то ти правильно! мужик!Ростик1 писав: тонування авто (все наглухо + лобовуха повністю)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то ти правильно! мужик!Ростик1 писав: тонування авто (все наглухо + лобовуха повністю)
Оооо, бачу впізнав менеПетро писав:звук в магнітофоні зробив чи нє
Мені 29AnGeL писав:можна питання, скільки тобі років? бо за 14 к, можна було... та яка різниця впринципі шо там можна було, всеодно вже все пропало![]()
але з другої сторони, те, шо ти той ланос доводиш до якого пуття, чи принаймі намагаєшся, то є дуже добре! чесно, я бачив не один ланос, який виглядав більш ніж достойно. отож перше шо тобі рпджу зробити, то поміняти диски, на 15 радіус, і якісь суттєво кращі/дорожчі брендові, і обовязково ширші. приборка реально вийшла круто. а про решту мовчу...
Підколюєш?BOXER писав:то ти правильно! мужик!Ростик1 писав: тонування авто (все наглухо + лобовуха повністю)а газ поставив вже? проставки під пружини є? кажуть корисна річ! стопи задні затягнув в ноль під колір кузова?
Знаю обидвох власників цих Ланосів, так, дійсно круто, без слів, але повір, є ще багато людей котрі наслідують мене, трішки пізніше зрозумієш чомуAnGeL писав:он знайшов єдиний правильний приклад для наслідування.
ще колись бачив під політехом золотистий седан, теж занижений, на шикових дисках, який виглядав дійсно достойно, але фоток не знайду...
Щиро вдячнийvdb-47 писав:Бачу Ваше авто на вулицях нашого міста. Чесно кажучи, відразу кидається в очі. Бажаю Вам і далі радувати очі перехожих Вашою жужою!... :)
SeRhIy0103 писав: ріж пружини
Дня не вистарчит щоб дописатиAnGeL писав:Ростик1, ну ти мене і заінтригував. давай бистрєй дописуй бортовик шоб розвіяти всі сумніви.
b_andriy писав:дай фото якою машина зараз
Пружини сток, колеса не поміщаються, а обріжу, то взагалі з місця не зрушуSeRhIy0103 писав:Ростик1
На лівандовці деколи бачу,ріж пружини![]()
Это будет фиаско, не повторяй тех ошибок которые мы натворили раньше чем ты.Ростик1 писав: SeRhIy0103 написав:
Ростик1
На лівандовці деколи бачу,ріж пружини
Пружини сток, колеса не поміщаються, а обріжу, то взагалі з місця не зрушу
Ні різати нівякому разі не буду, якщо ставити то тільки занижені і то максимум -20 але не можу ніяк наважитись, деколи попадаю посеред ночі в такі дєбрі в області, що шкодую що в мене не позашляховикBlack писав:Это будет фиаско, не повторяй тех ошибок которые мы натворили раньше чем ты.Ростик1 писав: SeRhIy0103 написав:
Ростик1
На лівандовці деколи бачу,ріж пружини
Пружини сток, колеса не поміщаються, а обріжу, то взагалі з місця не зрушу
Я теж з левандівки, то мене жінка плутала з тим таксистом, в нас навіть номера подібніRamon писав:Нічо такий ланос, але дискиІ звичайно шо за ті гроші можна було купити щось краще, але то таке, " на вкус и цвет...."
Знаю на Левандовці такий ланос але він на таксі працює, ти не?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей