Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
о май гадTaras:) писав: Їду під молдавську границю....
Felix писав: о май гад
Цены на продукты как раз халявные,просто у нас курс на порядок высший сталоксана2013 писав:я зараз в Обзорі.
їхала через Чернівці, 18 годин. майже пів Румунії пролетіла за фурою. на кордонах по 30-40 хв.
ціни на житло порівняно з Кримом тут значно дешевші, живу 50 м від пляжу, 16 євро.
але природа в Криму набагато гарніша.
ціни на продукти на порядок вищі наших.
цепануло?хочеш ще?рука тягнулась до ручніка?serega_l1 писав: Трансфагараш - ЖЕСТЬ!!!
мова йде про саме місце і враження від того що ти його відвідав, а не про страх їзди там... Я, після спуску, вуха продув аж на пів дороги до Сібіу, їхав як глухонімий, точніше, глухий, шо на електрокарі...deepmost писав: Чому ЖЕСТЬ ? нормальна дорога :)
Я навчився техніки щоб не закладало. А місце дійсно вражає, дійсно враження що з кожного треку взяли найкращу частину і перенесли в гори і постійне відчуття що їдеш на неправильній машині, хочеться спорткарserega_l1 писав: deepmost, було таке?
то правда,deepmost писав: постійне відчуття що їдеш на неправильній машині, хочеться спорткар
давай без лишніх пантів - люба фієста начіная дета від 2007 року рве на серпантінах любий амг, в амг є ше теорітічні шанси з фієстами до 2006 рокуserega_l1 писав:Felix, ...уесту![]()
Хочеться АМG і дати угла на задньому приводі![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей