Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну та - трохи дороговато в сучасних реаліях, хоча люди пишуть таке:
"Коли купував, розглядав багато варіантів у франківському р-ні. Мене особисто підкупило те, що біля Ювелірного буде велика власна парковка + територія під шлангбаумом. Також що дім далеко від дороги і що перед вікнами немає інших будинків чи АЗС. Ще що поруч є озеро, яке облагородять в найближчому майбутньому. Що в будинку буде 4 ліфти з повними опціями (забудовник поставить 4 дійсно хороші ліфти). Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом. Що вікна будуть 5-камерні і з якісного профілю + якісні двері (не треба буде думати після здачі де шукати норм вікна і двері). Також сподобалось що підігрів підлоги входить в ціну квартири. Легко можна виїхати у всі напрямки міста..."
звідси http://posydenky.lvivport.com/showthrea ... 18&page=23
"Коли купував, розглядав багато варіантів у франківському р-ні. Мене особисто підкупило те, що біля Ювелірного буде велика власна парковка + територія під шлангбаумом. Також що дім далеко від дороги і що перед вікнами немає інших будинків чи АЗС. Ще що поруч є озеро, яке облагородять в найближчому майбутньому. Що в будинку буде 4 ліфти з повними опціями (забудовник поставить 4 дійсно хороші ліфти). Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом. Що вікна будуть 5-камерні і з якісного профілю + якісні двері (не треба буде думати після здачі де шукати норм вікна і двері). Також сподобалось що підігрів підлоги входить в ціну квартири. Легко можна виїхати у всі напрямки міста..."
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Квартирне питання
чим то краще ?oleg-energy писав: Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
vovka, по-перше не горить. За кордоном пінопластом не утеплюють, лише мінватою
A goal without a plan is just a wish
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
прр, так пінопласт типу "самозатухаючий" тепер, нє?cdrom писав: по-перше не горить.
Sad, but true.
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
тим, що мінвата - це правильний матеріал для теплоізоляції. екологічний і навідміну від пінопласту, при пожежі не виділює смертельнонебезпечних отруйних речовин.vovka писав:чим то краще ?oleg-energy писав: Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом
пінопласт для теплоізоляції використовується тільки в країнах третього світу
VAG вже не той
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- vovka
- Контактна інформація:
RULES писав: і навідміну від пінопласту, при пожежі не виділює смертельнонебезпечних отруйних речовин.
але ж пінопласт під штукатуркою а не сам по собі, яка вроді негорючаcdrom писав: по-перше не горить

вся система належить до групи Г1
http://www.ceresit.ua/upload/iblock/410 ... esitct.pdf
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Про пінопласт: http://vlasti.net/news/168194
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Вже з розгонуoleg-energy писав: Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом

На практиці - то гірше всі бла-бла про вату для наших проектантів залишаються чимось з розряду фетіша, насправді в наших умовах, а особливо вологості утепляти ватою треба + 5-7 см до розрахнку бо вони наповнюються конденсацією і тупо зимою замерзають і маєш теплопровідність, як бетон. Ми проводили кілька експерементів - результат всюди одинаково не втішний, а біля озера взагалі мовчу.vovka писав: чим то краще ?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
http://youtu.be/sSN2D2ff0Yc
Ну так, мінвата теж не ідеальна, але порівняно з пінопластом це небо і земля. Мінвата дихає хоть і пропускає конденсат, в теорії пінопласт же мав би його затримувати, тому й промерзати. А що є краще за мінвату?
Ну так, мінвата теж не ідеальна, але порівняно з пінопластом це небо і земля. Мінвата дихає хоть і пропускає конденсат, в теорії пінопласт же мав би його затримувати, тому й промерзати. А що є краще за мінвату?
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
такі пости пишуть самі ж маркетологи забудовника - і від них душком пахне ше здалекуoleg-energy писав:Ну та - трохи дороговато в сучасних реаліях, хоча люди пишуть таке:

-
- Ім'я:Олег
Можливо й так.
Зараз трохи шороху наробив проект "Авалон гарден", який взявся нізвідки і пропонує непогані умови

Зараз трохи шороху наробив проект "Авалон гарден", який взявся нізвідки і пропонує непогані умови

- weber
oleg-energy писав: "Коли купував, розглядав багато варіантів у франківському р-ні. Мене особисто підкупило те, що біля Ювелірного буде велика власна парковка + територія під шлангбаумом. Також що дім далеко від дороги і що перед вікнами немає інших будинків чи АЗС. Ще що поруч є озеро, яке облагородять в найближчому майбутньому. Що в будинку буде 4 ліфти з повними опціями (забудовник поставить 4 дійсно хороші ліфти). Що дім утепляють мінватою, а не пінопластом. Що вікна будуть 5-камерні і з якісного профілю + якісні двері (не треба буде думати після здачі де шукати норм вікна і двері). Також сподобалось що підігрів підлоги входить в ціну квартири. Легко можна виїхати у всі напрямки міста..."
Це точно. А навіть якщо це все правда, то:Felix писав: такі пости пишуть самі ж маркетологи забудовника - і від них душком пахне ше здалеку![]()
![]()
![]()
- [цензура] 5-камериний профіль здався? Хоч 100500 камерний.
- тепла підлога, та? А з чого вони взяли, що вона всюди де буде, то там потрібна, регулювання яке буде? Таке як вони придумали? А переробити не вийде, труба суцільна.
- 4 дійсно хороші ліфти? На об'єкті, що провидиця попрацювала?
- якісні двері? А з чого вони взяли, що мені їхній стиль підійде? Здати кит. хлам не є проблемою взагалі.
- далеко від дороги? А може поблизу 6-и полоски

- поруч озеро? Може болото і комарики

Навіть більше скажу, чим менше всього зроблено після будівництва - тим краще і відповідно дешевше має бути. Тобто, не потрібно заливати стяжку, яка потім збиватиметься, вирівнюватиметься і т.д., мурувати стіни абияк і ховати діри у трубах, проводити електрику на свій розсуд, ставити кит. двері, та навіть вікна вже можуть не ставити. Тільки ціну скинули б

-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
oleg-energy, фото і дійсність будуть різнитись космічно, один літф на 7 квартир десь я таку херню вже чув, кажись на супер модному кварталі на Пулюя 

- vovka
- Контактна інформація:
це точно.. а то в мене і стяжка крива була (підливав саморівняйкою), і коли теплу підлогу клав то збивав півквартири.. і стіни криві прийшлось рівняти, певно дешевше було б їх відразу нормально рівно поштукатуритиweber писав: Навіть більше скажу, чим менше всього зроблено після будівництва - тим краще і відповідно дешевше має бути

електрика так взагалі тупо вся на вході відключилася і проклалась нова

ну з вікнами вроді повезло - якісь Rehau стояли. і двері більш менш по якості, але не по вигляду )
- weber
vovka, ну я вище розписав теж з власного досвіду
Хоча я не дуже жаліюсь, могло бути гірше, судячи зі страшилок які тут пишуть та у інших. Вікна не міняв, але двері+вікно на одному балконі піднімались на кілька см, бо поставили так, що через ламінат двері не відкривались б 

- vovka
- Контактна інформація:
головне шо стояк в туалеті бувweber писав: могло бути гірше, судячи зі страшилок які тут пишуть та у інших

- weber
vovka, каналізаційний так 

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
головне щоб він був і бажано всюди,а не тільки в туалетіvovka писав: головне шо стояк в туалеті був

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Контактна інформація:
ну в мене така планіровка що стояк один каналізаційний, і один на подачу води :)Sluva писав: оловне щоб він був і бажано всюди,а не тільки в туалеті
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей