А хто піде "стояти"? Всі ж заняті, тільки намT5-R писав: чому тоді за ставки мита, акцизу, пенсійного фонду ніхто не "стоїть" ?
T5-R писав: дєлать нефіг
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А хто піде "стояти"? Всі ж заняті, тільки намT5-R писав: чому тоді за ставки мита, акцизу, пенсійного фонду ніхто не "стоїть" ?
T5-R писав: дєлать нефіг
Тут вже якось писали здається - що сам термін транзит, то не дуже підходить, мабуть якось краще вимоги перейменувати, і спростити чи якось ввести спеціальні умови тимчасового ввозу-вивозу там рухомого майна (таке є в МК), просто суто заточити під легкові авто горомадян України, і встановити там в залежності від умов використання 15, 30, 45 днів. Наявність різних строків любить наш законотворець.A1 писав: за 30 днів транзиту
Сам віриш в то? ІМХО - на даному етапі - це нереально. Збільшити транзит - малоімовірно, але хоча б більш-менш реально. А взагалі, в даному випадку "стоїмо" за те, що вважаємо за потрібне. Хто хоче відміни мита, акцизу і т.д. - вперед, ініціюйте, ми підтримаємо.T5-R писав: St-ART, так стійте за ставки мита, акцизу, пенсійного фонду. хто вам заважає?
Тут кожен робить, як вважає за потрібне. Особиста справа кожного. Особисто я не шукаю, що би то возити, і майже не катаюся в збиток. На цьому дискусію можна закінчити, бо і так всі залишаться при своїй думці.T5-R писав: Розумна людина купує автомобіль під потреби, а їздуни на ПЛ бляхах в основному роблять навпаки, спочатку купують авто, а потім думають чим би занятись, що б возити з польщі шоб не кататись собі у збиток.
Особисто я думаю, що в цьому році навряд щось Ви зможете змінити, тобто збільшити термін "транзиту", проте я думаю, що в 2015-17 рр., ця проблема вирішиться більш глобально, тобто спростять процедуру чи розмитнення чи там зменшать мита, щось по-любому буде. (Гадалка нагадалаSt-ART писав: St-ART
я "за" нормальне ціноутворення на автомобілі.andreyclk писав: T5-r можеш постояти проти них якшо так категорично проти
БздураT5-R писав: ми обї6али державу бо купили машину без мита, а тепер дайте нам можливість обї6ати її ще раз, збільшуючи час перебування! "
З контрабандистами я би сам воював, через тих хамів невихованих до Польщі нормально проїхати не можна, поляки думають, шо то всі такі. Від контрабанди шкоди державі немає, але і користі теж нема, лиш в очах іноземців виглядаємо як дикий народ.T5-R писав: я не оправдовую нікого, але ж зазвичай по "харі" видно хто за чим і куди їде, хто громадянин єс, їде в гості чи по справах, а хто контрабас возити, і знову ж наносити шкоду економіці держави. імхо.
Самі не знаємо, подивимося, надіємося, що більше, ніж минулого.andreyclk писав: Викликають повагу люди які щось роблять ,цікаво скільки того разу буде ато останьо мяко кажучи дуже мало було
Я не вірю ні в перше, ні в друге, ніхто на зустріч народу не піде, тим більше той, хто живе за рахунок того, що наживається на цьому ж народі. Тому стараємося щось змінити вже і зараз. Тим більше, напередодні виборів. Зараз всі хочуть хорошими видатися, хай хоча б вдають, що бачать, що така проблема є.soviet писав: Особисто я думаю, що в цьому році навряд щось Ви зможете змінити, тобто збільшити термін "транзиту", проте я думаю, що в 2015-17 рр., ця проблема вирішиться більш глобально, тобто спростять процедуру чи розмитнення чи там зменшать мита, щось по-любому буде. (Гадалка нагадала )
Не знаю, мабуть, мало ті заходи рекламувалися. А якщо акція була в Києві, то вно і не дивно, там не так багато таких машин, як у Львові.T5-R писав: на акціях проти утиль збору, "польських" тачок не бачив, або якщо були то одна дві. чому?
про акції у львові писалось тут на форумі, обговорювалось, потім показували по телевізору іт.д....St-ART писав: Не знаю, мабуть, мало ті заходи рекламувалися. А якщо акція була в Києві, то вно і не дивно, там не так багато таких машин, як у Львові.
з дуба впав?St-ART писав: Від контрабанди шкоди державі немає
Ну, я щось пропустив то. Може, через то, що не слідкую особливо за тим.T5-R писав: про акції у львові писалось тут на форумі, обговорювалось, потім показували по телевізору іт.д....
То, що хтось там провезе в машині 10 блоків сигарет по 3грн/пачка, особливої шкоди державі не завдасть. Та контрабанда, яка реально шкодить країні, проходить на значно вищому рівні, і прикривається самим вищим верівництвом. Самі ж все знаєте, хіба ні? Але, звичайно, легше один одного звинувачувати в чомусьT5-R писав: з дуба впав?
Завдається шкода, як на мене навіть істотна, недоотримання в бюджет (якщо в 2-х словах).St-ART писав: Від контрабанди шкоди державі немає
Побачити вони ту проблему бачать, тобто про неї знають, але нажаль вона має як на мою думку більш локальний характер для держави, тобто крім прикордонних населених пунктів мало хто зацікавлений у вирішенні даного питання.St-ART писав: Зараз всі хочуть хорошими видатися, хай хоча б вдають, що бачать, що така проблема є.
це просто заздрість )))rubilnik писав:T5-R, кому ти доказуєш? то як горохом об стінку. вони самі умні, а ми тупі бо купуєм машини на укр реєстрації
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей