На місці міністра я б показово нагородив ДАІшника за проявлену пильність, щоб інші працівники знали, що держава стоїть за ними і заохочує такі дії, які спрямовані на збереження миру в регіоні і країні вцілому.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На місці міністра я б показово нагородив ДАІшника за проявлену пильність, щоб інші працівники знали, що держава стоїть за ними і заохочує такі дії, які спрямовані на збереження миру в регіоні і країні вцілому.
А ти давно з АТО повернувся?topper писав: Шкода, шо такі хоробрі хлопці і справедливі нажаль чи на щастя являються диванними воїнами
А можеш конкретно сказати про що йдетья, саме в даному випадку що він вимагаб більше ніж дозволяє закон ?Bohdan писав: А тепер подумайте, чи мав право працівник ДАІ в таких умовах вимагати від водія дещо більшого ніж це дозволяє закон?
1. У них інші закони, якщо наші приймуть такі ж закони як і них, то тоді будемо мати іншу позицію у аналогічній ситуації. Що за ідіотизм порівнювати з іншими державами ?Wasik писав: А спробуй-но у них (в Польщі, Німеччині, тій ж Прибалтиці) поговорити з поліцейським так, як цей водій...
1. Водій попросив посвідчення - законно !
2. Водій зробив зауваження про відсутність жетона - законно!
3. Водій пропросив назвати причину - законно !
4. На прохання відкрити авто, водій чітко сказав "без проблєм, протокольчик по процедурі УПК" - законно !
5. Водій не передав а предявив посвідчення через вікно - законно !
6. Водій сказав що не зобовязаний вийти з авто - законно !
---
1. Інспектор підійшовши представився не чітко - порушення (дрібне) !
2. Значок не на видному місці - порушення !
3. на питання про причину сказав - "рєгістрація транспорта", а потім щей сказав що "причини зупинки тимчасово не діють" - порушення !
4. Інспектор вимагав "дакумєнти в рукі" - порушення !
5. Вдарив рукою по реєстратору - порушення !
6. Витягнув водія з авто - порушення !
якшо ти такий хоробрий, захищаєш мусара, то тобі місце на передовій,валити ватніків таких як той інвалід-воділа з вантажівки, а не на дивані! Я не був в АТО, не такий хоробрий як дехтоBohdan писав: А ти давно з АТО повернувся?
Воно і видноtopper писав: Я не був в АТО, не такий хоробрий як дехто
Тобто сама суть вчинку ДАІшника не викликає ніяких питань, пробле тільки в тому, що його дії не вписуються в законні рамки? Тобто якщо законом дозволять водіям стріляти в ДАІшників, якщо в тих не буде жетона на видному місці ти це підтримаєш, бо так написано в законі?Morozov писав: 1. У них інші закони, якщо наші приймуть такі ж закони як і них, то тоді будемо мати іншу позицію у аналогічній ситуації.
всі шо були на майдані і всі що були на Грушевського - така ж вата із данбаса, ті самі териристиMorozov писав: ви на 100% такі ж самі як і вата із даунбаса, єдина різниця між вами та терористами це прапор,
Ти прикидаєшся, чи реально тугий??? Озброєні виродки їздять по Донбасу і розстрілюють ДАІшників, а тут бус на донецьких номерах їде з фронту і ваділа відмовляється показати що/кого везе в кузові. Якщо там 10 автоматчиків? Боєприпаси ще хз шо? Пля, як можна бути такими недалекими... Коли російські танки будуть під Львовом ви будете їм кричати, що вони порушують якусь там статтю конституції?????Morozov писав: Як повязані ці ситуації ?
Bohdan писав: Тобто сама суть вчинку ДАІшника не викликає ніяких питань, пробле тільки в тому, що його дії не вписуються в законні рамки?
Я чекав такого коментаряBohdan писав: Озброєні виродки їздять по Донбасу і розстрілюють ДАІшників,
Сьогоднішнє законодавство передбачає огляд та обшук авто, водій чітко сказав що відкриє буду, в чому проблема даішнику все зробити "як пише книжка" ?Bohdan писав: Якщо там 10 автоматчиків? Боєприпаси ще хз шо?
А це тут до чого?! Це було давно і не правда але бачу не всі вміють забиуватиBohdan писав: твій епічний проїзд перехрестя на Франка якраз демонструє всю твою дотошність в питанні дотримання законів
а от тепер атвєтьBohdan писав: Ви самі закони порушуєте кожен день.
я і кажуBohdan писав: В такій ситуації ВСІХ, хто починає так бурити до ДАІшників треба кидати мордою об асвальт щоб думали як себе вести в прифронтовій зоні.
глянь відео де на сцені сепар дає відповідь чому вони стріляють з жилих кварталів і що за такі питання треба робити з людьмиManiak716 писав: Путін сьогодні правду сказав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей