кого?датчик чи геркон? датчик на екзісті,а герконів на радіобазарі хоч гать гати :)Vanjabest писав: де його можна купити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кого?датчик чи геркон? датчик на екзісті,а герконів на радіобазарі хоч гать гати :)Vanjabest писав: де його можна купити?
Пройшов рік і я апять убив стійку з тої самої сторониSluva писав: Убив передню стійку
саме так...відстав безнадьожно :) це варіатор випередження кута запаленняcat-yellow писав: чи то я вже від ГМО шних термінів відстав?
о курдеSluva писав:саме так...відстав безнадьожно :) це варіатор випередження кута запаленняcat-yellow писав: чи то я вже від ГМО шних термінів відстав?
Я замахався засікати,і непанятно чи то на заправці найопують чи то я газ в пол тисну...по місту по різному 10-12, чиста трасса не засікав, останній змішаний вийшов 7.5mathst писав:Sluva, який виходить середній розхід газу? траса, місто, змішаний?
ну по ідеї десь в тих межах мав би бути, бензин згрубша 9+10-15%=10-11 л.Sluva писав: 10-12
та пахло так що люба пахнючка ховаєтьсяLiuskywalker писав: добре , що сік - то не молоко і не яйки !
Тоже мені, замріявся про каралєву сєрпантінафSluva писав: Вчора при виході на швидкості з кільця
дяк,вапрос тільки біля якого будинку? :) бо до 8.45 був один,а після 9.00 інший будинокmathst писав: Фа-фа тобі біля будинку, гарно машина виглядає
ну...в мене тоді єдиний варіант відповіді,це було на ВолВеликого і я зранку малу в школу віз...mathst писав: Sluva, дівчинка сідала в машину.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей