та на воді їде, атвічаю! асобінно карб!Kritik писав: а шо вже про таврію говорити
я вже не помню, коли на заправку катався, зранку встав, бак відкрив, з крана налляв і вйо по нашему біздарож"ю і нафік мені ті супир HDI
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та на воді їде, атвічаю! асобінно карб!Kritik писав: а шо вже про таврію говорити
в пріуса перевага в місті. а по трасі 3.7 заявлено. то навіть турбо бензинова фієста так заявляє. а дизельна - 3.3.Romko писав: Тойота якісь гібриди придумує Пріуси, Хонда Сівіки гібридні як є 1.6 HDI
так то в змішаному режимі.Romko писав: він писав про 4.5 реальних при поїздках в Європу по ідеальних дорогах
2,5 л/100 км пути – новый рекорд Украины
в бак відлив і вйо ))))cat-yellow писав: зранку встав, бак відкрив
То вроді такий мотор, як в Сітроені С4wazzup писав:ось тут хлопці реально повзли
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=313122,5 л/100 км пути – новый рекорд Украины
Ні!t309 писав:мда, ну що тут скажеш, круто, але думаю взимку в тих машинах холодно ))))
я так розумію народжується нова культова машина форумуBOXER писав: круто, французи радують.
1. це змішані цикли, я не їде з точки А в точку Б, я далі катаюся по містах, цікавих місцях, за продуктами і тдRomko писав: він писав про 4.5 реальних при поїздках в Європу по ідеальних дорогах...
на холостих вона не гріється зовсім, якшо їхати - тепло, але на стоянці не зігрієшся ніяк, хоча один раз глибоко в Швеція при температурі -20 спав в машині з заведеним двигуном, в ноги холодно трошки було, але спав.t309 писав: мда, ну що тут скажеш, круто, але думаю взимку в тих машинах холодно ))))
поло економніше 100%, там паспортні 3.1 по трасіFelix писав:то виходить шо поло блюмойшин 1.2 тді атдихає простоwazzup писав: якшо їхати 60-80 і не обганяти, то середній буде максимум 3.4-3.6л/100км![]()
я думаю тут немає криміналу, якшо чувак таке каже.Romko писав: от чому я тут і пишу, що парнішка під...жує про 1500 км запас ходу на повному баці - бо ідеальної дороги відстанню 1500 км без обгонів, пробок, зупинок і т.д. не існує
Шойно залився до відстрілу, 67,5л - 1130грнwazzup писав:повертаючись до теми, треба заправитись, курс по міжбанку пішов вверх
в тій машині ще є круїз-контроль. а це ще більша економія на трасі.Romko писав:wazzup, от чому я тут і пишу, що парнішка під...жує про 1500 км запас ходу на повному баці - бо ідеальної дороги відстанню 1500 км без обгонів, пробок, зупинок і т.д. не існує
в мене повна база, я за круїз відразу доплатив.Andriy01 писав: в тій машині ще є круїз-контроль. а це ще більша економія на трасі.
то жесть, я трошки до 1000 не дотягнув останній разtelko писав: Шойно залився до відстрілу, 67,5л - 1130грн
Прикол в тому, шо до кінця місяця мені 100% того не хватитьwazzup писав: то жесть, я трошки до 1000 не дотягнув останній раз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей