здьош.
Я скинув твої "подвиги". Мало? А ті галімі зацепи "давай тіки від сьодня і до такого то числа" та задротство на рівні середньої школи. Алкаш також може якийсь час протриматись без бухла, але він все одно залишиться алкашом.
igorok писав: Якщо б не було війни, він був би правий?
ні
igorok писав: Це тільки в прифронтовій зоні можна таке собі дозволити?
так
igorok писав: Якщо так, та за скільки км від межі луганської чи донецької області діють "такі" правила?
Можна і головою подумати. Ясно що в Тернопільській чи Рівненській області це було б вже занадто, а в сусідніх з Донецькою, Луганською і Кримом це цілком вимушені міри.
igorok писав: Як вберегтись жителю донецької області від підстави такого предвзятого держслужбовця в такий час в такому місці?
Вийти з машини, відкрити буду і їхати далі через 30 секунд після зупинки.
igorok писав: Виходить за часів майдану правильно крошили людей - це ж спроба державного перевороту, захоплення будівель групою осіб, непокора працівникам органів і т.д., значить можна було діяти не по закону?
А як зброя потрапила до майданівців в Київ? Телепортувалась? Її туди завезли. Але щось я не чув щоб тут хтось так возмущався тому факту і вимагав звільнення ДАІшників через те, що допустили озброєних протестувальників в столицю.
igorok писав: Попросити посвідчення в гайця це вже вимахування чи ще ні?
Це не вимахування. До цього претензій якраз нема. Тим більше ДАІшник показав свої документи. Замєс почався через те, що водій відмовився вийти і відкрити буду.
igorok писав: Самі мислимо категоріями понять, а не законів, і на кожному кроці кажемо, що кращі за східняків
От і я кажу. Самі порушуємо закони, а від інших вимагаємо не відступати від закону ні на йоту навіть форс мажорних обставинах (війна).

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:26

topper писав: П.С. дехто вважає, якшо б його писком до землі положили, то так би мало бути, бо то є міліціянт і він несе службу
Так. Але лише якщо той дехто буде так само тупити в прифронтовій зоні.

topper

Повідомлення topper » П'ят, 03 жовтня 2014, 00:29

Bohdan, мен сорі але ти 3.14здабол ;) далі вести з тобою дискусію не збираюсь ;)
Так. Але лише якщо той дехто буде так само тупити в прифронтовій зоні.
Реально, шо ти вживаєш? :facepalm
П.С.можеш не відповідати ітак пофігу 8-)

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 03 жовтня 2014, 08:04

Bohdan,
От ти розійшовся...
Ти можеш зрозуміти що ця тема про діяльність ДАІ а не про Топпера чи інших форумчан ? Для чого влаштовуєш тут непотрібний флуд ?
За Топпером та вншими форумчанами має слідкувати саме ДАІ, але якщо він і всі решта порушують - то значить ДАІ погано справляєтья із своїми обовязками !
розказувати сам не порушуй це фантастика, немає жодної країни де б не порушували та і при здачі ічпитів на посвідчення водія тоді даєтья право на дві помилки з питань, отже цілком нормальним є той факт що люди навіть можуть не знати якісь пункти пдр :teach
Саме для того і існує даі, щоб виявляти порушників і вживати заходів для зменшення кількость цих же поруушень на дорозі, а наші чомуст вважабть що вони королі а народ взагалі зійшов з розуму та вважає що порушення закону зі сторони працівника МВ це нормально :cry
Востаннє редагувалось П'ят, 03 жовтня 2014, 08:14 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 03 жовтня 2014, 08:12

igorok, :beer :beer :beer
Осилив я ці сторінки і єдине , що спало на думку - Оруел , "1984" і вигаданий ним термін "двоємисліє" . А ще - "пристосуванство" ! І ,на жаль, цей епітет якнайбільш підходить українцям :cry Що не кажіть , але перебудова нації - це не результат революції , а швидше еволюції !
Всі опоненти Морозова за деревами не побачили лісу :cry
А він просто хотів довести , що ніякий держслужбовець (та і взагалі службовець) не повинен мати "вільних просторів для маневрів" , в нього на рівні м'язової пам'яті повинні бути чіткі інструкції для всіх без виключення результатів . І ці інструкції повинні бути публічними .
Знаєте, що вчать гамериканьских копів в першу чергу ? Навиків блискавично витягувати пістолет :ninja
Згідно існуючої нормативки ДАЙ не правий і йому ніякого виправдання ! Звісно , лінчувати чи звільняти його не потрібно , але такі випадки повинні бути рушієм для керівництва , депутатів і прочіх законотворців до дії по перегляду існуючої бази законів , інструкцій і т.п.
Bohdan писав: Можна і головою подумати. Ясно що в Тернопільській чи Рівненській області це було б вже занадто, а в сусідніх з Донецькою, Луганською і Кримом це цілком вимушені міри.
Ок, а якщо завтра рівненський ДАЄць "подумає головою" (а еще я в нее ем © ) і вирішить , що на авто з чернігівськими номерами можна розширити відстань від кордону зони АТО і повторить такі дії - він буде правий ? :shock

А тепер ще більше "лірики" для подумать перед тим як будете писати відповідь : 1. а якщо б врезультаті цих дій ДАЙця реально була знайдена зброя чи якісь диверсанти , ДАЙ був би героєм ?
2. Як зміниться хід ваших думок і умовиводів , якщо б на місці водія був би ваш близький родич ?
3. А якщо в п.2 родич не на місці водія , а на місці ДАЙця ?

Ви розумієте , що реально таки анархія і так не має бути , що власне Морозов і старався довести , а ви вже на особистості і взаємозвинувачення перейшли :facepalm
А згідно діючого законодавства у ДАЙця перевищення повноважень . Крапка . :sing
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 03 жовтня 2014, 08:28

Liuskywalker писав: А згідно діючого законодавства у ДАЙця перевищення повноважень . Крапка
І це визнало його керівництво !
Але саме головне так і не зробили, чому і досі аваков чи презилент не прийняли хоча б якийсь наказ який би давав право на обшуки авто у цьому регіоні на час проведення авто ? Це для них робота декількох хвилин, потім ще оприлюднили б це по ТБ і пресі , культурно розяснили ще такі незручності це необхідність у звізку з війною, але це необхідністьт і все, проблеми немає, мусора мають документ на який посилаютья, люди проінформавані про тичмасові пеервірки на дорогах без обовязкового складення протоколів і вся ситуація принаймі має якісь цивілізовані риси, а не те що зараз...
Що саме цікаво що самі ж мусора не звертаються до авакова з проханням прийняти якись документ який регулюватиме ці речі в проблемних областя, зате за ці пів року даі вже два рази заявляло про відновлення спроб легелізувати листи щастя та повернути тех огляд :angry
Але ці ідіоти зараз додумаютья що ця ситуація може бути використана для збільшення повноважень даі в зоні ато, але будуть нити що потрібно прийняти закон який дасть право мусорам діяти жорсткіше але по всій країні і на регулярній основі :shout

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість