Дуже дякуюChell писав:Круто!!! Автор молодець! Настоящий кулібін)))) успіхів в доробках!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дуже дякуюChell писав:Круто!!! Автор молодець! Настоящий кулібін)))) успіхів в доробках!
О! Доречі, дякую що нагадав. Подушки в атомобілі працюють від опору, і через несумісність опорів сітроена і ланоса від подушки прийшлось відновитись і я відключив блок управління AIR BAG. І замість подушки сітоена, була зроблена акуратна заглушка з скловолокна і обтягнута дермонтином. Але скажу таке, завдяки цьому рулю, я нарешті навчився правильно сидіти за кемом, тобто триматись ТІЛЬКИ за обод керма, а не за спиці, чи тим більше за саму подушку. Радий що Вам подобається це читати, і знаєш наскільки приємно чути добрі відгуки про зроблену роботу, тим більше що все зроблено не чужими, а своїми руками.Fobos писав:Ти писав про еірбег, а в рулі від цитрона також підклюяив подушку? Сам по собі руль не дуже, коли возився на с4 той руль мене напрягав, але те що там редуктор і передаточне число змінилось, мене вразило, тільки заради цього заміна була варта старань. Давно тут не було цікавих тем, справжніх про тюнінг.
P.S. Але ти не тішся гумором тутешнім, тут безліч мудаків, які далекі від тюнінгу і знання та розуміння будови і принципів управління авто та сидять тут тільки для того, щоб обісрати когось і затролити. :-o
подушку він собі замутив на новому кермі від ланоса. а тепер стоїть кермо від сітра але вже без подушки ? Андистенд ???b_andriy писав: я шось непоняв, ти сам доставив подушку в руль чи зняв з руля сітра?
я думаю но нове кермо без подушки надьожніше ніж старе з самопальнопідключеною подушкою яка може перестрашитись і встрілити на якійсь яміromanbelyj писав: Андистенд ???
В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чомуromanbelyj писав:цікаво читати і респект за виконані роботи. але моя думка безпека на першому місці має бути все ж таки, тому зря поміняв безпеку на вигляд. я про кермо!
ахаха, ти вцепив по кругу кэнгурятники?Ростик1 писав: В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чому
Давай пиши, не муч людейРостик1 писав: В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чому
Чому? Я ж не мазохіст, щоб за свої ж гроші по писку добрячу плюху дістатиb_andriy писав:я думаю но нове кермо без подушки надьожніше ніж старе з самопальнопідключеною подушкою яка може перестрашитись і встрілити на якійсь яміromanbelyj писав: Андистенд ???
То був яMEGASinK писав:і я сьогодні бачив ланос. на любінській. але він був з шашечкоюале ззаду доволі схожий...дві труби,стопи тоновані...
Кенгурятники, то сільський тюнінх, а я ж хлоп зу Львоваb_andriy писав:ахаха, ти вцепив по кругу кэнгурятники?Ростик1 писав: В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чому
Ввечері напишу з компютера.-Driver- писав:Давай пиши, не муч людейРостик1 писав: В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чому
це був жартРостик1 писав:Кенгурятники, то сільський тюнінх, а я ж хлоп зу Львоваb_andriy писав:ахаха, ти вцепив по кругу кэнгурятники?Ростик1 писав: В мене мабуть самий безпечний лалос на всій західній Україні, скоро зрозумієш чому
Та я б радий, але тіті міті трохи скінчились, треба трохи до хати принести, бо жінка з дому виженеSeRhIy0103 писав:Ростик1
Дерибань,підвіска бачу якась занижена чуток,комплект для турбо двіжка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей