Славку , весь час забуваю спитати : то якась специфічна фігня під модель чи універсальна ?Sluva писав: Датчик рівня омивайки поставив на початку літа,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Славку , весь час забуваю спитати : то якась специфічна фігня під модель чи універсальна ?Sluva писав: Датчик рівня омивайки поставив на початку літа,
а на приборці хіба то не показує?Sluva писав: Датчик рівня омивайки
В них шо ВАГ?Taras:) писав:а на приборці хіба то не показує?Sluva писав: Датчик рівня омивайки
Вусіко правий ; ) а в тебе такє на приборці?знаю що у фордів майже всіх є ,але тре через обд активувати...Taras:) писав:а на приборці хіба то не показує?Sluva писав: Датчик рівня омивайки
В пртнципі воно універсальне,але є 2-а варіанта датчика...один такий, як в Яревича задротний, реагує на зміну опору і там тре чудити якусь схемку,а такий як в мене то на основі геркону,нема рідини поплавок з магнітом опустився,замкнувся контакт і діод світиться...Liuskywalker писав:Славку , весь час забуваю спитати : то якась специфічна фігня під модель чи універсальна ?Sluva писав: Датчик рівня омивайки поставив на початку літа,
У мене і в помині такого немає.Sluva писав: у фордів майже всіх є
b_andriy писав: робиш два контакти в бачку, коли є вода буде замикання, коли нема нема контакту, ну ти поняв нє?
Liuskywalker писав: ти попробуй запхати + і - 12В в зимову омивайку , підключивши інші кінці до , скажем , світлодіода , ну ти поняв, нє ?
Sluva писав: такий, як в Яревича задротний, реагує на зміну опору і там тре чудити якусь схемку
я брав від опеля на екзісті:Liuskywalker писав: мій вапрос треба читати так : де така фігня продається і пачьом ?
а в б4 пасцаті не було і в октахах вроді нема і ще ряді автомобілів...але то таке...Taras:) писав: в Джетті є, більше того навіть в Альмері 96 року було
у фокусі вєрняк єFobos писав: У мене і в помині такого немає.
де його можна купити?Sluva писав: вскрили його і перепаяли новий геркон
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість