Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та не треба нічого показувати! я тобі вірю бо мій друг на ікарусі-гармошці з стоячими пасажирами в шпильку на швидкості 350 км/год входив навіть без ручніка!Drift King писав:Я ті повороти що він на 120-130 проходить проходжу на 80-90, і то помолившись, так що показати незможу
CAT писав:та не треба нічого показувати! я тобі вірю бо мій друг на ікарусі-гармошці з стоячими пасажирами в шпильку на швидкості 350 км/год входив навіть без ручніка!
Усьо залежить від прокладки!!!A1 писав:нахєра народ купляє Ферарі і крузаки, як можна купити матіз і вставити ці обдиві машини на трасі і в горах![]()
ааааааааааа! з самого ранку на роботі як дурак лахаю і ніхто не шарить шо то зімною!Drift King писав:одні песимісти!!!А що ви скажете на те що на минулому тижні передімною чувак на газоні старенькому повороти на 90 градусів на скорості 80 - 90 проходив?!!Якщо газон їде 80 в повроті то чого матіз неможе 120 ????!!!!!
одні песимісти!!!
мені 22, крім гнати щось реальне можеш відповісти? Бо в мене вже 3 протоколи і раз 15 уже заплатив за перевищення!!!Must Drive писав:Не ти не балабол, ми тобі реально вірим! Років тобі скільки 8? Ті твої разкази на голки з Біту похожі, друг, другу, друг!
Drift King написав:
побачив в туніг-шопі антірадар,
Купляй! То якраз то шо тобі треба. Даїшніки як в тебе його знайдуть, полахають з тебе і відпустять)
Я впав з крісла...Drift King писав:на минулому тижні передімною чувак на газоні старенькому повороти на 90 градусів на скорості 80 - 90 проходив?!!Якщо газон їде 80 в повроті то чого матіз неможе 120 ????!!!!!
сьогодні день сміху!!!!Drift King писав:Бо в мене вже 3 протоколи і раз 15 уже заплатив за перевищення!!!
Відчуваю, що тут без потойбічної сили і інопланетян не обійшлосаDrift King писав:одні песимісти!!!А що ви скажете на те що на минулому тижні передімною чувак на газоні старенькому повороти на 90 градусів на скорості 80 - 90 проходив?!!Якщо газон їде 80 в повроті то чого матіз неможе 120 ????!!!!!
відчуваю що тут без трави або грибів не обійшлосяFobos писав:Відчуваю, що тут без потойбічної сили і інопланетян не обійшлоса
і шо тут смішного????!!!!!!CAT писав:Drift King написав:
Бо в мене вже 3 протоколи і раз 15 уже заплатив за перевищення!!!
сьогодні день сміху!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей