Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
підберає масла після капремонту
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Народ Привіт . Підскажіть будь ласка . В мене Ваз 2101 1978 року зробив я капіталку двигуна проїхав лише 500 км і вже десь 1 літру долив , яка причина може бути того , що масло так підбирає ?
Думаю що обкатка притераються кольца і тому так підберає ... Залито маю GM 10W-40 на щупі масло світленьке .
Думаю що обкатка притераються кольца і тому так підберає ... Залито маю GM 10W-40 на щупі масло світленьке .
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: підберає масла після капремонту
Andreyko, ыдьте до майстра що це робив, нехай переробляэ.
Пысля каыталки Треба, тобто завжди треба користуватись тыльки синтетичним маслом
Пысля каыталки Треба, тобто завжди треба користуватись тыльки синтетичним маслом

Воно 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
дуже багато майстрів навпаки радять мало не мінералку.Thorn писав: Пысля каыталки Треба, тобто завжди треба користуватись тыльки синтетичним маслом
літр за 500 км то дуже дохріна.. треба дивитися може десь тече, або лізти знов в мотор. вези до майстра. так немає бути. взагалі розходу масла після капіталка немає бути.
недавно знайомий який купив в мене 08, поставив туда свіжовідкапіталений мотор. сам робив. як для себе. досвід в тому є немалий. завів і димить

- b_andriy
- Контактна інформація:
Andreyko, ти міряв по щупі шо іменно літру зжерло? може ти міряв на гарячив мотор і воно не стекло вже?
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
При такій витраті ззаду має бути димова завіса. Може це просто у масляний фільтр і систему закачало? Якщо хочеш дійсно знайти - повністю оглядай двигун - стан свічок, компресія, протікання через сальники і т.п.Andreyko писав: проїхав лише 500 км і вже десь 1 літру долив , яка причина може бути того , що масло так підбирає ?
-
Вот імено нічо не тече , не де не мокро свічки сухі все добре , але проїхав там сотню кілометрів глянув зранку на щуп на мінюмі трошка долив до правильного рівня , проїздив ще знову дивлюсь не так як має бути рівень.
Та й не димить вона тільки при вологій погоді підимлює .
Та й не димить вона тільки при вологій погоді підимлює .
- b_andriy
- Контактна інформація:
зупинився на рівні поверхності? скільки часу чекав після того як заглушив?Andreyko писав: проїздив ще знову дивлюсь не так як має бути рівень.
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
щоб правильно перевірити чи бере чи не бере треба на рівній поверхні зранку виставити рівень на щупі щоб був максимум і післятого їздити і тестити. А як ви з майстром виставляли рівень, влили 3,7 л. і ти поїхав??? сам фільтр жиговский хаває в себе біля 300 мл масла + масло насос і магістралі були пусті. Взагалі як вище писали як би так їло масло то ззаду диміло б точно.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Чого тут гадати? Потрібно дивитися. Багато масла втікає через сальники клапанів, але при цьому сильно закидає свічки, а вони чисті. Багато може витекти через прокладки і сальники, а там нічого не капає. Можуть пропускати маслозйомні кільця, поки не притерлися, або поверхня циліндра якась не така - перевір компресію. Можеш глянути, чи сильно валить дим з патрубка вентиляції картера.
Може бути, що масло розведене бензином - бензин швидко випаровується і згорає, а об'єм зменшується. Переконайся, що масло, яке заливаєш, не дуже ріденьке.
Може бути, що масло розведене бензином - бензин швидко випаровується і згорає, а об'єм зменшується. Переконайся, що масло, яке заливаєш, не дуже ріденьке.
-
чекав до 5 хв тоді міряв рівень но як зразу заглушив було майже на кінчику щупа .. а потім як стекло на мін. диміла спочатку але потім перестала
-
Поїду до моториста оскільки на гарантії мотор ще то нехай дивиться . Їхні проблеми .
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] оце ти його трольнувvovka писав: недавно знайомий який купив в мене 08, поставив туда свіжовідкапіталений мотор. сам робив. як для себе. досвід в тому є немалий. завів і димитьдимить конкретно.. місця собі не находив.. поки не згадали що я ж на роторі їздив і лив масло в бензин в немалій пропорції, і той бензин ще лишився в баку :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Liuskywalker я б то ж на его выражение лица хотел посмотреть в тот момент 

З повагою Black.
- vovka
- Контактна інформація:
думаю він міг зняти той мотор і наново перезібрати (він такийBlack писав: я б то ж на его выражение лица хотел посмотреть в тот момент

ну то я до того, що причина того що "бере" масло може бути сама несподівана. нетреба спішити з висновками.
в мене доречі на форді якщо дивитися рівень по щупу коли машина стоїть нерівно - то там може рівень плавати від мінімума до максимума (залежно в яку сторону наклон)

-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Я б тих майстрыв послав на... ы в ...., ы быльше не приыхав, ы всым казав що вын рагуль, нормальний майстер такого не порадить!vovka писав:дуже багато майстрів навпаки радять мало не мінералку.Thorn писав: Пысля каыталки Треба, тобто завжди треба користуватись тыльки синтетичним маслом
Хыба що з правильним ынтервалом замыни
Мынералка 3-5тис.км, напывсинтетичне 5-7тис.км, синттичне 7-10тис.км, залежно выд умов експлуатацыы для атмосферного бензинового двигуна. Для дизельного двигуна, ы для турбобензинового выднымаём по 1-2тис.км

Воно 

- vovka
- Контактна інформація:
та я взагалі то тоже неприхильник всяких мінералок і ніколи їх не лив.Thorn писав: Хыба що з правильним ынтервалом замыни
Мынералка 3-5тис.км, напывсинтетичне 5-7тис.км, синттичне 7-10тис.км, залежно выд умов експлуатацыы для атмосферного бензинового двигуна. Для дизельного двигуна, ы для турбобензинового выднымаём по 1-2тис.км
але таке свого часу не від одного майстра чув що на обкатку перша заливка масла мінералка, а потім міняєм на синтетику або півсинтетику.. ну то щоправда був "жигуль".
-
В мене була залита мінералка но я відмовився від цього і залив напів синтетику нормальну . Мінералка погана по-перше на скільки знаю на зиму , та й мінералку заливають коли дійсно масло підбирає бо воно густійше .
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
vovka писав: але таке свого часу не від одного майстра чув що на обкатку перша заливка масла мінералка

І доля правди в тому є , бо мінералка за тих 500 км зі своєю задачею теж справиться не гірше брендової сіні

Тому нема нічого кримінального в мінералці , звісно, якщо то не є відверта бодяга ! Але це справедливо для будь-якого мастила

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- M@sTeR
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Недавно знайомий також собі сам капіталив двигун на ВАЗ 2106, так кільця поставив догори ногами.
Їздив так 200 км, поки знов нерозібрав.........

Всё лучшее случаеться неожиданно...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей