Не зачот!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Drift King писав:треба більше їздити, сьогодня може трохи в офісі посиджу, а так майже кожен день по 200 - 400 км намотую (по гірських серпантінах), от і бачу що на дорогах витворяють
Та ти супер п13датий!!!!Drift King писав:мені 22, крім гнати щось реальне можеш відповісти? Бо в мене вже 3 протоколи і раз 15 уже заплатив за перевищення!!!
НІCAT писав:В тій темі є шось смішне?
не з гір я, робота просто такаMust Drive писав:А то ти до нас з гір спустився? Я то думаю де такі беруться
ну ти збоку не стояв і вітер флюгером не міряв, так що нєфіг базарити!Nick_ писав:Та БЛЯ з горки і попутному вітрі! За нєфіг запора розжену до 170 км./год. при такому розкладі.
Не зачот!
Отут насмішив серйозноDrift King писав:ночами в гаражах сидить машини тюнінгуючи для участі,
жесть..Drift King писав:і вроді би я неправильно кут визначаю.
Drift King писав:вроді би я неправильно кут визначаю.
Іменно шо знаю, але як його виміряти на трасі? на перехресті понятно, а якщо так само міряти на трасі в мене получається що 90 вигин траси і швидкість 90!Може хтось детально написати як вигин траси виміряти?Yelik писав:Ти не знаєш яким є кут в 90?
![]()
даааа.... ти цього разу на іншу траву перейшов...Drift King писав:Може хтось детально написати як вигин траси виміряти?
так так! ми разом полетимо в космос і на відстані 30 000 км від землі буде міряти проекцію шкільним транспортиром!S_V_B писав:Але для більшої точноті потрібно звертатись в NASA ну це тобі організує CAT, він з ними знається)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей