а для чого?soho писав: І чому його не ремонтують
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Стадіон Арена Львів
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: Стадіон Арена Львів
а нафіга? для реальних ценітелєй то не проблємаsoho писав:І чому його не ремонтуютьSluva писав:Він протікає вже від самого відкриття і щоразу тільки збільшується кількість місць де починає тектиVkfm писав: А тим часом
"На "Арені Львів" почав сильно протікати дах"

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
крім даху там була ше одна проблема, на моїй стороні не працював жоден жіночий туалет, мене там чуть не розірвала толпа жінок, в перерві між таймами прийшлось ховатись на сходовій клітці і в ліфті від них
потім та толпа львівських жінок напали на віп гостей, які виходили з ліфту на променаду, з криками "вікрийте туалети [цензура]!!!"
в тому злощасному ліфті їхали Лобода(та шо Профутбол веде), Разван Рац і ше пару донецьких з керівництва клубу

потім та толпа львівських жінок напали на віп гостей, які виходили з ліфту на променаду, з криками "вікрийте туалети [цензура]!!!"

в тому злощасному ліфті їхали Лобода(та шо Профутбол веде), Разван Рац і ше пару донецьких з керівництва клубу
Work hard! Play hard!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Dexter, ти шось собі гониш
такого не може бути - це суперсучасний стадіон і там всьо круто
такого не може бути - це суперсучасний стадіон і там всьо круто

- Bohdan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну на Україні такої проблеми точно нема. Де насцяв - там і туалет. Інших варіантів немаFelix писав: такого не може бути - це суперсучасний стадіон і там всьо круто

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
надіюсь хоть вставлять пістонів власникам арени.Dexter писав: в тому злощасному ліфті їхали Лобода(та шо Профутбол веде), Разван Рац і ше пару донецьких з керівництва клубу
неробочі туалети це позор і ганьба.

а то шо дах тече то я давно чув, але ше ніразу не попадав в той сектор )))
- Dexter
Felix, може це була падстава/диверсія, я не взнавав, бо не до того було
по факту - на одній стороні були закриті всі жіночі туалети, і ніхто незнав в кого ключі
я викликав свою начальницю, вона сама була в шоке від того, каже "я не в курсе, может бьіть дверь сломалась"
і тут я поняв шо треба ховатися від тої толпи, бо біда буде 
по факту - на одній стороні були закриті всі жіночі туалети, і ніхто незнав в кого ключі

Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:богдан
До наступного матчу Шахтаря потрібно керівництву арени краще підготуватись і відкрити всі туалети і відремонтувати дах АрениDexter писав:Felix, може це була падстава/диверсія, я не взнавав, бо не до того було
по факту - на одній стороні були закриті всі жіночі туалети, і ніхто незнав в кого ключія викликав свою начальницю, вона сама була в шоке від того, каже "я не в курсе, может бьіть дверь сломалась"
- Dexter
soho, там зараз бокс, а потім гра збірної
ну і незабувай що Металіст там грає

Work hard! Play hard!
-
Я про це знаю ,але всі ці недоліки на Львів Арені чим скоріше треба виправлятиDexter писав:soho, там зараз бокс, а потім гра збірної
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Та ти що?soho писав:До наступного матчу Шахтаря потрібно керівництву арени краще підготуватись і відкрити всі туалети і відремонтувати дах АрениDexter писав:Felix, може це була падстава/диверсія, я не взнавав, бо не до того було
по факту - на одній стороні були закриті всі жіночі туалети, і ніхто незнав в кого ключія викликав свою начальницю, вона сама була в шоке від того, каже "я не в курсе, может бьіть дверь сломалась"
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Прийшов на матч з Волинню потрапив на Говерлу Матчі у Львові: прийшов на Волинь - потрапив на Говерлу
02-10-14 19:09:14
Матчі у Львові: прийшов на Волинь - потрапив на Говерлу
Розмір тексту
Надрукувати
Переслати
17 жовтня «Шахтар» проведе матч 9-го туру чемпіонату України з «Волинню». Гра відбудеться о 19:00 на «Арені Львів».
Уболівальників, які захочуть відвідати цей поєдинок, чекає сюрприз: у вигляді безкоштовного квитка на наступний матч «Шахтаря», з «Говерлою»*, який також пройде у Львові. Іншими словами, при купівлі одного ви отримуєте другий квиток у подарунок!
Придбати тікети можна в касах «Арени Львів» та інших місцях роздрібного продажу. Їх вартість - від 20 гривень. Якщо ж ви обзаведетеся квитком на «Волинь», зробивши онлайн-покупку**, просто пред'явіть його в касах «Арени Львів» - і квиток-подарунок на поєдинок з «Говерлою» вам гарантований. До зустрічі на стадіоні!
*Базовий день матчу - 25 жовтня
**Про старт онлайн-продажів ми повідомимо додатково
http://shakhtar.com/ru/news/33244
Прес-служба ФК «Шахтар»
02-10-14 19:09:14
Матчі у Львові: прийшов на Волинь - потрапив на Говерлу
Розмір тексту
Надрукувати
Переслати
17 жовтня «Шахтар» проведе матч 9-го туру чемпіонату України з «Волинню». Гра відбудеться о 19:00 на «Арені Львів».
Уболівальників, які захочуть відвідати цей поєдинок, чекає сюрприз: у вигляді безкоштовного квитка на наступний матч «Шахтаря», з «Говерлою»*, який також пройде у Львові. Іншими словами, при купівлі одного ви отримуєте другий квиток у подарунок!
Придбати тікети можна в касах «Арени Львів» та інших місцях роздрібного продажу. Їх вартість - від 20 гривень. Якщо ж ви обзаведетеся квитком на «Волинь», зробивши онлайн-покупку**, просто пред'явіть його в касах «Арени Львів» - і квиток-подарунок на поєдинок з «Говерлою» вам гарантований. До зустрічі на стадіоні!
*Базовий день матчу - 25 жовтня
**Про старт онлайн-продажів ми повідомимо додатково
http://shakhtar.com/ru/news/33244
Прес-служба ФК «Шахтар»
- Dexter
soho, хіба з волинню будуть у Львові грати?
в мене є розклад для стюардів - Шахтар у Львові буде приймати тільки Говерлу і Дніпро
Вольнь мали приймати в Києві
в мене є розклад для стюардів - Шахтар у Львові буде приймати тільки Говерлу і Дніпро

Work hard! Play hard!
-
Так написано на сайті Шахтаря : Прийшов на матч з Волинню -отримай безкоштовно квиток на Говерлу http://shakhtar.com/ru/news/33244 Напевно сподобалось їм як за Шахтар вболівали у Лізі Чемпіонів на Арені Львів, тому перенесли матч з Волинню до ЛьвоваDexter писав:soho, хіба з волинню будуть у Львові грати?
- vovka
- Контактна інформація:
Взяв 8 квитків на Шахтар-Атлетік на 25 листопада. Зараз їх немеряно, спокійно можна вибрати сектор і місця.
На БАТЕ тоже може піду як найду з ким
Читав що там шось місто обіцяло транспорт після матчу з Порту.. Типу до 1 ночі і достатню кількість автобусів. Хтось юзав, реально було ненапряжно добратися додому ? бо прочитав після матчу цю новину
На БАТЕ тоже може піду як найду з ким

Читав що там шось місто обіцяло транспорт після матчу з Порту.. Типу до 1 ночі і достатню кількість автобусів. Хтось юзав, реально було ненапряжно добратися додому ? бо прочитав після матчу цю новину

- Dexter
на одну особу? вже нема такого як на порту - тільки 4 квитка на одну реєсстрацію?vovka писав: Взяв 8 квитків на Шахтар-Атлетік
то тільки я один застав аварію при виїзді на Стрийську?vovka писав: Хтось юзав, реально було ненапряжно добратися додому ?

я виїхав з стадіону через 50 хвилин після закінчення матчу і стояв в пробці до Стрийської ще десь 35-40 хвилин
Радив би лишати авто на парковці Кінг Кросу і йти пішки, так як серед львівських водіїв дуже багато рагулів
Work hard! Play hard!
- vovka
- Контактна інформація:
є обмеження. але я взяв 4 на себе, а ще зареєстрував аккаунт на колегу (він якраз всім сімейством з 2 дітьми піде), і взяв місця поряд, він прийде в касу особисто забере.Dexter писав: на одну особу? вже нема такого як на порту - тільки 4 квитка на одну реєсстрацію?
я так і зробив.Dexter писав: Радив би лишати авто на парковці Кінг Кросу і йти пішки, так як серед львівських водіїв дуже багато рагулів
хоча б з кінг кросу чимось добратися.. бачив там пару автобусів, але вони явно не вміщали всіх бажаючих.
-
На бокс на Львів Арену сьогодні хтось йде ?
- weber
Який прікол втикати бокс на стадіоні, ніфіга не видно, повторів нема і т.д. То ж не футбол. Тому краще за ящиком. 

- vovka
- Контактна інформація:
Фобос пішов на бокс :)weber писав: Який прікол втикати бокс на стадіоні, ніфіга не видно, повторів нема і т.д
прийде розкаже.. хотя я теж не в курсі що там можна бачити з трибуни. то хіба на віп місцях біля рингу сидіти, але там цінник.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей