це за що? плата за перереєстрацію у МРЕО? Експертиза?topper писав: ~250
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пряма Перереєстрація
- Svjat_B
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: Пряма Перереєстрація
а, і ше питання, чи можу я, маючи генералку на машину приїхати і перереєструвати її на себе? чи треба спочатку знімати з обліку від імені брата (який також є в довіреності), оформляти довідку-рахунок між братом і мною і тоді ставити на облік?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Svjat_B
- Ім'я:Святослав
CAT, Цікаве питання. По логіці не треба, бо та процедура не потребує зняття авто з обліку. Але брат певно також має чи то заяву писати (типу, не маю нічого проти) чи то оригінал довіреності здати... 

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
також цікавить!CAT писав: а, і ше питання, чи можу я, маючи генералку на машину приїхати і перереєструвати її на себе? чи треба спочатку знімати з обліку від імені брата (який також є в довіреності), оформляти довідку-рахунок між братом і мною і тоді ставити на облік?
я думаю - за постановку, нафіга експертизу робити?Svjat_B писав: це за що? плата за перереєстрацію у МРЕО? Експертиза?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
ну в нашому мрев таке робили за "додаткову оплату", але якщо по закону, то ні.CAT писав: чи можу я, маючи генералку на машину приїхати і перереєструвати її на себе?
згідно ЦК представник не може вчиняти дії від імені довірителя на свою користь
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- CAT
- Контактна інформація:
тобто оскільки я хочу робити все сам, без рішал і хабарів, то треба по закону знімати з обліку мому братові на основі доручення, а потім вже він зімною робить довідку-рахунок і тоді я далі сам ставллю машину на облік вже на себе.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- MAGYLA
в дорученні вписаний лише ти чи ще хтось? якщо ще хтось, то тоді цей хтось може діяти від імені брата, а ти від свого - тоді пряма перереєстрація має проканатиCAT писав: тобто оскільки я хочу робити все сам, без рішал і хабарів, то треба по закону знімати з обліку мому братові на основі доручення, а потім вже він зімною робить довідку-рахунок і тоді я далі сам ставллю машину на облік вже на себе.
якщо в довіреності тільки ти, але маєш право передоручення, то видаєш доручення ще комусь, і тоді знов цей хтось зможе діяти від імені брата, а ти від свого - тоді пряма перереєстрація має проканати
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
щось дуже мудрьоно , ІМХО . Якщо в мене в дорученні (генералці) прямо чорними буквами вказано , що я можу робити операції з постановкою -зняттям на \з обліку , то навіщо ще хтось ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
CAT, я подав у суботу в 13,00, а запит прийшов в вівторок в 12,00, тому як понеділок вихідний. Але так то якщо зранку подати, то в 15,00 мав би вже бути, але і каже бувають випадки що під самий вечір скидають....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- M@sTeR
- Контактна інформація:
НАРОД пряма перереєстрація ПРАЦЮЄ. її навіть у САМОМУ МРЕВ більшість ПРОПОГАНДУЮТЬ, бо швидше і дешевше......

Ну принаймні я як ВАЗ перереєстровував то в мене там ще брат і тато був вписаний, який зараз за межами країни і ніхто нічо не питав, я був тільки один.....CAT писав: чи можу я, маючи генералку на машину приїхати і перереєструвати її на себе? чи треба спочатку знімати з обліку від імені брата (який також є в довіреності), оформляти довідку-рахунок між братом і мною і тоді ставити на облік?

- M@sTeR
- Контактна інформація:
Машина була на Київських номерах 1997 року, по ген. дорученню на рідного брата, взявши його ми пішщли в МРЕВ, там він був мені потрібен тільки до оплати в касу...
1.Я підійшов у МРЕВ в 13 вікно(так як машина з іншої області), отримав запит на слідуючий день.
2. Потім в 1 вікно на подачу доків, там мене не довольний взяточник що я сам по собіпослав в 27 вікно.
3. В 27 вікні кажу поясність толком куди йти і яка послідовність дій, що краще перереєстрація чи зняття та поставновка. Сказали перереєстрація так як НЕТРЕБА РОБИТИ ЕКСПЕРТИЗИ І ШВИДШЕ !!!
Довідка рахунок перереєстрація - 850 грн.
Довідка рахунок на зняття та постановку - 500 грн.
Дав 850 грн. він мені дав довідку рахунок на перереєстрацію
4. Потім знов в 1 вікно. Там знов недовольний каже нема точного обєму двигуна, йди до експертів в 26 вікно
5. 26 вікно: Заповнив бланк, оглянув, номера двигуна незнайшов (я і незнав де він є) кажу 2 літра, каже то на Городоцькій визначають, я думаю ну їду на Городоцьку., але він каже як даш на добру каву то зара визначем тут.....дай 100 грн. якщо хочеш каже !!! Я дав 100 експерту...
6. Вікно 15 беру реквізити на оплату послуг ЕКСПЕРТА З 26 вікна 89 грн. і йду в касу.
7. Потім зразу оплатив за пслуги поставноки на облік 479 грн з новими номерними знаками(можна було взяти якісь б/у але як мені там сказали що б/у може небути в даний момент то краще бери нові їх вартість 140 грн.)
8. Знов звернувся до експерта-криміналіста і показав чек на оплату той зробив ще одну безкоштовну виписку що машина не проходить в кримінальних справах і т.д.(не РОЗШУК чи АРЕШТ)
9. І в 1 вікно з всім пакетом доків на реєстрацію. Почекав сьогодні зранку 40 хв і тех. паспорт + номера вже були готові.
Все разом у мене вийшло 1518 грн.
З них 89 грн. не передбачені витрати на екперта та 100 грн. пришвидшення визначення обєму двигуна. Це в старих тех. паспортах таке і то не у всіх...... У нових таких траблів нема
Якщо щось когось цікавить то можу підказати по телефону 098 21 67 967 Андрій
1.Я підійшов у МРЕВ в 13 вікно(так як машина з іншої області), отримав запит на слідуючий день.
2. Потім в 1 вікно на подачу доків, там мене не довольний взяточник що я сам по собіпослав в 27 вікно.
3. В 27 вікні кажу поясність толком куди йти і яка послідовність дій, що краще перереєстрація чи зняття та поставновка. Сказали перереєстрація так як НЕТРЕБА РОБИТИ ЕКСПЕРТИЗИ І ШВИДШЕ !!!
Довідка рахунок перереєстрація - 850 грн.
Довідка рахунок на зняття та постановку - 500 грн.
Дав 850 грн. він мені дав довідку рахунок на перереєстрацію
4. Потім знов в 1 вікно. Там знов недовольний каже нема точного обєму двигуна, йди до експертів в 26 вікно
5. 26 вікно: Заповнив бланк, оглянув, номера двигуна незнайшов (я і незнав де він є) кажу 2 літра, каже то на Городоцькій визначають, я думаю ну їду на Городоцьку., але він каже як даш на добру каву то зара визначем тут.....дай 100 грн. якщо хочеш каже !!! Я дав 100 експерту...
6. Вікно 15 беру реквізити на оплату послуг ЕКСПЕРТА З 26 вікна 89 грн. і йду в касу.
7. Потім зразу оплатив за пслуги поставноки на облік 479 грн з новими номерними знаками(можна було взяти якісь б/у але як мені там сказали що б/у може небути в даний момент то краще бери нові їх вартість 140 грн.)
8. Знов звернувся до експерта-криміналіста і показав чек на оплату той зробив ще одну безкоштовну виписку що машина не проходить в кримінальних справах і т.д.(не РОЗШУК чи АРЕШТ)
9. І в 1 вікно з всім пакетом доків на реєстрацію. Почекав сьогодні зранку 40 хв і тех. паспорт + номера вже були готові.

Все разом у мене вийшло 1518 грн.
З них 89 грн. не передбачені витрати на екперта та 100 грн. пришвидшення визначення обєму двигуна. Це в старих тех. паспортах таке і то не у всіх...... У нових таких траблів нема
Якщо щось когось цікавить то можу підказати по телефону 098 21 67 967 Андрій

Востаннє редагувалось Чет, 25 вересня 2014, 14:54 користувачем M@sTeR, всього редагувалось 2 разів.
- MAGYLA
Liuskywalker писав: щось дуже мудрьоно , ІМХО . Якщо в мене в дорученні (генералці) прямо чорними буквами вказано , що я можу робити операції з постановкою -зняттям на \з обліку , то навіщо ще хтось ?
тобто ти можеш подарувати машину першому бомжу, але по закону не можеш подарувати собіч.3 ст.238 ЦК
Представник не може вчиняти правочин від імені особи, яку він представляє, у своїх інтересах або в інтересах іншої особи, представником якої він одночасно є, за винятком комерційного представництва, а також щодо інших осіб, встановлених законом.
- CAT
- Контактна інформація:
M@sTeR, дякую що все доступно розписав! 

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- topper
про який запит мова?M@sTeR писав: я подав у суботу в 13,00, а запит прийшов в вівторок в 12,00

- M@sTeR
- Контактна інформація:
пункти 5, 6 і 8 відпадають якщо у тебе новійши тех паспорт або в старому вказаний точний обєм двигуна ,седан і т.д.....CAT писав: M@sTeR, дякую що все доступно розписав!

- CAT
- Контактна інформація:
Лажа вийшла, приїхав в мрев, пішов в 13 вікно, чувак сказав що не вийде зняти з обліку бо у власника прописка змінилась і в дорученні написана інша адреса ніж в техпаспорті... Він просто завтикав поміняти техпаспорт коли поміняв прописку, а я завтикав перевірити адресу коли робили доручення. Нотаріус вписав його реальну прописку яка в паспорті. Той тіп з МРЕВ сказав їхати по місцю реєстрації і там знімати. З власником впринципі вже домовився, але цікаво чи вони там в МРЕВ не розводять мене бо вони щось невпевнено говорили, так якби може і можна, але типу їм паро грн треба дати... Хз кароче.. Хтось з таким стикався?
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- M@sTeR
- Контактна інформація:
CAT, Йди до начальника. Всі стенди і ролики там в мрев кажуть, шось не то до начальника. Я думаю що то бред з місцем прописки.
- M@sTeR
- Контактна інформація:
Коли авто з іншої області або іншого мрев. То подають запит в мрев де авто зареєстроване. Чи нема арешту, чи не в угоні і т.д.topper писав:про який запит мова?M@sTeR писав: я подав у суботу в 13,00, а запит прийшов в вівторок в 12,00
- topper
дякуюM@sTeR писав: Коли авто з іншої області або іншого мрев. То подають запит в мрев де авто зареєстроване. Чи нема арешту, чи не в угоні і т.д.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей