Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
vovka, в мене також написано мінімум 95, хоча чув/читав, що є любителі 92 заправляти
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: НІ високим цінам на бензин!!
аффтар має на увазі, шо 3-літровий на галімій бєнзі хоч трохи їхати буде, а 0.8 вклякне 

Sad, but true.
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
cat-yellow писав: (16.40 (Таврон катає виключно УкрНафту 95) * 25 - 250) знайду куди потратити :)
то таврон будь-яку бензу не жре, а то виходить і на суміші бензи + дизеля їде і не париться. Як мінімум дивна економіяcat-yellow писав: АЛЕ! Натомість отримав бадягу, яку розвели, як виявилось 30л бензи на 5л соляри
моя Таврона-ма пережує то гімно і не заікнеться!
- YuraDOC
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
У мене доісторичний 8-ми клапанник 1,2л., степінь стиску не пам'ятаю точно, але щось до 10:1. То зараза дуже чутлива, 92-взагалі тупить і не їде,скидає мозги на карту запалювання під 91-й октан, а 95-й дешевий трохи краще, але все одно коли дивлюсь параметри в реальному часі, то дає відкат запалювання до 15-ти градусів.
Найкраще їде на Super95 від УкрНафти, там домішки біо-етанолу, на який багато моїх знайомих нарікають... що і тяи немає і витрата зростає.
Так що спирто-бенз по 15грн. за літр рулить
, детонаційна стійкість на висоті!
Найкраще їде на Super95 від УкрНафти, там домішки біо-етанолу, на який багато моїх знайомих нарікають... що і тяи немає і витрата зростає.
Так що спирто-бенз по 15грн. за літр рулить

(O==[][]==O)
- YuraDOC
- Контактна інформація:
Уточнив, степінь у мене 10,1:1
Свічки по каталогу ідуть досить гарячі, може тому так і детонує? Може спробувати холодніші?
Свічки по каталогу ідуть досить гарячі, може тому так і детонує? Може спробувати холодніші?
(O==[][]==O)
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
а може спробуй розібратись який бензин треба для такого двигуна з даним ступенем стиску?YuraDOC писав: Свічки по каталогу ідуть досить гарячі, може тому так і детонує? Може спробувати холодніші?

мануал

підозрюю що там -98

доречі,провіряли оригінальним ваговським компом машинки з ТСІ, для всіх треба в ідеалі 98.
Чув що власники фордів з екобустом також кажуть що 98 рулить
Воно 

-
- Ім'я:Inf24
YuraDOC писав:
Так що спирто-бенз по 15грн. за літр рулить![]()
![]()
, детонаційна стійкість на висоті!
так точно.
Ось тому, коли в баку лишається трохи бензину і машина стоїть кілька місяців - спирт (особливо літом в жару) випаровується, а лишається бенз, від якого навіть моя детонує.
правда 100% в тому, що будь-який двигун працює добре на якісному пальному, якого у нас нема. А далі починаються ньюанси описані нижче
тупість чи динаміка по літражу - все залежить від конструкції двигуна (степінь стиску, спосіб вприску, інтеркулер, турбіна, системи запалювання, свічок і їх здатності самоочищатися від нагару), заточеності прошивки мозгів (в мене наприклад паспортний діапазон 92-98) та зовнішніх чинників (температури повітря, рівень над морем, кількість кисню в 1 об"єму)
І якщо 2 автомобілі різного літражу (1.1 та 2.8 наприклад) але приблизно однакової будови мотору включаючи степінь стиску заправити паршивеньким бензином ще й зі спиртом, який горить але тяги не дає, то на 1.1 це буде яскравіше відображатися ніж на 2.8, бо 1.1 тягне кузов в 1 тону, а 2.8 - не 2.5 тони а тільки 1.5 наприклад.
inf24 писав: Ось тому, коли в баку лишається трохи бензину і машина стоїть кілька місяців - спирт (особливо літом в жару) випаровується, а лишається бенз, від якого навіть моя детонує.правда 100% в тому, що будь-який двигун працює добре на якісному пальному, якого у нас нема. А далі починаються ньюанси описані нижчетупість чи динаміка по літражу - все залежить від конструкції двигуна (степінь стиску, спосіб вприску, інтеркулер, турбіна, системи запалювання, свічок і їх здатності самоочищатися від нагару), заточеності прошивки мозгів (в мене наприклад паспортний діапазон 92-98) та зовнішніх чинників (температури повітря, рівень над морем, кількість кисню в 1 об"єму)І якщо 2 автомобілі різного літражу (1.1 та 2.8 наприклад) але приблизно однакової будови мотору включаючи степінь стиску заправити паршивеньким бензином ще й зі спиртом, який горить але тяги не дає, то на 1.1 це буде яскравіше відображатися ніж на 2.8, бо 1.1 тягне кузов в 1 тону, а 2.8 - не 2.5 тони а тільки 1.5 наприклад.
тепер зараховується

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Можна детальніше, що там кажуть "власники фордів з екобустом"? Де вони той 98 знаходять?Thorn писав: Чув що власники фордів з екобустом також кажуть що 98 рулить
-
окко, вог і т.п. велику частину пального возять з Білорусії (читай з росії, бо Білорусь (вірніше бацька) має преференції від путкіна за хорошу поведінку ), а це значить, що купляючи паливо у даних брендів, ми фінансуємо навіть не економіку росії, а тих, чиїм коштом фінансується війна проти нас же.
1) для порівняння згідно цього сайту прекрасно видно, хто тримає однакові ціни на паливо - це шелл, вог, окко
2) що я маю:
Приклад - в рік я наїжджаю,наприклад, 30 тис. км., що при розході у 6 л/100 км приблизно ( 30 000 * 6 ) / 100 = 1800 літрів/рік або:
1800 л * 17.69 грн/л = 31 842 грн / рік на окко, вог, ...
1800 л * 16.4 грн/л = 29 520 грн / рік на укрнафті
різниця "на рівному місці" = 2 322 грн./рік А у тих, хто по 100 тис. наїжджає - 7740 грн.
за 6 років їзди на А-92 укрнафтівській у мене проблем не було ніяких, думаю з А-95 також не мало б бути.

якщо я не фінансую расєю і тих, хто продає її пальне, виходить, я виграю не тільки 2 рази...
1) для порівняння згідно цього сайту прекрасно видно, хто тримає однакові ціни на паливо - це шелл, вог, окко
2) що я маю:
Приклад - в рік я наїжджаю,наприклад, 30 тис. км., що при розході у 6 л/100 км приблизно ( 30 000 * 6 ) / 100 = 1800 літрів/рік або:
1800 л * 17.69 грн/л = 31 842 грн / рік на окко, вог, ...
1800 л * 16.4 грн/л = 29 520 грн / рік на укрнафті
різниця "на рівному місці" = 2 322 грн./рік А у тих, хто по 100 тис. наїжджає - 7740 грн.
за 6 років їзди на А-92 укрнафтівській у мене проблем не було ніяких, думаю з А-95 також не мало б бути.

якщо я не фінансую расєю і тих, хто продає її пальне, виходить, я виграю не тільки 2 рази...
- YuraDOC
- Контактна інформація:
Thorn писав: а може спробуй розібратись який бензин треба для такого двигуна з даним ступенем стиску?
мануал
підозрюю що там -98
Розібрався, німці навіть на лючку баку написали, мінімум 95 без свинцю

Але маємо те, що маємо, 95-й з ВОГ-ОККО-ЛУКОЙЛ-УкрНафта дають детонацію... а 98-й якось жаба не дозволяє лити у авто 20-річної давності з мотором родом з 80-х

(O==[][]==O)
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
Вроді трохи впало
, як піднімати то на 5 грн. а опускатися то на 25 коп.

-
- Ім'я:Назар
це ж бізнесмени всі вони хочуть заробити.Святослав писав:Вроді трохи впало, як піднімати то на 5 грн. а опускатися то на 25 коп.
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
nazikey, вішати на ЛЕП за яйця треба таких бізнесменів
Мій стиль - не ваша мода.
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Цікаво, наші срані монополісти збираються опускати ціни на бенз ?

^_^
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
а зачим?всі і так хаваютьveresen писав: Цікаво, наші срані монополісти збираються опускати ціни на бенз ?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
сьогодні заправляв робочого Т5
сказав до повного....
потім як глянув чек... 1250 грн....
піпєц, думаю тако була б то моя машина, то була б біда... повний бак - пів зарплати....
сказав до повного....
піпєц, думаю тако була б то моя машина, то була б біда... повний бак - пів зарплати....

-
а норвежець на зарплату може купити до цистерни паливаKritik писав:сьогодні заправляв робочого Т5
сказав до повного....
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
в Норвегії нафти хоть залийся..inf24 писав: а норвежець на зарплату може купити до цистерни палива
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей