Vusiko, ну так, чуваки типу цього за 4 роки нову таку куплять, і вже дві здавати будутьVusiko писав: Ніц смішного, тут плакати треба. Ще рік такий як цей був і всі квартири будуть в ту ціну![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vusiko, ну так, чуваки типу цього за 4 роки нову таку куплять, і вже дві здавати будутьVusiko писав: Ніц смішного, тут плакати треба. Ще рік такий як цей був і всі квартири будуть в ту ціну![]()
![]()
я думаю він про донєцкіх з бабло які розрібають тупо ВСЕweber писав:Vusiko, ну так, чуваки типу цього за 4 роки нову таку куплять, і вже дві здавати будутьVusiko писав: Ніц смішного, тут плакати треба. Ще рік такий як цей був і всі квартири будуть в ту ціну![]()
![]()
Так коли 1-2 то не заробити, а вкласти бабки + нерухомість, то є нерухомість. І нащадкам щось залишити.pikach00 писав: А з іншого боку мене взагалі дивує смисл здавати квартиру якщо не маєш їх 5-6. Заробіток маленький
В 2008му дехто довкладався))))weber писав:Так коли 1-2 то не заробити, а вкласти бабки + нерухомість, то є нерухомість. І нащадкам щось залишити.pikach00 писав: А з іншого боку мене взагалі дивує смисл здавати квартиру якщо не маєш їх 5-6. Заробіток маленький
ну то вже друге питанняpikach00 писав:LEgEnDA, тоді нашо дикі ціни луплять?
а не варіант замісь чим ішачити на заводі за 2-3 т. грн. поїхати собі в село на свіже повітря жити і город якийсь вприкол маслати а тут за ті самі 2-3 хату здавати?pikach00 писав: смисл здавати квартиру
а невже не вигідніше стає на цей нелегкий час орендувати щось за Львовом, а зекономлені кошти тратити на бензин щоб доїзджати на роботу ?Newman писав: оренду піднімають бо долар 8->12 -> 13->
я літом трохи шуршав на цю тему - ніфіга нормального щось не підвернулосьDexter писав: а невже не вигідніше стає на цей нелегкий час орендувати щось за Львовом,
а в чому кайф щодня доїжджати до міста ? якщо не враховувати вартість бензину, то це ще й сама дорога напрягає, втомлює, вносить додаткові ризики. купа часу щодня викинуто на непотрібні речі.Dexter писав: в чому кайф від тих львівських квартир по подвійній ціні
так шо ти тоді виграєш? фінансово - ніх. морально - напряги. по часу на добирання - втрачаєш.Dexter писав: а зекономлені кошти тратити на бензин щоб доїзджати на роботу ?
та ні,я мав на увазі з розумом, щоб до 40% зекномлених коштів йшли на бензин-добирання, а інші 60% залишались для себеBOXER писав: так шо ти тоді виграєш? фінансово - ніх.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей